Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 025
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Zdraveite!Nakoi moje li da mi kaje ginekolog v Plovdiv,koito pri pregled izpolzva spekulum za ednokratna upotreba?

# 376
И аз съм си поръчала еднократно бельо на Чико,превръзки дават в болницата която ще раждам.В къщи съм подготвена с Либрес. Peace
Моля да ми кажете дали при секцио кръвотечението е същото както при нормалното раждане? Blush

аз си мисля, че при секцио къриш по-малко, защото при самата операция те чистят. Ама може да се бъркам не съм раждала нормално.

# 377
Аз родих нормално и кървенето беше силно само вечерта след раждането, родих в 20 часа. Бях с лигнин, а на сутринта вече си бях с превръзки Либрес. На другия ден ми течеше много слабо. Според мен си е индивидуално за всеки.

# 378
  • в огледалото на живота
Zdraveite!Nakoi moje li da mi kaje ginekolog v Plovdiv,koito pri pregled izpolzva spekulum za ednokratna upotreba?
Пиши на кирилица,моля  Peace
По въпроса ти,ако държиш да е точно такъв,купи си от аптеката преди прегледа;струва стотинки.
http://www.mdexpress.net/%D0%B2%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0 … 1%82-prod591.html

# 379
  • София

аз си мисля, че при секцио къриш по-малко, защото при самата операция те чистят. Ама може да се бъркам не съм раждала нормално.

аз също се наложи да раждам секцио, но при мен беше много обилно, или поне за мойте представи, т.к преди това съм имам млого лек и безпроблемен цикъл.

armira  във Вита ли ще раждаш?

# 380
  • Пловдив
kanye ,в Селена съм Hug

# 381
Здравейте и помагайте. Бременна съм в началото,но имам ужасно гадене,не мога да се вдигна от кревата,направяли го отивам право в тоалетната. Моля ви дайде ми съвет за нещо,което би ме облекчило,знам че хапчета не се приемат,но моето положение не се търпи.Чувствам се като парцал,безпомощна,немощна и някак си неспособна да си върша домакинскитее задължения.Трябва ли да отида на лекар,прегледа ми е чак на 13.02(втори се води). Hug

# 382
от колко време си така?

# 383
Ами от около седмица... ooooh!

# 384
не се мъчи отиди на доктор.Аз не съм била в такова състояние, но в 4 месец лежах в болницата с една жена която беше като теб (тя беше медицински работник). Наляха я с малко системи и на др ден беше 6+. Моя съвет е да отидеш на лекар те да преценят какво ще те правят иначе 1 не можеш да се храниш и 2 се обезводняваш  Peace

# 385
Да,така е,не ми се яде а и нямам сили да си приготвя нещо. Благодаря за съвета,ще се ходи по-рано на преглед май Simple Smile

# 386
И на мен не ми се е гадило въобще, но по време на първата бременност лежах в болницата с една жена със силно гадене и повръщане. Помня, че й бяха предписали Деган, вливаха й и системи.
Обезводняването е много опасно състояния.

# 387
 Shocked ужас.,дано не стигна и аз до системи.....

# 388
отиди спешно в някоя АГ болница и няма да те върнат направо си тръгни с багаж, че мен когато ме приеха уй отидох за преглед и тая ми се скара, че не съм си взела багаж за прием в болница  Mr. Green

# 389
 Praynig дано нямам усложнениея.Благодря за вниманието и съветите.Успех и на вас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт