"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • между морето и небето
Всички млади герои са на 18+, без Берен. И не ми изглеждат да се държат прекалено инфантилно, според средата от която произлизат. Като изключа Яман, намирам поведението на останалите приемливо. Не били изглеждало нелепо, ако разсъждаваха и действаха като зрели хора ?!

Докато това не се промени, все цупещи и сърдити, ще си ходят, и идея си нямам кой от двамата би направил първата крачка,  newsm78 защото всеки е прав за себе си. Rolling Eyes

Не ми се иска да продължи дълго, но с арестуването на Яман, близкият разговор или изясняване на недоразумението в чуствата им един към друг, не ми се струва да е толкова близо. А за първата крачка... може би ще е внезапна и неочаквана и за двамата. Поне на мен ми се иска да е така. Нещо непредвидено.

# 661
  • между морето и небето
Вайййй кви са тия постове....  Shocked Shocked Hug Пак сте станали сериозни....  Mr. Green

Иве, точно тава са ми любимите страници в темите, когато първоначлните емоции от изгледаната серия са отминали и идва реда на сериозните   Thinking ... Понякога ме хваща яд, че не успявам да се закъча, когато навлизаме надълбоко.

# 662

Наде,благодаря за отговора!  bouquet Харесва ми да чета и др гледни точки.За скайпа на Яман вече писах.За лилавата вързалка-гривна или ластик-Мира реагира като сърдито момиченце,така е! Joy Ами влюбена е,наранена,на всичкото отгоре се почувства и много неудобно, че той я завари да му рови из скайпа.Постъпи детински като се врътна и се върна да си го вземе най-демонстративно. Joy Това е от онези сладки игрички между влюбени-хем се обичат,хем се надиграват. Joy Joy И Яман знае ,че тя го обича-защо ще му рови из скайпа ако не ревнува?! Joy

newsm10
Знае и защо го ревнува. Затова така отряза Лейля и й каза, че му е причинила много неприятности. Харесва ми тази му категоричност. В нито един момент не даде повод на Лейля да си мисли, че има някаква вероятност да се върне при нея.
Наде, според мен, не е лошо, че ни ги показват и в тази светлина. Всеки е вършил глупости в живота си. Сега е техния ред. А и те се цупят, ама не съвсем. Въпреки всичко Мира цяла вечер го чакаше да отиде на Новогодишното парти и подаръка му занесе и Лейля се опита да разкара  Mr. Green, а как пък се зарадва като си видя гривната на китарата му. Яман също не може да й се разсърди истински. Напи се от мъка, ама пак се върна при нея  Laughing, даже и на сън я викаше да го спаси  Mr. Green. И как си придърпа палачинка, като разбра, че са от тях и си я пазеше от Мерт  Laughing. И вързанката, която държи на най-ценното си притежание, китарата. Абе ще се сдобрят, няма къде да избягат. Само дано не чакаме до следващата Нова Година.  Whistling

Ако бяха ни забили в чистата романтика, поне за мен може би щеше да е доста скучно и нереално.
newsm10

# 663
За много години!  Hug
Да сте живи и здрави и вие, и семействата ви!  newsm10

Имам въпрос към Вики. newsm78 Как реши, че Мира, която учи в университет не от вчера и има по-малка 15-годишна сестра, е на 16? Това, че има абсолютно разминаване между възраст на героинята във филма с вмененото й поведение и вид (отчаяните опити на стилистите да я инфантилизират външно на моменти са гротескни) е един от абсолютните фалове на продуцент, сценарист и режисьор за мен. Като прочетох, че смяташ компанията за 16-17 годишни, съвсем си затвърдих мнението за фала. Добре че Чаатай е толкова добър и сладък, та да не се задълбочават гледащите в останалата част на филма. Че там нещата са толкова некореспондиращи си, че дразнят и разсмиват едновременно.
П.П. Не ме разбирайте погрешно! Гледам филма, но се старая да не се задълбочавам, (а СС направо я пропускам) защото тогава трябва да гръмна компютъра. Все пак съм наясно, че е предназначен за предъвкване повече от повърхностна тийн аудитория, където не се очаква да има замисляне. Peace
Joy Joy Минала съм по пътя на фенските пристрастия и знам как умее да замъглява картината.
По оригинала- в ОК младежите са гимназисти - Райън и Мариса са заедно през последните две години и половина до завършване на гимназия.Накрая подаваха документи за кандидастване-един го приеха тук,друг там,трети не го приеха никъде....По това се ориентирам за възрастта на Мира и Яман.Предположение по подразбиране е. NaughtyКоето обаче не променя смисъла на написаното от мен ако в ПО са малко по-големи, стига да се фокусираме върху същественото,  Joy
 newsm78А за другото- Серенай  Саръкая в началото беше доста неуверена Peace, Чаги беше малко по-добре.Обаче сега нещата им се получават на 100% .Харесвам ги ,даже много! като екранна двойка и не ме е грижа,че някой не понася Серенай. Wink Всеки има свой вкус.
Не знам дали останалите момичета,които са гледали ОК са на моето мнение,но Чаги и Серенай  са по-убедителни като двойка,между тях има отлична комуникация.При Миша Бартън и Бен Маккензи не се получи толкова силна спойка. Naughty
Скрит текст:
LaughingВ началото даже не Бен М.,а друг един по-красив и готин млад левент е бил избран за ролята на Райън,но той получил предложение за друг холивудски тийнсериал и затова се спряли на Маккензи
А моето лично мнение е,че за успеха на любовната история изиграна от всяка екранна двойка принос имат и двамата актьори.Ако няма синхрон,ако не се усещат един друг и не си подават адекватно няма да има и успешно партньорство,а ПО има рейтинг,хората го гледат,историята на Мира и Яман ги изкара на първо място в класациите/и актьорите/и т.н.И мен ме кефи,заради което драсвам по един-два поста с мои впечатления при вас. Hug

# 664
Аааа, стига сте я защитавали тая Мира!!!   Stop #Cussing out #Cussing out
Не искала да каже това, не осъзнавала онова...  ooooh! ooooh!
Добре, каза го, без да се замисли.  Peace  Добре, не е искала да го обиди.  Peace Но го направи.  #Cussing out Защо след това не отиде просто да се извини, а ми се прави на ощипана девойка...  Mr. Green
Кво? Той ли да се извинява?  #Crazy Naughty
Ще ме прощавате, ама   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това от Ани  Mr. Green Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Иве,ти....как я мисляш така да ни оставяш  Thinking,да не почна да стрелям по тебе  hahaha,с нас на линия онлаин,колкото и да ти е трудно,не те пускам  Naughty  Mr. Green  Hug!

ДаниHug ама не се трае тая Мамма! #Cussing out #Cussing out Mr. Green

# 665
Вайййй кви са тия постове....  Shocked Shocked Hug Пак сте станали сериозни....  Mr. Green
Сега един час ще ви чета #Crazy #Crazy Heart Eyes

Обаче видях това:  Crazy Crazy Heart Eyes

New // Yeni Çağatay Ulusoy at Kemerburgaz Üniversite #medcezir set

Оркунчаааааа  Hug Hug Hug Иве за теб  Blush Blush Blush

Hug Hug   И това.  Crazy Crazy
 Знам кога да се появя...  newsm47
И за Вени  Naughty

Hug Hug Hug Hug
Аз вече спирам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и минавам към частта с хубавите момчета  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 666
Вайййй кви са тия постове....  Shocked Shocked Hug Пак сте станали сериозни....  Mr. Green

Иве, точно тава са ми любимите страници в темите, когато първоначлните емоции от изгледаната серия са отминали и идва реда на сериозните   Thinking ... Понякога ме хваща яд, че не успявам да се закъча, когато навлизаме надълбоко.

Hug Hug Hug

На мен ми е прекалено сериозно в ежедневието,   ooooh! ooooh! че и тук да анализирам.  Mr. Green
Но това не значи, че не ми е приятно да ви чета,   Naughty да се съгласям с това или онова, и обратното...
 Whistling Whistling Mr. Green

Вайййй кви са тия постове....  Shocked Shocked Hug Пак сте станали сериозни....  Mr. Green
Сега един час ще ви чета #Crazy #Crazy Heart Eyes

Обаче видях това:  Crazy Crazy Heart Eyes

New // Yeni Çağatay Ulusoy at Kemerburgaz Üniversite #medcezir set

Оркунчаааааа  Hug Hug Hug Иве за теб  Blush Blush Blush

Hug Hug   И това.  Crazy Crazy
 Знам кога да се появя...  newsm47
И за Вени  Naughty

Hug Hug Hug Hug
Аз вече спирам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и минавам към частта с хубавите момчета  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Хади де!   Crazy  newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

# 667
#CagatayUlusoy #medcezir #set

http://instagram.com/p/iv-2jizYU1/#

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 16:29 от Zhani ♥♥♥

# 668

Не знам дали останалите момичета,които са гледали ОК са на моето мнение,но Чаги и Серенай  са по-убедителни като двойка,между тях има отлична комуникация.При Миша Бартън и Бен Маккензи не се получи толкова силна спойка. Naughty

newsm10 newsm10 Подкрепям с две ръце /както и всичко останало в поста ти, де/ На мен като цяло ПО повече ми харесва от ОК. А Мира и Яман страшно ми харесват и като отделни образи и като двойка.  Heart Eyes Затова и не искам да ги разделят много, много.  Grinning

# 669
Да, да, да, сто пъти да, съм съгласна с теб Габи затова, че все едно е на повикване от Тозлудере. Crossing Arms
Кой, когато и където го привика той е все там. Sick Разбирам, че е добродушен, с чисто сърце и без абсолютно никакви лоши помисли, и затова се отзовава винаги на нечий призив за помощ, ама вече си е при Серез, има си приятелка, какво търси все в това Тозлудере!?
Не казвам да заличи миналото си като го забрави, но все пак е редно да се откъсне от него, и да се вкопчи в това, което има, защото докато обръщаше внимание на всеки от Тозлудере, неволно допусна настоящето да му се изплъзне от пръстите като пясък, и сега е наранен, страдащ, и по-нещастен отвсякога. Rolling Eyes

+1  Не му стана приятно, когато Мира го обиди за Тозлудере, а той все на там отива.Колкото иска да се отдръпне от там, толкова сам се тласка към миналото.Да, никой не може да забрави миналото, но той все още му позволява да присъства в настоящето.Не ми харесва, че колкото е зрял, толкова е и наивен. Един път като се опари, пак там отива.И би ми харесало да се отпусне малко повече, пред Серез и сам да започне да споделя с тях,а не или да не казва, а  ако каже то да е с половин уста.Все пак сега те са неговото семейство.Искаше ми се като му подариха китарата, да беше ги прегърнал... Постъпката на Мира с гривната, която си взе, беше също толкова глупава, колкото удара от Яман на Оркун.И все пак,много хубаво и каза, че това не и е Тозлудере. А за това, което каза на Ейлюл-той Яман не е спирал да се бори за нея, да са заедно, майка й ли не беше, Оркун ли не беше.В колко неща го замесиха и го изкараха какъв ли не. Яман го упреквам единствено, че като се срещнаха, когато беше с колелото, трябваше да и каже за булонката. И не ми харесва, че е много първичен, боят не е начин да се оправят нещата.Я, Крачола как се научи, направо в полицията. Колкото до играта на Чаатай, не намирам дума, с която да опиша колко добър актьор е!

# 670
  • между морето и небето
Някой разбра ли дали Яман беше подготвил подарък за Мира? Този от Мира го видяхме.
Яман щеше да си го получи, ако не беше я зачовъркало любопитството.

# 671
  • в очите на дъщеря си
Момичета, от 14 епизод остава само частта на Лили и сме готови.

За 15 епизод утре ще напиша разпределението. Peace

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 16:35 от ·٠•Sasy•٠·

# 672
Аааа, стига сте я защитавали тая Мира!!!   Stop #Cussing out #Cussing out
Не искала да каже това, не осъзнавала онова...  ooooh! ooooh!
Добре, каза го, без да се замисли.  Peace  Добре, не е искала да го обиди.  Peace Но го направи.  #Cussing out Защо след това не отиде просто да се извини, а ми се прави на ощипана девойка...  Mr. Green
Кво? Той ли да се извинява?  #Crazy Naughty
Ще ме прощавате, ама   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това от Ани  Mr. Green Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Затова издебнахме докато ви няма с Ани да я позащитаваме малко, че после почва гърменето.  Laughing Laughing Laughing Hug Hug
Офффф лошото на тази серия е, че няма да има много гифчета с Мира и Яман.  Sad Sad Sad
Но пък може да излязат хубави с танцуващите Яманчи и Крачолчи  newsm68 newsm68

# 673
Някой разбра ли дали Яман беше подготвил подарък за Мира? Този от Мира го видяхме.
Яман щеше да си го получи, ако не беше я зачовъркало любопитството.
А какъв все пак беше подаръка за Яман, разбра ли?  newsm78

# 674

Затова издебнахме докато ви няма с Ани да я позащитаваме малко, че после почва гърменето.  Laughing Laughing Laughing Hug Hug

Така значи!  Laughing Laughing Ще види тя, като си дойде Ани  Mr. Green

Но пък може да излязат хубави с танцуващите Яманчи и Крачолчи  newsm68 newsm68

Peace Peace Crazy

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт