"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 600

Мира, така без грим, изглеждаше много по-малка.

# 601
Забравих да благодаря на Анито за разясненията и превода...Ани,  smile3525 smile3525 smile3525

Наистина Мира изглежда доста по-малка...на мен ми е сладка така.  Peace Също и Лейла с права коса е доста по-хубава...определено го няма отблъскващото излъчване на пудел  Blush  Peace

# 602

И много сладка.
  Heart Eyes Heart Eyes
Сияеше в прегръдките на.....  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

# 603
Иве, наистина си го закъсала.  Hug Много е гадно така, искаш да напишеш нещо на минутата, защото те вълнува, а се сблъскваш с някакви такива технически проблеми.  Sick  Sick Sick Дано си оправят нещата. А пробвала ли си с друг браузър  newsm78

Искам и аз да благодаря на Ани за преводите и разясненията. Наистина много ни помага.  Hug
На теб Иве за рейтингите /аз пък винаги ги следя с интерес  Laughing/ и за частите, които слагаш.  Hug
И на всички, всички, за чудесната компания, която прави гледането още по-вълнуващо и зарибяващо.  Hug

# 604
  • Стара Загора
Добро утро и от мен  Hug

Готина серия, имаше си от всичко и се посмях и гърмях накрая  Mr. Green Мира я разбирам, но в никакъв случай не я оправдавам  Naughty това, което направи беше от глупаво по - глупаво, че чак вдлъбнато  ooooh! Хем така, хем иначе изгони го, каза му да напусне живота й, той отново направи точно това, което искаше тя, Мирка обаче пак недоволна Naughty съжали, но съжали единствено и само за това че му каза да си върви, а и липсваше. Тя въобще не схвана, защо той не я потърси  Tired Ако не беше казала онези думи, Яман нямаше да остави нещата така и щеше се да се бори тя да го изслуша  Naughty
Яман разбира се, жИлезен, но не достатъчно. Той отново потвърди колко наивен е всъщност, Мира сложи на място, но "приятелите си" от Тозлудере не успя и отново ще страда заради тях, може пък това да е повод в следващата серия да го сдобрят с Мира или точно обратното  Thinking ще видим.
Ядосах на неговата глупост и безпочвената ревност на Мира, ама адски безпочвена. Какво си видяла, за какво те е излъгал, че да ревнуваш, яла била Лейля от сандвича му и той не е в магазина, ти въобще попита ли го "защо аджеба не си на работа" когато наистина тя му зададе въпроса дали е с Лейля, той й каза истината, макар че знаеше какво ще последва  Crazy
Смях се много на съня на Яман, много готино Ча казва "бе". Отново страхотна игра от Чаатай. Серенай също се справи доста добре. Когато говореше с майка си или по - скоро си водеше монолог й повярвах, че го ревнува, че се чуди с Лейля ли е бил, къде е бил и какво е правил, факт! Повярвах й и че умира  smile3521 но затова си е виновна сама, в момента доста помогна и музиката, разбира се засили драматизма  Peace
Баръш и Ча много добра сцена, истински сълзи. Баръш невероятна игра, тук Чачи ми беше малко постен  Mr. Green
Страхотен момент и заварването на Мира в стаята на Яман, много премерени и силни думи точно на място, без да засегне по някакъв начин достойнството й, въобще как говори с нея, аз щях да я изгоня без дори да ми мигне окото!  ooooh! #Cussing out
Сери там чудесна игра  Peace когато Яман се доближи до нея как й се подкосиха краката от близостта му, в погледа й се четеше колко много й липсва, но и тук Яманчи беше жИлезен  Mr. Green Mr. Green
Последната сцена от епизода, няма да я коментирам, че яхвам метлата от толкова глупост  #Cussing out #2gunfire

Хубав ден, мили момичета, засега толкова като го изгледам пак по - късно може и друго да ми хрумне  Mr. Green Hug

Малко съм се оляла с коментара  Mr. Green Mr. Green Flutter

# 605
Иве, наистина си го закъсала.  Hug Много е гадно така, искаш да напишеш нещо на минутата, защото те вълнува, а се сблъскваш с някакви такива технически проблеми.  Sick  Sick Sick Дано си оправят нещата. А пробвала ли си с друг браузър  newsm78

Искам и аз да благодаря на Ани за преводите и разясненията. Наистина много ни помага.  Hug
На теб Иве за рейтингите /аз пък винаги ги следя с интерес  Laughing/ и за частите, които слагаш.  Hug
И на всички, всички, за чудесната компания, която прави гледането още по-вълнуващо и зарибяващо.  Hug

Па не съм!!!  smile3555 smile3555  Mr. Green

Наистина искам да напиша нещо и докато това стане, те дошли следващите кадри, случило се друго интересно събитие и ....  smile3511 smile3511 smile3511
smile3511

# 606
Добро утро и от мен  Hug

Скрит текст:
Готина серия, имаше си от всичко и се посмях и гърмях накрая  Mr. Green Мира я разбирам, но в никакъв случай не я оправдавам  Naughty това, което направи беше от глупаво по - глупаво, че чак вдлъбнато  ooooh! Хем така, хем иначе изгони го, каза му да напусне живота й, той отново направи точно това, което искаше тя, Мирка обаче пак недоволна Naughty съжали, но съжали единствено и само за това че му каза да си върви, а и липсваше. Тя въобще не схвана, защо той не я потърси  Tired Ако не беше казала онези думи, Яман нямаше да остави нещата така и щеше се да се бори тя да го изслуша  Naughty
Яман разбира се, жИлезен, но не достатъчно. Той отново потвърди колко наивен е всъщност, Мира сложи на място, но "приятелите си" от Тозлудере не успя и отново ще страда заради тях, може пък това да е повод в следващата серия да го сдобрят с Мира или точно обратното  Thinking ще видим.
Ядосах на неговата глупост и безпочвената ревност на Мира, ама адски безпочвена. Какво си видяла, за какво те е излъгал, че да ревнуваш, яла била Лейля от сандвича му и той не е в магазина, ти въобще попита ли го "защо аджеба не си на работа" когато наистина тя му зададе въпроса дали е с Лейля, той й каза истината, макар че знаеше какво ще последва  Crazy
Смях се много на съня на Яман, много готино Ча казва "бе". Отново страхотна игра от Чаатай. Серенай също се справи доста добре. Когато говореше с майка си или по - скоро си водеше монолог й повярвах, че го ревнува, че се чуди с Лейля ли е бил, къде е бил и какво е правил, факт! Повярвах й и че умира  smile3521 но затова си е виновна сама, в момента доста помогна и музиката, разбира се засили драматизма  Peace
Баръш и Ча много добра сцена, истински сълзи. Баръш невероятна игра, тук Чачи ми беше малко постен  Mr. Green
Страхотен момент и заварването на Мира в стаята на Яман, много премерени и силни думи точно на място, без да засегне по някакъв начин достойнството й, въобще как говори с нея, аз щях да я изгоня без дори да ми мигне окото!  ooooh! #Cussing out
Сери там чудесна игра  Peace когато Яман се доближи до нея как й се подкосиха краката от близостта му, в погледа й се четеше колко много й липсва, но и тук Яманчи беше жИлезен  Mr. Green Mr. Green
Последната сцена от епизода, няма да я коментирам, че яхвам метлата от толкова глупост  #Cussing out #2gunfire

Хубав ден, мили момичета, засега толкова като го изгледам пак по - късно може и друго да ми хрумне  Mr. Green Hug

Малко съм се оляла с коментара  Mr. Green Mr. Green Flutter[/b]

Браво,  бе къз!     love001  С твоето оливане, спести моето....
  Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10

# 607
Също и Лейла с права коса е доста по-хубава...определено го няма отблъскващото излъчване на пудел  Blush  Peace
smile3521 И на мен ми изглеждаше по-добре с права коса. Ама пак не ми стана симпатична.  Sick
Скрит текст:

И много сладка.
  Heart Eyes Heart Eyes
smile3521 И как само му се метна на врата и му каза "Обичам те"  Laughing Някак си съвсем по детски ми прозвуча. А Оркунчо пък колко беше доволен Хале като му мъркаше на ухото.  Laughing
Беше ми забавно да гледам Мира и Оркун преди година, обаче хич не ми хареса Яман като прегръщаше Лейля.  Sick Ей това ревността е страшна работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 608
Също и Лейла с права коса е доста по-хубава...определено го няма отблъскващото излъчване на пудел  Blush  Peace
smile3521 И на мен ми изглеждаше по-добре с права коса. Ама пак не ми стана симпатична.  Sick
Скрит текст:

И много сладка.
  Heart Eyes Heart Eyes
smile3521 И как само му се метна на врата и му каза "Обичам те"  Laughing Някак си съвсем по детски ми прозвуча. А Оркунчо пък колко беше доволен Хале като му мъркаше на ухото.  Laughing
Беше ми забавно да гледам Мира и Оркун преди година, обаче хич не ми хареса Яман като прегръщаше Лейля.  Sick Ей това ревността е страшна работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И къв хубав беше.....
Crazy Crazy Crazy

Peace Peace Peace Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   #Cussing out #Cussing out Mr. Green

# 609
A добро утро!  Hug Hug Hug

Ще пътувам по обяд и викам чакай да влезна да си кажа и аз на второ гледане как ми се видяха нещата!  Joy Joy Joy

Съгласна съм с тези, които смятат, че Лейля изглежда доста по-добре с права коса и Мира без грим също!  Peace Изобщо на предната НГ всички изглеждаха супер!!! И батко Кенан най-вече  newsm44 newsm68

Иве, наистина си го закъсала.  Hug Много е гадно така, искаш да напишеш нещо на минутата, защото те вълнува, а се сблъскваш с някакви такива технически проблеми.  Sick  Sick Sick Дано си оправят нещата. А пробвала ли си с друг браузър  newsm78

Искам и аз да благодаря на Ани за преводите и разясненията. Наистина много ни помага.  Hug
На теб Иве за рейтингите /аз пък винаги ги следя с интерес  Laughing/ и за частите, които слагаш.  Hug
И на всички, всички, за чудесната компания, която прави гледането още по-вълнуващо и зарибяващо.  Hug

Па не съм!!!  smile3555 smile3555  Mr. Green

Наистина искам да напиша нещо и докато това стане, те дошли следващите кадри, случило се друго интересно събитие и ....  smile3511 smile3511 smile3511
smile3511

Това червеното на мен ми се случва всеки път и аз затова после гледам серията пак.  Joy Joy Joy
Опитвах се и снощи и предния петък да пиша каквото успея да преведа в един txt и после да копвам написаното тук, но не може да ми се получи много добре.  ooooh! Не разбирам някои неща на първо слушане и докато си ги изясня и те казали още куп неща или станало нещо.  ooooh!
Например снощи бях изпуснала страхотния танц на Яман  hahaha hahaha hahaha

Дам Крачола и Мира изглеждаха много щастлива двойка на НГ 2013. Крачола казваше, че вече не са деца и направо и предложи да отидат някъде двамата, но Мира трябвало да се прибира,ч е имали семейна традиция да закусват заедно на 01,01,  hahaha и когато дойде точното време и "това" ще се случи.  newsm62 Халето обаче направо му предложи да се случва "това" на момента!  ooooh! Явно тяхната история е започнала точно тогава.

Яман и Лейля са имали също някаква такава връзка, поне така изглеждаше.  PeaceНо при тях не се изясни дали са си станали много близки. Разбра се само, че Лейля заминава с родителите си.  Peace  На Яман му беше мъчно може би, но през цялото време се шегуваше с това. А Лейля по едно време каза, че Яман сам няма да остане. Веднага ще си намери друга.  Peace А той и вика: Добре си ме опознала. Браво!  hahaha hahaha hahaha Батко Кенан вика да отива и Яман с Лейля, да си намери работа в Германия да се устройва там, но Лейля вика, че Яманчи не би оставил майка си  Peace и момчето вика: Не в оставям.  Joy Joy Joy

# 610
Какъв гласец извади в тази сцена Ча....   Crazy smile3544 smile3544

Аз съм доволна от болюма,  Peace или от това което видях,  Mr. Green впрегнах се само на Мира....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Яман ще се оправи все някак...  Peace
Нали съм в парти настроение, чак ми е смешно като чета как някой го хокат, а други чак реват  Joy Joy Joy Joy Joy

изобщо ли не ти стана мъчно за Яманчи?  ooooh!

Разбира се, че ми беше,   Sad особено когато дрънкаше на китарката и казваше: "Тук не е Тузлудере, тук не е Тузлудере"....  Cry Cry Cry
Но ще си плати за прекалената си наивност и жертвоготовност.  Naughty

Крачолчето - изкусен провокатор!   Mr. Green  Страшен сладур!  Crazy Crazy Crazy

Айде пак за Мира....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 611
Едно нещо не разбрах  newsm78  какви пари е обещал на батко си  Rolling Eyes и кой беше мъжа на камерата,която Селим гледаше с полицаи ли бяха,охранители ли  Thinking тази връзка нещо съм я изпуснала и не можах да си ги навържа нещата. Ако може някой да разясни  Praynig

Това е от мен  Mr. Green Хубав и усмихнат ден на вс  Flutter

При посещението им в затвора в предната серия Кенан каза на Яман да си открие сметка, защото някакъв негов приятел ще му преведе пари, които имал да му връща! Оказаха се 100 хил. лири, но Яман не знае, че са толкова и са пари от баща им.  Peace Селим тръгна по следите на тази ртабота и снощи прегледа камерите от банката и снима този, който е вложил парите. Изпрати снимката на Невин и снощи тя каза: Не можах да видя лицето му, но по походката го познах! И потвтърди, че това е баща им. Селим и каза, че ще каже на Кенан (той вече знае де, нали баща им му отиде на свиждане в затвора), но на Яман няма да казва докато не е сигурен.  Peace

И за тези пари си говориха Селим и Яман на гробището.  Peace И Селим му каза, че знае за сметката.  Peace И да му казва всичко, защото така ще може да го предпази от неприятности, а не както Яман си мисли, че е по-добре да си мълчи, за да не ги притеснява.  Peace

# 612
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51Ани-ти скромничиш-но ти благодаря за разясненията-чета си мислите-всеки е написал по нещо-и аз днес смятам да изгледам серията още веднъж-поне да се порадвам на танца на Яман и на усмихнатия Кенан Peace

# 613
Мими  Hug не скромнича - казвам истината. Иска ми се да ви кажа всикчо, което разбирам (колкото е толкова), но не смогвам.  Joy Joy Joy Пък и като разберете и вие за какво си говорят ще можем да си коментираме. Иначе за какво ми е да си гледам сама серията, като не мога да си кажа две приказки с вас  Hug

# 614

Например снощи бях изпуснала страхотния танц на Яман  hahaha hahaha hahaha

Дам Крачола и Мира изглеждаха много щастлива двойка на НГ 2013. Крачола казваше, че вече не са деца и направо и предложи да отидат някъде двамата, но Мира трябвало да се прибира,ч е имали семейна традиция да закусват заедно на 01,01,  hahaha и когато дойде точното време и "това" ще се случи.  newsm62 Халето обаче направо му предложи да се случва "това" на момента!  ooooh! Явно тяхната история е започнала точно тогава.

Яман и Лейля са имали също някаква такава връзка, поне така изглеждаше.  PeaceНо при тях не се изясни дали са си станали много близки. Разбра се само, че Лейля заминава с родителите си.  Peace  На Яман му беше мъчно може би, но през цялото време се шегуваше с това. А Лейля по едно време каза, че Яман сам няма да остане. Веднага ще си намери друга.  Peace А той и вика: Добре си ме опознала. Браво!  hahaha hahaha hahaha Батко Кенан вика да отива и Яман с Лейля, да си намери работа в Германия да се устройва там, но Лейля вика, че Яманчи не би оставил майка си  Peace и момчето вика: Не в оставям.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

И аз изпуснах танца  #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт