Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 488
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Чукарландия
Момичета, взех си на сляпо Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, с мисълта, че има кокос и ухае на плажно масло или подобно. В този парфюм не откривам никакъв кокос, нито следи от мирис на плажно масло. По-скоро ми наподобява Amazonia for Him или Ninfeo Mio (доколкото имам спомен за него от пробичка, получена преди време). Свеж, остър, резлив, горчив... Не, че не е хубав, напротив, харесва ми, но търся нещо кокосово-плажно. Коя от Богините е кокосово-плажна? Hug

# 346
Ооооо, чудесно!!! Skibai, благодаря за информацията. Още днес ще гледам да мина.

Междувременно освен Нимфео, кой друг аромат бихте препоръчали......знам, че е много условно така зададен въпроса, а и едва ли ще имат количества, но все пак можете да споделите  Simple Smile

Eau d'Hadrien - приятна и освежаваща комбинация от цитруси и кипарис - поне до вчера все още го имаше  Naughty

# 347
  • София
Искам да помоля за малко помощ. Чела съм описанията ви за мъжкия парфюм на Лалик Енкре ноар, а и аз него го познавам лично и много, ама наистина съм много влюбена в него... Макар да е нещо много различно от представта ми за мъжки парфюм. Интересно ми е мнението ви за дамския Енкре ноар. Никъде не го откривам освен в нета, а ми се иска да го усетя. Трудно избирам парфюми ходя, пръскам се, мириша, разучавам как се държат на моята кожа, как се променят.
За покупка на сляпо не се решавам все още...
Любим за момента ми остава Жасмин ноар, а лятото ползвам Мон Жасмин ноар, макар и да не го усещам.
За всички около мен Жасмин ноар се олицетворява с " мирише на теб"  Simple Smile за това и толкова му се чудя на този Лалик

# 348
Дамския няма нищо общо с мъжкия. Слаба ракия е. За мен за нищо не става. Peace

# 349
  • София
Дамския няма нищо общо с мъжкия. Слаба ракия е. За мен за нищо не става. Peace

Благодаря. Май ще се откажа тогава от покупка на сляпо, ако го намеря някъде ще го пробвам, макар че вече ще съм предубедена.
Иска ми се нещо като мъжкият Лалик, но малко по женствено, което да ме грабне от първия път и да ме завладее. Сега даже докато пиша само и си представям миризмата на Енкре ноар - а, просто май не съм наред  Embarassed За първи път го усетих преди повече от година и половина и от тогава за мен това е любов от първо "помирисване" ако мога така да се изразя.

# 350
Май го имаше на Красно село да го пробваш и по квартални магазини. А и в Лерото май, ще проверя и ще пиша.
Много е размит наистина. Някаква разводнена роза. Няма тамян и дърво! Wink

# 351
  • София
На Красно село го нямаше, ходих преди нова година, сега не знам. Там е първото място където проверих, че ми е най - близо. Но утре може пак да проверя, все пак ще съм с едно на ум, май много очаквах от този парфюм...

# 352
  • София
Мисля, че съм го мяркала и в Блик - поне в този на Раковски го имаше есента.

# 353
Здравейте!  Peace Някой може ли да ми каже г/д разликата между Шалимар-ите? ( обикновения и Initial по-специално)

# 354
Вчера бях в Софийското "Леро" - на "Леге", имат търсения дамски Encre noir, а на всичкото отгоре май имаше и някаква отстъпка, мисля 30% беше...

# 355
Искам да помоля за малко помощ. Чела съм описанията ви за мъжкия парфюм на Лалик Енкре ноар, а и аз него го познавам лично и много, ама наистина съм много влюбена в него... Макар да е нещо много различно от представта ми за мъжки парфюм. Интересно ми е мнението ви за дамския Енкре ноар. Никъде не го откривам освен в нета, а ми се иска да го усетя. Трудно избирам парфюми ходя, пръскам се, мириша, разучавам как се държат на моята кожа, как се променят.
Любим за момента ми остава Жасмин ноар, а лятото ползвам Мон Жасмин ноар, макар и да не го усещам.
За всички около мен Жасмин ноар се олицетворява с " мирише на теб"  Simple Smile за това и толкова му се чудя на този Лалик

Много харесвам мъжкия Encre Noire Lalique , дори съм го ползвала 1-2 пъти.  Embarassed Дамския няма нищо общо с него. Нищо общо и с Жасмините на Булгари. Моето усещане за него е за удушаваща роза. Флакон с розово масло. Който харесва такива аромати може и да му допадне, но задължително през тест. Според мен не става за покупка на сляпо.  Stop

# 356
  • Germany
За всички около мен Жасмин ноар се олицетворява с " мирише на теб"  Simple Smile за това и толкова му се чудя на този Лалик
avva83, добре дошла Hug
Няма как да не се включа, и на мен мъжкия Encre Noir е от вечните ми любимци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чисто нова голяма бутилка ще бъде подарена за n-ти път на баща ми, когото свързвам точно с този аромат. А и той държи да има винаги от него Wink
Та, дамския вариант няма нищо, ама нищо общо с мъжкия. Само ако си голям любител на розите, можеш да посегнеш към него. Спомням си, как тръпнах, като излезна дамския вариант, то бяха емоции, то беше чудо, и накрая щях да умра, като се напръсках - тежка, мазна, задушлива червена роза. Един от малкото парфюми, които мих от себе си. Има го със сигурност и  в Блик срещу съдебната палата, но определено не бих си губила времето с него, няма нищо от класата на мъжкия Peace Виждам, че имаме сходен вкус, така че бих ти предложила да се запознаеш с http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html, това за мен е дамския еквивалент на Encre Noir Peace

# 357
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, червена, тежка роза - да не прилича на Берлинчанката?

# 358
Аз пък бих казала, че този: http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Nu-95.html e дамска версия на Encre Noir. За жалост е спрян от производство и трудно се намира  Cry

# 359
Аз пък бих казала, че този: http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Nu-95.html e дамска версия на Encre Noir. За жалост е спрян от производство и трудно се намира  Cry
Имат ли сходство с http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Collecton-Nu-13732.html ?

Общи условия

Активация на акаунт