Магазини за марихуана???? Канал 1???

• 12 434
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
И някой ще ме светне ли с какво чистия тююн,който го продават законно е толкова вреден?И моля без  линкчета,че води до рак на дробовете и пр.,защото това със сигурност е в  моята графа "остаряло мислене".

Няма да ти давам линкове. Явно е безсмислено, щом за теб рискът от тютюнопушене за рака на белия дроб е "остаряло мислене". Само ще ти кажа, че 100% от хората, които пушат, евентуално развиват хронична белодробна болест (хроничен бронхит или емфизема). В момента е на четвърто мястро по заболяемост в света. Попрочети малко за това заболяване и после пак задавай глупави въпроси.

Точно така  Peace
В момента не мога да дам линк към източник, но преди известно време четох, че точно връзката между тютюнопушене и рак на белия дроб е доказана. Моя близка, която е пулмолог споделя това наблюдение.
В резултат на пушене аз имам емфизем

# 106
Използват се за ритуални цели, със специално отношение в повечето случаи,
и не масово, а от шаманите в общността, или по тяхно предписание.
Това е вярно само за малък брой общности със специфични ритуали и йерархия, всъщност почти не се сещам място, за което да е вярно през XX век. Простолюдието дъвче бетел колкото си иска. И изобщо от сорта.

-------
Ма верно ли е нужно да се доказват тепърва вредите от тютюнопушенето? Ебавате се, сигурна съм.

# 107
Пак ли с алкохола...Има алкохол,и алкохол.Марихуаната може да се сравни с домашни вино и ракия,но не и с фалшивите питиета на цар Киро примерно.
Целия шум покрай легализацията е,че някои просто не са наясно със себе си и им се друса.Само не знам защо искат държавата да им осигури тази "отмора"?

# 108
Целия шум покрай легализацията е,че някои просто не са наясно със себе си и им се друса.Само не знам защо искат държавата да им осигури тази "отмора"?
И какво те навежда на тая мисъл?
Аз съм пушила марихуана 4 или 5 пъти през живота си, за последен път преди десетина години. Алкохол съм пила много на младини, сега ми се събират 200 грама годишно сигурно. Цигари съм пушила 11 години активно, също от над десетилетие не пуша.
Смятам, че легализацията на марихуаната може да е от полза по икономически, морални и здравни причини, също както и легализацията на проституцията. Как мислиш, пуши ли ми се, или ми се чука?!

# 109
И някой ще ме светне ли с какво чистия тююн,който го продават законно е толкова вреден?И моля без  линкчета,че води до рак на дробовете и пр.,защото това със сигурност е в  моята графа "остаряло мислене".

Няма да ти давам линкове. Явно е безсмислено, щом за теб рискът от тютюнопушене за рака на белия дроб е "остаряло мислене". Само ще ти кажа, че 100% от хората, които пушат, евентуално развиват хронична белодробна болест (хроничен бронхит или емфизема). В момента е на четвърто мястро по заболяемост в света. Попрочети малко за това заболяване и после пак задавай глупави въпроси.

Недей.И не ме карай да чета,така както и аз няма да те пращам да четеш информацията,която ти няма да възприемеш за истинна.
Определението "глупави въпроси" запази за вкъщи. Peace

# 110
Не всеки, който е за легализацията се друса. Аз съм за, но не пуша. Просто виждам предимствата от вкарването на продажбата "в релси".

# 111
Използват се за ритуални цели, със специално отношение в повечето случаи,
и не масово, а от шаманите в общността, или по тяхно предписание.
Това е вярно само за малък брой общности със специфични ритуали и йерархия, всъщност почти не се сещам място, за което да е вярно през XX век. Простолюдието дъвче бетел колкото си иска. И изобщо от сорта.

-------
Ма верно ли е нужно да се доказват тепърва вредите от тютюнопушенето? Ебавате се, сигурна съм.

Аз бих поканила невярващата госпожа да ме придружи една седмица на работа и после пак ще си говорим за вредите от цигарите. Но тя сигурно пак няма да ми повярва. Някои хора са като коне с капаци. По-далеч от носа си не виждат и не искат да виждат.

# 112

Недей.И не ме карай да чета,така както и аз няма да те пращам да четеш информацията,която ти няма да възприемеш за истинна.

Аз съм чела, когато е трябвало. Но за разлика от теб имам преки впечатления. Дори не ми е нужно да чета, аз виждам.

# 113
И какво те навежда на тая мисъл?
Аз съм пушила марихуана 4 или 5 пъти през живота си, за последен път преди десетина години. Алкохол съм пила много на младини, сега ми се събират 200 грама годишно сигурно. Цигари съм пушила 11 години активно, също от над десетилетие не пуша.
Смятам, че легализацията на марихуаната може да е от полза по икономически, морални и здравни причини, също както и легализацията на проституцията. Как мислиш, пуши ли ми се, или ми се чука?!

Смятам,че няма значение на теб какво ти се прави и какво ти смяташ за правилно.

Това пък с бетела е пълна глупост.И жен-шена създава чувство за еуфория,но не го прави наркотик.

# 114
И някой ще ме светне ли с какво чистия тююн,който го продават законно е толкова вреден?И моля без  линкчета,че води до рак на дробовете и пр.,защото това със сигурност е в  моята графа "остаряло мислене".

Аз съм чела, когато е трябвало. Но за разлика от теб имам преки впечатления. Дори не ми е нужно да чета, аз виждам.

Не виждаш,само гледаш.Пък то не се чете само,когато е трябвало,а се чете цял живот,но различни информации,които -изненада! в последствие се изменят.

За конете с капаци си права-и аз виждам такъв  в теб по отношение на официалната медицина.
Плъзгавият начин на изказване е характерен за медицинските източници и при лекари.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 16:30 от Оr

# 115
Пак ли с алкохола...Има алкохол,и алкохол.Марихуаната може да се сравни с домашни вино и ракия,но не и с фалшивите питиета на цар Киро примерно.

Между тях е и ей тоя човек. Winkbg.wikipedia.org/wiki/Юлиян_Караджов

# 116
И някой ще ме светне ли с какво чистия тююн,който го продават законно е толкова вреден?И моля без  линкчета,че води до рак на дробовете и пр.,защото това със сигурност е в  моята графа "остаряло мислене".

Не виждаш,само гледаш.Пък то не се чете само,когато е трябвало,а се чете цял живот,но различни информации,които -изненада! в последствие се изменят.

За конете с капаци си права-и аз виждам такъв  в теб по отношение на официалната медицина.
Плъзгавият начин на изказване е характерен за медицинските източници и при лекари.

Понеже не четеш с разбиране, "евентуално" означава, че в един момент ще се разболеят от тази болест, но този момент не е определен във времето. Затова казвам "евентуално". Нищо де, ти си пуши, а пък след години пак може да си говорим. Само че ще ти е трудно да говориш заради  кашлицата и диспнеята. Вярвай си в каквото искаш иначе. Дано не съжаляваш.

# 117
Ор, честно казано не мога да повярвам, че човек, който пуши цигари може да си заравя главата в пясъка относно влиянието им  Shocked

Ти лекар ли си, за да си толкова категорична относно медицината и нейното развитие?

# 118
Вай,от другата тема разбрах,че ям мас,от тази,че пуша цигари.Но по- интресното е,какво ми отрежда врачката за след години.То верно ,че и непушачите ги хваща кашлицата и диспнея,но sophiemmaspencer,бъди спокойна за мен-капацитета на белите ми дробове е доста голям-издържам 200 бастрики-пранаями на една серия,докато обикновен човек на 10-тата е паднал на земята.Cега моля да не се натоварваш със следващата си прогноза за дробовете ми,а помисли за себе си дето не излизаш цяла зима навън.

# 119
  • В Космоса
По-скоро за. Peace

Дискусията тук кърти мрака, просто.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт