Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 531
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Атти, ще ме умориш Hug Мислех, че си безсмъртна и можеш да понесеш всичко Twisted Evil. Открих ти слабото място Twisted Evil
Ооо, имам още няколко  Laughing Дядо Сънчовото магаре, a.k.a. Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian, Агент Провокатор - класическия, Белия Муск на Монтал и повечето ууди  Mr. Green
Всички които аз харесвам! Mr. Green Whistling
Денси  Laughing Hug с теб сме идеална партия да си разделим всички парфюми на света, едва ли ще има какво да си оспорваме  Grinning
Абсолютно! Laughing Hug

# 316
  • в 1001-та нощ
Атти, ще ме умориш Hug Мислех, че си безсмъртна и можеш да понесеш всичко Twisted Evil. Открих ти слабото място Twisted Evil
Ооо, имам още няколко  Laughing Дядо Сънчовото магаре, a.k.a. Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian, Агент Провокатор - класическия, Белия Муск на Монтал и повечето ууди  Mr. Green

Вярвам ти Peace   newsm51 Може ли да се забрави Джулиет, която ни изпозастреля с пушката групово във Фенсито в Дъ Мол

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 22:49 от a.l.e.n.a

# 317

Вярвам ти Peace   newsm51 Може ли да се забрави Джулиет, която ни изпозастреля с пушката групово във Фенсито в Дъ Мол
Не може!  Crazy Whistling Аз няма да я забравя никога! Тя ме описва до лудост- Лудата мадама! Heart Eyes

# 318
Момичета, ей тук има разпродажба на някои интересни парфюми. Има и разни бабички, които знам че са харесвани. магазина е проверен от мен няколко пъти, но се поръчва до немски адрес.

http://www.limango.de/shop/overview/index.php?cid=9089&catid=34390

# 319
  • Там, където ме обичат
Сигурно това е онази амбра, за която съм чела някои от вас, че се превръща в гадост на някои кожи. За съжаление в никакъв случай не бих се сдобила с този парфюм. Stop

И аз имам същото наблюдение върху Амбровото мерве, но нарочно не писах, защото знам за отношението на амбрата към моята кожа и не исках да подвеждам другите мацки.
Мерветата са хубави, но не са точно мои аромати.
Ако обаче трябва да избирам, бих се спряла на Класическото мерве.
За кой ли път стигам отново до същия извод.

# 320
  • Там, където ме обичат
Момичета, ей тук има разпродажба на някои интересни парфюми. Има и разни бабички, които знам че са харесвани. магазина е проверен от мен няколко пъти, но се поръчва до немски адрес.

Къде има парфюми, че не виждам. newsm78

# 321
  • Бургас
Здравейте Simple Smile . Преди време имах виал на Lolita Lempicka Lolita Lempicka , обаче беше преди доста време и не мога да се сетя за аромата. Помня само че беше сладък. Сега съм се загледала към него и му се чудя. Та ме  интересува много ли е сладък, като  усещане какъв е ?
И тука четох  http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempicka-456.html .  Blush

# 322

Къде има парфюми, че не виждам. newsm78

Явно сайта не позволява без логване да се видят разпродажбите. Необходим е само мейл на първо време.
Скрит текст:

Да не излезе реклама.  Stop Има Агенти, Бейби дол, Кашмири и разни други.

# 323
Здравейте Simple Smile . Преди време имах виал на Lolita Lempicka Lolita Lempicka , обаче беше преди доста време и не мога да се сетя за аромата. Помня само че беше сладък. Сега съм се загледала към него и му се чудя. Та ме  интересува много ли е сладък, като  усещане какъв е ?
И тука четох  http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempicka-456.html .  Blush

Много сладък и някак тийн и евтинеещ, но поради някаква причина понякога му се чудя и съм склонна да кажа, че ми харесва. Но само понякога.

# 324
  • Бургас
Nathalie. мерси, е поне правилно съм запомнила , че е сладък. Ще се грабна да го проверя на място, че не съм по тийн ароматите изобщо  Grinning

# 325
Сладък е, но с гурме уклон, а не просто проста захарна сладост. Вкусен - като кроасан с ванилово, черешов крем. На мен не ми е евтин, но е закачлив. Не бих го сложила по сериозен повод, а само когато се забавлявам. Харесвам Lolita Lempicka Lolita Lempicka!

# 326
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се сдобих с някои нови отливки и виали, веднага се фъснах с Нилските градини, много са хубави, но по никакъв начин не усещам вътре домат и манго. Мирише малко на плодова туршия  Mr. Green Но ще ги придобия в по-голям размер, харесват ми, нищо, че е извратено.

# 327
Защото не са Нилските, а Средиземноморските. Погледни гърба на бележката.  Laughing
Поне непринудено ги оприличи на туршия.  Laughing

# 328
Аз се сдобих с някои нови отливки и виали, веднага се фъснах с Нилските градини, много са хубави, но по никакъв начин не усещам вътре домат и манго. Мирише малко на плодова туршия  Mr. Green Но ще ги придобия в по-голям размер, харесват ми, нищо, че е извратено.

Откъде се сдоби с тези отливки и виали?

# 329
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Joy А така, аз търся вътре домат и зелено манго, то на туршия лъха, реших, че моят нос е повреден. Така...значи харесвам Средиземноморските, а този уикенд ще се докапам да пробвам и Нилските.

П.П Киселата марината отшумя и сега остана плодовата част, оприличавам я на смокиня  Heart Eyes

Ън получих ги от размяна със съфорумка, много полезно нещо е, преди да се хвърлиш да купуваш големи разфасовки.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 14:31 от gadamer

Общи условия

Активация на акаунт