Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 443
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Козлодуй
Милейди Hug Heart Eyes
Ще споделя, само да пристигне, и даже ще те запозная-дай Боже лично Grinning
Поръчвам на английски адрес,чакам всеки момент да пристигне един Alien за щерката,а пропуснах да спомена,че чакам и от Ягодка един Жасмин с бял мъх(някой питаше за пролетен парфюм,за мен е ето този-слънчев,искрящ,направо ме извади от зимната летаргия,като си пръснах за припомняне преди няколко дни),който мечтая от април месец...
Абе направо се олях от началото на годината Embarassed А има и още,които искам...Ужас направо Twisted Evil

# 646
  • София
Снощи издумках цели 3 парфюма от фрагрансекс Embarassed При това 2 от тях не познавам.За единият със сигурност Атти е виновна.Дори да съм го тествала някога,не помня - старост-нерадост Mr. Green Ама с тия описания и сравнението с L`Instant Magic,което ми попадна с търсачката,не можах да устоя.
Ах, Сънче  Hug Непростим пропуск от моя страна, но вярвам, че съвсем скоро ще бъдеш приятно изненадана. И е мнооого по-хубав от Маджик  Mr. Green

VeTray, разликата не е само в трайността. Едп е по-приглушен и прибран, едт е искрящ и богат, за мен той е по-добрата версия. Препоръчвам ти едт  Peace

Живанка, много натуралистична виолетка е Viola на L'Erbolario. Не е чак много сладка де  newsm78 От серията Флора на Гучи са направили и Violet, ако го намериш някъде за проба, го преслушай.

# 647
Благодаря ви момичета, Karen, Бижу, Lunen_sun, kovatcheva, Атти    bouquet
Гучи ще пробвам определено,ако ми попадне, но засега реших, че ще избирам между Инсоленс ЕДП и She Wood ?
Само да ви питам как са като трайност, че определено ми е важно  Simple Smile

# 648
  • София
Инсоленс е по-трайният от двата  Peace

# 649
Скъпи дами (и господа  Mr. Green) ,
Търся нещо с морска сол и желязо(не непременно заедно),по-специално ме интересува желязо в базата.Някой познава ли нещо подобно?
Иначе,откакто си получих Rebelle,само него нося,друго не ми се слага,много...вкусен  baby_neutral

# 650
Momicheta trqbva mi pomosht  Sad imam naliven parfum koito e ot ispaniq -podaruk kupen ednokratno. Markata se kazva EXITO nomera e 018. Molq vi ako nqkoq go e vijdala ili polzvala i znae na koi original e imitaci shte mu buda bezkraino blagodarna!
Predvaritelno blagodarq za pomoshta

# 651
  • Там, където ме обичат
Сънче, радвам се, че пак си на линия. Hug
Познавам Deamer, много е хубав. Даже по едно време мислех да се сдобия с него.
Не знам доколко съвпадат вкусовете ни, но мисля, че ще ти хареса.  Peace

# 652
# 653
Обикновен цветен парфюм, нямащ нищо общо с великия му съименник, върл шипър от 1979 година. Peace

# 654
...но засега реших, че ще избирам между Инсоленс ЕДП и She Wood ?
Само да ви питам как са като трайност, че определено ми е важно  Simple Smile
Инсоленс ЕДП е "вечен" на фона на повечето парфюми, но никак не намирам виолетки в него... Confused За мен е само ирис, обаче пробвай, знае ли човек кой какво ще намери в парфюма, който тества.
В She Wood виолетките са с листата и са зеленички, пресни, свежи с лееек мъжки уклон за моето обоняние, обаче. И определено е само за лятото. Сега ще изчезне в студа.

# 655
Честно казано, ще възразя  Grinning , виолетки в She Wood не долавям при мен, но е свеж и много приятен, и точно в хладното се държи разкошно, реално е един от трите парфюма, които ползвам най-много през зимата... и е траен на студено.

# 656
Е, затова и аз възразих за виолетки в Инсоленс ЕДП, където освен мен и други усещат ирис, но пък за някой, който да не усеща виолетки в She Wood, за първи път чувам. Laughing Обаче затова написах: "...знае ли човек кой какво ще намери в парфюма, който тества..." thumbsup

# 657
  • Пловдив
Искам да попитам използвали ли сте лосионите за тяло, които се предлагат към някои парфюми? Дали и те са силно ароматизирани?
Търся си хубав лосион, който да ухае на парфюм и да е траен.
Вчера си купих Shalimar EDP, а днес видях, че за същата цена го има и в комплект с лосион и много ме е яд. Но не можах да пробвам лосиона колко е ароматен  Simple Smile

Препоръчайте ми някакъв лосион - за ориентир какви аромати харесвам - Fendi, Gucci Guilty, Thiery Muller Womanity, Elie Saab, Jádore (тези видях, че се предлагат с парфюмите).

# 658
Много ви благодаря,момичета, че взехте отношение към "виолетовия " ми въпрос  Hug   bouquet

# 659
  • Germany
Бижу, аз също не усещам виолетки в Инзоленс, а точно ирис и много пудра. She Wood е с много добра трайност във всякакво време, мога да го определя като служебния парфюм на нашата кантора  Mr. Green, защото го носят половината девойки и винаги го усещам, по стълби, в коридори, по всяко време на деня. Обаче и аз съм изнанадана, че някой не усеща виолетки в него  Shocked, още повече, че в цялата Wood серия на DSQUARED², включително и в мъжките аромати, това е основна и много разпознаваема нотка. Но носове всякакви. Онзи ден например, трима души пробваме  Amazingreen на Comme des Garcons. Аз усещам зелени треви, смесени с акватични нотки  Sick, едната усеща плодове и цитруси, а другата усеща чушки, зелени мерудии и твърди, че мирише на тенджерата на баба й Mr. Green
Скъпи дами (и господа  Mr. Green) ,
Търся нещо с морска сол и желязо(не непременно заедно),по-специално ме интересува желязо в базата.Някой познава ли нещо подобно?
Иначе,откакто си получих Rebelle,само него нося,друго не ми се слага,много...вкусен  baby_neutral
Пробвай Стандарт на КдГ, там усещането за метал е много осезаемо.
Много сол и метал, както и мастило, водорасли нори и йод усещам в http://www.fragrantica.ru/perfume/Byredo/M-Mink-10758.html  Sick. Нарочно слагам линк на руската фрагрантика, има много цветисти описания  Mr. Green За мен е ужасен, но знам ли, на теб може и да ти допадне Thinking

Общи условия

Активация на акаунт