Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 553
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, знаете ли дали новата Хипнотична отрова се намира вече на българския пазар?

http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Hypnotic-Poison-Eau-de-Parfum-23098.html

# 301
Аз съм фен на Среднощната Отрова, останалите са ми too much. И си ги представям само при голям студ, макар че аз съм от противниците на разделението "летни" и "зимни" парфюми. Simple Smile

# 302
Искам да попитам тук защото не знам къде. Ако има по-добро място, кажете:  Къде може да се купи в София rose oil absolute, от български рози?  И ако някой знае, колко струва (от тези, мъничките бутилки, не индустриално количество)?   
Пикси, в подлеза на ЦУМ при Президентството има сувенирен магазин за български сувенири, картички, кукли и всякакви такива етно неща. Вероятно има и мускалчета в дървени кутийки.

# 303
  • Germany
Поредната хипнотична отрова Thinking ooooh!, разочарована съм. Личното ми мнение е, че първата отрова е най-добра, всяко следващо издание е по-лошо от предишното. Жалко, че и Диор залитат в безкрайната експлоатация на един и същ аромат и са изчерпани от идеи Sad. Въобще няма да я мисля.
И аз не усещам Шанел върху мен. На друг човек усещам винаги и Шанс, и КМ, и Алюр, разпознавам веднага Шанелската база, но при мен трайността е 5 минути. Казвала съм и преди, че не усещам и Ангела на ТМ, нищо че се води термоядрен Wink, може би защото съм изпръскала голямо количеството от него и съм свикнала до болка с аромата. Обожавам да го усетя обаче върху друг и да вървя в шлейфа му. Така че не бих се задълбочавала толкова в изследвания на оригиналност и трайност, а просто ще реша, че това не е моя парфюм Peace. Честно казано ми е тъпо, че всяко второ питане в темата е от къде да купя еди какво си и после олеле, дали е оригинален. Нищо лично към никого, но не занимавам никого с терзанията си дали нещо е оригинално или не, след като сама съм взела решение от къде да го купя и съм поела риска да попадна и на продукт, който не е оригинал Peace.
Pixie, на бул. Витоша откриха няколко магазина, в които продават продукти с розово масло, търси магазини на Био Фреш или Българска роза.
Алена, ето това е твоя парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Floral-No-11-18578.html - силно белоцветен и ретро, ще се хареса на любителите на бабички. Атти го е пробвала и съм сигурна, че ще добави още нещо за него Peace. Аз не посмях да пръсна от него Crazy

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:17 от kovatcheva

# 304
Ковачева писа за парфюмно разочарование, та се сетих да се оплача как ме срази Амбровото Мерве, които можах да пробвам вчера. В началото, на кожата ми, много заприлича на Еликсира, което, ако беше останало така, щеше да направи придобиването му безпредметно. После се появи нещо много красиво, но не ме тресна по главата чак и ме разочарова даже, че не става така, защото исках много да ме грабне. А около час и половина, два след това, се превърна в нещо страховито и отвратително! Sick Химично, лекарствено и много неприятно, с което направо ме стресира! Не съм очаквала такова нещо да избълва разновидност на Еликсира. Сигурно това е онази амбра, за която съм чела някои от вас, че се превръща в гадост на някои кожи. За съжаление в никакъв случай не бих се сдобила с този парфюм. Stop

# 305
  • София
Ковачева  Hug този Микалеф 11 и на мен ми дойде твърде повече, отколкото ми харесва  Grinning

# 306
  • Germany
Атти, ще ме умориш Hug Мислех, че си безсмъртна и можеш да понесеш всичко Twisted Evil. Открих ти слабото място Twisted Evil
Бижу, и аз отрекох при първата проба Амбровото мерве, направо ме потресе даже Crazy. Но след това..., след това..., толкова скоростно май не съм купувала нищо. Определено бих му дала още един шанс Peace

# 307
Бижу, Ковачева, благодаря! Спомних си за магазинчетата, които споменахте (а не можех да визуализирам нито един  ooooh!) Но не си спомням дали имат точно absolute варианта.  Тези в дървените кутийки не мисля, че са rose absolute. Тук го намерих на няколко онлайн места, но не пишат от коя българска компания, и бих искала да сравня цените, а и бих искала да дам парите директно на българска компания, а не на дистрибутор тук.

# 308
Pixie, имай предвид, че абсолютното розово масло е доста скъпа стока. Препоръчвам ти това на Алтея - http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D … teya-Organics-m46. Не съм намирала по-висококачествени розови продукти от техните, а съм пробвала какво ли не

# 309
  • София
Атти, ще ме умориш Hug Мислех, че си безсмъртна и можеш да понесеш всичко Twisted Evil. Открих ти слабото място Twisted Evil
Ооо, имам още няколко  Laughing Дядо Сънчовото магаре, a.k.a. Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian, Агент Провокатор - класическия, Белия Муск на Монтал и повечето ууди  Mr. Green

# 310
  • в 1001-та нощ
kovatcheva, Атти  Hug много благодаря   bouquet

# 311
Цопвам се тук да споделя нещо...в магазин Reserved тествах парфюмчетата и единия от тях много ми заприлича на  Cest la vie Lancom. Доста траен ми се стори и за малко да го купя, но се сетих на кой ми напомня. Някой друг да е усетил прилика,ако е тествал ароматите?

# 312
Ооо, имам още няколко  Laughing Дядо Сънчовото магаре, a.k.a. Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian, Агент Провокатор - класическия, Белия Муск на Монтал и повечето ууди  Mr. Green
Всички които аз харесвам! Mr. Green Whistling

# 313
Натали, благодаря! Алтея е една от компаниите, които откривам онлайн. Нищо не знам за тях, и се радвам, че имаш лични впечатления.  

За да не е съвсем офф, днес съм с Коромандел + Червените Рози на Джо Мълоун. Ключът е да е съвсем малко и комбинацита е невероятна--тъмен шоколад с рози. Признавам, че има дни в които Коромандел ме дразни. Днес е мек, почти кремов, като чаша горещ черен шоколад с розова вода (не съм пила това реално--хммм  Simple Smile  

# 314
  • София
Всички които аз харесвам! Mr. Green Whistling
Денси  Laughing Hug с теб сме идеална партия да си разделим всички парфюми на света, едва ли ще има какво да си оспорваме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт