Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 528
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Някой питаше откъде може да намери 20 мл на Addict.

http://fragrances.bg/index.php?route=product/product&manufac … mp;product_id=243

# 331
Не ти ли миришат Средиземноморските на печена, червена капия? Mr. Green И после на смокни? Hug

# 332
На мен освен печена капия и смокини даже и мастика в базата изкарват Средиземноморските чак ми се прииска да ги пробвам и нося пак Laughing

# 333
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не ти ли миришат Средиземноморските на печена, червена капия? Mr. Green И после на смокни? Hug

Лекичко миришат на домашна лютеница, мъничко на оцет, но бързо изветря тази нотка и остана само смокинята при мен, обаче сладка смокиня, не стипчива като в Нинфео Мио. Лелелеле.... страхотно ми харесва този парфюм, влюбена съм. Каквото съм пробвала на Hermes ми харесва много, започвам да следя бранда с огромен интерес.

# 334
На мен освен печена капия и смокини даже и мастика в базата изкарват Средиземноморските чак ми се прииска да ги пробвам и нося пак Laughing
Викаш и пиенето и мезето в едно, че и десерт има! Mr. Green Joy Joy Joy

# 335
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дааа, добре направен парфюм - анасонови напитка под всякакви наименования се пият по цялото Средиземноморие, от Франция до Гърция. Тук там и по някоя смокиня....

# 336
  • София
След като най-вероятно с Ириса на Ван Клийф ще се разминем , реших да преровя пробите за нов източник на желание.
Намерих си пробата на тази версия на Ириса на А.Д. Парма Нямам никакъв спомен да съм тествала, първоначалната версия, но тази е ...  Tired Къде точно се беше скрил ириса не разбрах, стоически го изтърпях цели 5 часа. Мирише на лосион за тяло смес от бели цветя и виолетки. Последните са леко щипещи, но не достатъчно за да създадат интрига.
И въобще от неролито - този аромат ми евтинее.

Тествах и Bullion . Никаква кожа не се появи тук за съжаление. Макар мисълта за плодове и кожа да ми се вижда малко извратена. На моята кожа - това е хубав плътен ошав.Сушени кайсии и най-вече Сливи, малко подправки за да не е съвсем прост. Много вкусен, не вкисва. Супер. Направи ми деня. Само дето не мога да си представя, че това е парфюм. Simple Smile

# 337
Викаш и пиенето и мезето в едно, че и десерт има! Mr. Green Joy Joy Joy
Laughingанасони, капии, ошав.. Grinning

Много се спогодих с Traversee du Bosphore тези дни и половин отливка хвръкна.След като го набедих за нищо особено в началото реших да го разнося подобаващо и макар да не е хич траен влиза в листата.

# 338
  • Germany
Колко различни са възприятията! За мен смокинята в Нифео Мио в никакъв случай не е стипчива. Може би усещаш острия цитрус в началото, който е мощен, химичен и много кисел? В базата смокинята омеква и се чувства като сухи смокинови клонки, смесени с кокосово мляко. Предпочитам да го нося през зимата, тогава го усещам по-студен, изискан и цитрусов. През лятото върху мен избива сладост от кокоса, което не ми допада.
Средиземноморските градини не мога да ги разбера изобщо Thinking. С тях се чувствам като очадено цигане в селски хоремаг Embarassed Embarassed Прекалено много дим и оцет има в този парфюм, направо ми люти на очите Crazy
Куражче, и аз наскоро оплюх този ирис сюблим Sick. Аз обаче усещам през цялото време ириса в него, точно такъв, какъвто ненавиждам - мазен, землист и майонезен, а пък смесен с белите цветя ми докара позиви за  Sick Sick Sick Усещах го през целия ден. Интересно беше, че колегите го харесаха Thinking.
Жалко, че ще се разминете с Ириса на Ван Клийф, но пък ще има повече за мен Twisted Evil

# 339
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, при мен наистина е стипчива смокинята в Нинфео мио, даже ми мирише на зелено смокиново листо или клонка, като го счупиш и почне да тече бял сок, така мирише на зелено и стипчиво. Това го усещам след като цитрусът от началото улегне и горчивото отшуми.

# 340
Честито за тях, наистина са нещо много полезно преди да се хвърлиш да купуваш, помислих, че е от сайт. Само enzo знам, че има проби на някои от парфюмите, а би трябвало всеки сайт да се ориентира към такава политика. Това със сигурност ще повиши продажбите, може би не им се занимава с такива малки отливки.... Rolling Eyes

# 341
  • Sofia
Хм, при мен наистина е стипчива смокинята в Нинфео мио, даже ми мирише на зелено смокиново листо или клонка, като го счупиш и почне да тече бял сок, така мирише на зелено и стипчиво. Това го усещам след като цитрусът от началото улегне и горчивото отшуми.

И аз го усещам точно така и не го харесвам, защото освен мириса, помня и вкуса на стипчиво-горчивия лепкав бял сок от листата.  Sick

# 342
Момичета, тия дни има разпродажба в The Circle na Annick Goutal и Miller Harris. Намалението е солидно, някъде към 30-50%, до изчерпване на количествата.
Жалко, че в момента съм пренаситена с парфюми и нямам нужда от нови покупки

# 343
Ооооо, чудесно!!! Skibai, благодаря за информацията. Още днес ще гледам да мина.

Междувременно освен Нимфео, кой друг аромат бихте препоръчали......знам, че е много условно така зададен въпроса, а и едва ли ще имат количества, но все пак можете да споделите  Simple Smile

# 344
  • София
Нинфео няма. Изборът е доста ограничен, не знам какво е останало, бях последно миналия уикенд. На място ще се ориентираш най-добре наистина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт