Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 472
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, някой от Пловдив да знае къде мога да пробвам Нилските градини на Hermes?

И аз ще чакам за отговор на този въпрос Peace

# 616
  • Пловдив
 Организирайте се и ще ви ги донеса да ги пробвате!  Hug

# 617
  • Germany
Цитат
Пробвах и Суги на КдГ Love Love Love Въздъх...
Хареса ли ти? Едно такова пиперливо лютиче ... Не го усещам дървесен и кипарисов, а като зеленилка, поръсена с бял пипер. Но в студа ми изчезва за нула време.

Уникален! Жалко, че го изпуснах, щях да го взема на минутата. При мен е продължение на другите два, но е една идея по-влажен, по-мек и по-укротен от Хиноки, и една идея по-мъжествен и по-дървесен от Лаурел. Унисекс, като спокойно бих могла и аз да го нося, докато другите два мога да нося само в редки случаи. Днес още го усещах и беше божествено дърво, точно такова, каквото ми допада. Ще чакам ново зареждане. Само бутилката не ми хареса, как са го измислили този безумен жълт цвят newsm78
Момичета, сънувах Нина Ричи Сноу Принцес...
Вече официално и аз съм вманиячена в ароматите...  Whistling Grinning
Пък аз снощи сънувах Крисчън Бейл Mr. Green, значи и аз съм маниак, ама не парфюмен  Wink Mr. Green Mr. Green Кажи нещо за тази принцеса, не го познавам Thinking
Днес се радвам на искрящата оранжева красота - Oyedo Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова е красив в този студ, такъв шлейф прави, така да ми оправя деня, толкова слънце и усмивка да ми носи, това е щастие в бутилка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.  Руми,  Hug Hug Heart Eyes

# 618
  • София
 Hug
Дай идея кой друг Профумо да пробвам newsm78
Дървесни няма тук за съжаление, ванилиите не ме влекат изобщо...
Тези дни ще разнося новия на Penhaligon - Iris Prima. На блотер се разкри една прелестна кожа, напомни ми на Ботега Венета, но нищо чудно на кожа да не е така добър. Любопитна съм  Flutter

# 619
  • Germany
Аз не го харесах Ирис Прима. Ирисът е много мазен, прашен и землист, сложили са много жасмин и комбинацията направо ми заседна в носа. Безумно траен! Малко неща от този бранд ми харесват истински, а когато харесам нещо неоправдано високата цена ме спира.
От Profumum Roma аз харесах
http://www.fragrantica.com/perfume/Profumum-Roma/Ambra-Aurea-6968.html - много добра амбра, с леко ретро и леко шипрово звучене,
http://www.fragrantica.com/perfume/Profumum-Roma/Acqua-Viva-6966.html
 - лимонови резенки, ммммм...
http://www.fragrantica.com/perfume/Profumum-Roma/Ichnusa-3891.html - борово-ментолова смокиня Heart Eyes
На теб мисля, че и Дамброзия ще ти хареса. Много хубави парфюми, заслужават си разучаването.

# 620
  • София
Амбрата е наистина интригуваща, поне на блотер, ще я видя на кожа. Тя им е от най-харесваните парфюми в блогове.
Лимонът беше мега истински, направо усетих киселия вкус на хубав жълт лимон - в добрия смисъл Wink
Смокинята, както писах по-горе не се оказа трайна на кожа, но и не е уникална като усещане - успешно може да се замени с Филосикос или Лартизанската.
Имаше един с леко ретро звучене, който не запомних като име, но имаше интересно развитие (отново на блотер)
Абе ще се проучва. Ще обърна внимание на Дамброзията специално.  Flutter

# 621
Здравейте мили Дами  Blush
Днес ми е навик да нахлувам във всички теми, но само като чета искам да пазарувам ли пазарувам....
Имам нужда от малък съвет.
Днес скокнах до парфюмерията и си набелязах 2 аромата:
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Divine- … rgamote-4218.html и
http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Eau-d-Hadrien-756.html
Много ще съм благодарна, ако някой може да сподели мнение за тях, трайни ли са какви аромати се разкриват, защото на 1 поглед само цитруси усещам  Embarassed Embarassed (явно съм прекалено нова в тази среда  Embarassed). Иска ми се нещо свежо и младежки, ако някой има идеи от нишовите аромати с отворени ръце ще ги посрещна

# 622
  • София
Привет, дами!
Имам въпрос към живеещите в София - някой има ли мнение и чувал ли е отзиви за парфюмерия на ул. "Бузлуджа" (пресечка на Витошка) Получих от размяна Хипнотична отрова купувана от там, но има несъвпадение с моето шише от 100 мл - на дъното има един- единствен правоъгълен етикет изцяло на български език  newsm78 и надписите по шишето са по-бледи. Шишето е едно към едно, при осветяване и на двата капачките са с леки блестящи отблясъци, миризмата е същата и пак толкова трайна. Но пък досега не съм виждала етикет на български....  Аз ли нещо съм пропуснала?  Shocked
Пропуснах да отбележа - и моя и другия са тестери.

# 623
  • Пловдив
Пробвах Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette Elie Saab for women и много ми хареса. Можете ли да кажете, дали е траен. Търся нещо като трайността на Allure или J'adore.

# 624
  • София
Пробвах Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette Elie Saab for women и много ми хареса. Можете ли да кажете, дали е траен. Търся нещо като трайността на Allure или J'adore.
Дали е траен ще прецениш на твоята кожа. При всеки е различно  Wink

# 625
Привет, дами!
Имам въпрос към живеещите в София - някой има ли мнение и чувал ли е отзиви за парфюмерия на ул. "Бузлуджа" (пресечка на Витошка) Получих от размяна Хипнотична отрова купувана от там, но има несъвпадение с моето шише от 100 мл - на дъното има един- единствен правоъгълен етикет изцяло на български език  newsm78 и надписите по шишето са по-бледи. Шишето е едно към едно, при осветяване и на двата капачките са с леки блестящи отблясъци, миризмата е същата и пак толкова трайна. Но пък досега не съм виждала етикет на български....  Аз ли нещо съм пропуснала?  Shocked
Пропуснах да отбележа - и моя и другия са тестери.
Не се сещам за тази парфюмерия /име, нещо?/, но в официални магазини- парфюмерии тестери не се продават, дори под рафта. Хипнотичната отрова има страшно много копия. Никога не съм виждала етикет на български език.

# 626
Здравейте парфюмни феи!
Искам да попитам, дали и къде мога да пробвам как ухаят ароматите на Том Форд?

# 627
  • burgas
 И аз много искам,особено Черната орхидея....но за съжаление в Бургас няка къде освен частни колекции. Писах преди време,но никой не се отзова и си останах само с четенето в нета Sad

# 628
  • Пловдив
Днес случайно  Simple Smile се сдобих с Шалимар. Ми той бил невероятен парфюм, направо се чудя как не съм го открила по-рано.

# 629
Здравейте парфюмни феи!
Искам да попитам, дали и къде мога да пробвам как ухаят ароматите на Том Форд?
В бутиците на ЕЛ на Витошка, в Моловете, и в Сефора без ексклузивната серия.

Днес наобиколих Съркъл да видя намаленията- много зле! Исках да си купя нещо и не можах. Аник Гутал са си ретро отвсякде, освен това са останали най-неприятните ми, а другите .....не са моите.
Ще взема да си купя една Градина на Покрива да се утеша или може би Jour.

Общи условия

Активация на акаунт