Магазини за марихуана???? Канал 1???

• 12 418
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Еха, скоро вместо цигари, ще димиме с марихуана по заведенията. Знаете какъв апетит идва при консумацията й Crazy

Честно казано, не смятам легализирането и продажбата на трева в специализирани магазини за толкова лошо. Ако някой е избрал да я пуши, по-добре да се сдобие с качествена марихуана, а не с някоя пръскана или друсана от кварталното дилърче.
Въпроса е, че и тези без желание ще могат да си купят, заради куп външни фактори. Купят ли си веднъж, ще си купят отново..
Да...

# 16
Тези, които си купуват без всъщност да имат желание, са учениците. Ако е модерно, ако им влияят други и т.н. Но в подобни магазини марихуаната не се продава на ученици, а на възрастни. Имам наблюдения от Холандия и твърдя, че контрол там има.

И пак ти казвам, това в България няма да се случи. Та нали това означава да се удари по мафията и нещата да излязат на светло...

# 17
Не съм го гледала това предаване, но идеята за качествена трева, която си купуваш легално, ми допада. Друсана трева от мангалите по-хубавото решение ли е? Те са опасните разпространители, защото техните клиенти са малолетни. В магазините за трева няма да продават на деца, на моя син онзи ден кибрит не му продадоха, защото бил малък, какво остава за трева.

# 18
По-добре качествена марихуана от специализиран магазин отколкото боклучава такава от незнаен дилър.
Който си пафка, ще намери начин да се сдобие.

При толкова магазини за цигари /обикновени, от тютюн/ непушачите как удържат да са такива? Всичко си е до акъл /или по-точно до липсата му/.

# 19
Цитат
И пак ти казвам, това в България няма да се случи. Та нали това означава да се удари по мафията и нещата да излязат на светло...

202uu

Освен това мисля, че няма как и да се установи контрол като в Амстердам, защото просто са ни такива нравите.

# 20
  • София
И ако си мислите, че дилърите ще изчезанат като се легализира тревата...  Whistling

# 21
Само ще стане достъпна на всеки ъгъл, и за всеки!

# 22

Добре, нали ти се обясни, че не е за всеки?

# 23
  • Sofia
Отговорих на анкетата "Твърдо да се легализира".
От алкохол може да се умре, от трева досега не съм чула.

# 24

Това в момента не е валидно ли?  Laughing

# 25
  • Mediterraneo
Твърдо ЗА! Сега също е достъпна на всеки ъгъл, защо да не е легална?! А и държавата ще намаже от данъци...

# 26
Преди малко засякохме едни момчета в училището, които си павкаха тревица.
Честно казано, мен повече ме е страх от тези, които прекаляват с алкохола.

Предполагам, че ако я легализират, на някои вече няма да им е толкова интересно, след като не е забранено.
Но и иначе, който търси - намира.

# 27

За вече посветените вероятно е така.  Притеснението ми е за другите!

# 28
Твърдо ЗА! Сега също е достъпна на всеки ъгъл, защо да не е легална?! А и държавата ще намаже от данъци...

... вместо шефът на дилърите да си купи примерно орка.  Laughing

# 29

За вече посветените вероятно е така.  Притеснението ми е за другите!

Какво значи посветен, че ми стана любопитно?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт