Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 029
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичето е писало , че са взели съвместно решение с татакото. направлението предполагам е само ако се налага хоспитализация , след аборт. затова и прегледа е бил платен

# 361
Мацки,за болницата какво бельо сте си подготвили?Че нещо не мога да ходя без гащи  Crazy Crazy
Само да поясня,нормално ще раждам живот и здраве. Praynig

# 362
Мацки,за болницата какво бельо сте си подготвили?Че нещо не мога да ходя без гащи  Crazy Crazy
Само да поясня,нормално ще раждам живот и здраве. Praynig

Аз пак ще си нося бельото, което по принцип си ползвам - плитки полубоксерки  Simple Smile
И предния път си слагах превръзки always нощни, и сега мисля да е така.
 Не са ми правили забележка, че трябва да съм без бельо - няма как да се случи да стоя по този начин.

П.П. И първият път раждах нормално, живи и здрави всичко да е наред, и сега мисля да е така  Peace

# 363
  • София
Sianchys, всеки си носи каквото му е удобно. Една мацка си ходеше по прашки.  Mr. Green
На мен мъжът ми ми купи еднократни гащи за родилки.  Wink
Бяха ми много удобни и практични.

# 364
Да бе,и аз се чудя за тези гащи еднократни за родилки  Thinking

# 365

На мен лично не ми бяха удобни и затова не ги ползвах  Peace
Но може да си купиш един комплект, пък ако не ти вършат работа, ще "почерпиш" някоя друга мама  Peace

# 366
  • София
Първите дни след раждането солидно ми течеше кръв. И именно тези гащи ме спасяваха. Те са с "вградени" превръзки (хаха, тъпо звучи, ама не знам как да ги опиша) и въпреки това отделно пак си слагах превръзка.
Не се чуди, ами си вземи 1-2 броя да ги пробваш, пък лесно ще си накупиш още.  Peace

# 367
Ами май така ще стане - и от едните и от другите. Hug
А превръзки специално за родилки ли взехте,или просто дебели и нощни примерно?На мен ми е важно да са памучни,че от тези найлоновите откачам  Crazy Съвети?

# 368
Аз си взех специално за родилки защото исках да ми е спокойно, нямах представа колко силно ще ми тече  Whistling. Иначе ако не са удобни гащите има едни анатомични парчета се казват ето тук едни имат си размери - M, L като гащи е до кръста но не е захванато от страни (ама го обясних ooooh!) . Аз си го слагах и отгоре си обувах бельото. Изглежда като разтворен памперс, само дето няма лепенки да си го закрепиш.

# 369
  • София
А превръзки специално за родилки ли взехте,или просто дебели и нощни примерно?На мен ми е важно да са памучни,че от тези найлоновите откачам  Crazy Съвети?
За родилки си взех, за да ми е по-спокойно, че няма да протека.
На мен така и така ми беше не особено комфортно, понеже от години ползвах само тампони и нямах никаква идея относно видовете превръзки.  Grinning Но всичко минава и заминава. Първите дни течението е по-обилно. Поне при мен така беше.

# 370
  • София
Аз ползвах също еднократни, от ДМ ги купувах. Но те не бяха с вградена превръзка. Докато бях в болницата ми даваха превръзки от там, в къщи като се върнах, ползвах едни като памперси пак от ДМ  ooooh!, но много ми течеше . Обилното течение продължи и първите дни след като си ми дойде редовния цикъл ( месец по-късно)  ooooh!

# 371
и аз си бях взела от еднократните гащи без градена превръзка и ми бяха мн неудобни 1 ползвах и ч дадох на едно момиче. Превръзките за родилки от ДМ също за ни6то не стават, Приличат на превръзките от едно време дебели, тесни и без крилца. ПОлзвах само няколко докато ММ следобеда не ми донесе др. (либрес макс-едни в синя опаковка). Но и аз да поясня, че раждах секцио и не ми течеше толкова много дори и първите дни.

# 372
Ох,сериозна работа е това обаче  newsm03 Разнообразието на пазара май се явява повече проблем,отколкото удобство  smile3506

# 373
  • Пловдив
И аз съм си поръчала еднократно бельо на Чико,превръзки дават в болницата която ще раждам.В къщи съм подготвена с Либрес. Peace
Моля да ми кажете дали при секцио кръвотечението е същото както при нормалното раждане? Blush

# 374
.....Моля да ми кажете дали при секцио кръвотечението е същото както при нормалното раждане? Blush

Това може да го каже само мама, която е раждала по двата начина  Simple Smile

Според мен си е строго индивидуално.
Аз съм раждала нормално, но явно не ми е било толкова силно кръвотечението, щом си ползвах нощни олуейс  Peace без да изцапам себе си или спалното бельо нито веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт