Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 517
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
 Hug момичета, то на мене много неща стоят странно (като гръмки примери - Траверсичката на Л Артизан и Ванила Абсолю), всяка кожа си е различна...
Тъй или иначе мисълта ми беше, че Ши Ууда се държи много добре в хладно и студено време, а лятото хич не ми харесва (поне върху мен).
...
Сега се опитвам да изловя кого и какво надушвам сутрин в асансьора, "кого" хванах май, сега остава да се засека със съседката да я питам какво, да му се невиди, носи в момента - много интересна, многопластова чудесия, която не съм подушвала (не че чак толкоз много съм подушвала де), на лукс и разкош ми ухае, много готин аромат... няма ванилия, има кожа, и мирис на... уютно огнище един вид, сещате се - зимна вечер пред камината, и точно мирисът на пламтящите дървета, не на дима... много шашаво нещо, обаче като му срещнеш шлейфа по стълбите от асансьора до входната врата и ти става едно уютно и приятно...
Крайно ми е любопитно що за чудо е това, накрая ще се окаже кой знае какво (все пак сме дълбока провинция...), което просто й стои много добре на съседката... #Crazy

# 661
  • София
Ако съм аз, да съм звъннала на вратата досега  Mr. Green

# 662
А аз се возих в асансьора даже със съседката, която ми ухаеше на нещо разкошно, но тя през цялото време говореше по телефона и аз слязох, преди да мога да я попитам каквото и да било... Но ще питам де. Много е хубаво!

# 663
Много ви благодаря,момичета, че взехте отношение към "виолетовия " ми въпрос  Hug   bouquet
Аз имам един, който според мен си е чисти виолетки. Казва се Violetta на Penhaligon 's. Характеристиките му със сигурност ги има във фрагрантика.
Благодаря момичета за съветите за Terre d' Hermes.

# 664
Много сол и метал, както и мастило, водорасли нори и йод усещам в http://www.fragrantica.ru/perfume/Byredo/M-Mink-10758.html  Sick. Нарочно слагам линк на руската фрагрантика, има много цветисти описания  Mr. Green За мен е ужасен, но знам ли, на теб може и да ти допадне Thinking
[/quote]

Току що си го пръснах, за да си го припомня, но за мен е тамян и  мастило, като поизветрее се усеща леко и йод Като цяло съм на мнението на серж горельй от руската фрагрантика.
Сред пробичките изнамерих и още един вариант на виолетка http://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/Blanc-Violette-8591.html Тиха, ненатрапчива, не е сладка и ...с времето изчезва, а на нейно място остава аромат на чистичко.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 22:51 от unterdenlinden

# 665
Обаче се търси сладка, бонбонена виолетка. Simple Smile

# 666
Да, така е Simple Smile И аз бях тръгнала едно време за такава, но накрая финиширах с Баленсиага  Simple Smile Нека да има по-голям избор Peace

# 667

На мен My Queen ми е сладка виолетка. Всъщност, направо ми е като сметановия сладолед виолетка.
Но пък той не се намира лесно и е труден, накъртващ и много, много пудрен. 

# 668
  • Там, където ме обичат
Докато намерите най-подходящата виолетка,
да похваля един много интересен аромат, една Арабска роза:
http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Priv-Ro … Arabie-10886.html
в който нищо не е прекалено, розата е дозирана, ауда е премерен и  точно толкова, колкото да
събуди любопитство. А най-хубавото, за мен разбира се, че не усещам и грам пачули.
Deetron, Денси, трябва да се запознаете с този парфюм.  Peace

# 669

На мен My Queen ми е сладка виолетка. Всъщност, направо ми е като сметановия сладолед виолетка.
Но пък той не се намира лесно и е труден, накъртващ и много, много пудрен. 

Ще вземем да я намерим най-накрая Grinning , ето тук май го има този парфюм http://www.ivis.bg/alexander-mcqueen-my-queen-edp-%D0%B4%D0%B0%D … %D0%BB-p3545.html

# 670
  • някъде под слънцето...
Една виолеткова красота и от мен

http://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Aimez-Moi-2816.html

Изненадах се , 4е мога да харесам такъв тип парфюм.
Полу4их я преди десетина дни и не мога да и се наситя.

# 671
Докато намерите най-подходящата виолетка,
да похваля един много интересен аромат, една Арабска роза:
http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Priv-Ro … Arabie-10886.html
в който нищо не е прекалено, розата е дозирана, ауда е премерен и  точно толкова, колкото да
събуди любопитство. А най-хубавото, за мен разбира се, че не усещам и грам пачули.
Deetron, Денси, трябва да се запознаете с този парфюм.  Peace

Благодаря, ще го търся сега като отида в Италия! Hug

# 672
Ох, My Queen и Volupte са ми просто ужасни. Стари, прашни(домашен прах)... огрени от слънцето изсъхнали теменужки във вазичка на масата в стара, необитаема къща. Винаги си представям само това при споменаването на тези два парфюма.

Confused За мен това са бонбонки Сен-сен и ни една виолетка. Толкова ми е прост този аромат. Embarassed Сори! Rolling Eyes

# 673
  • Козлодуй
... А най-хубавото, за мен разбира се, че не усещам и грам пачули.

Фокси,имаме доста допирни точки,мисля-с изключение на отношението ни към пачулито Mr. Green Аз го обожавам.

Не познавам M/Mink Byredo,но след като изчетох мненията в руската Фрагрантика,определено много ме заинтригува.И ако не фигурираше пустата сол в описанията,от която ми призлява,щях да изровя земята да го намеря за тест...

# 674
  • някъде под слънцето...
Ох, My Queen и Volupte са ми просто ужасни. Стари, прашни(домашен прах)... огрени от слънцето изсъхнали теменужки във вазичка на масата в стара, необитаема къща. Винаги си представям само това при споменаването на тези два парфюма.

Confused За мен това са бонбонки Сен-сен и ни една виолетка. Толкова ми е прост този аромат. Embarassed Сори! Rolling Eyes
Възможно е... При мен излизат разко6ни виолетки и пудрен ирис.Нео4аквано за мен да харесам подобна комбинация Simple Smile
А за привето на Армани, при мен избива някаква много нахална роза, като  мускал4етата с бг роза.
Май 6те трябва пак да го тествам

Общи условия

Активация на акаунт