Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 878
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Успокоила съм я, че е нормално, АКО изследванията не показват гъбична или бактериална инфекция! Ставам лоша, защото заради гинеколози, дето напират да  "лекуват" засиленото влагалищно течение през бременността, без наличие на инфекция, някои жени такива проблеми си докарват, че се чудят откъде им е дошло. Влагалищната флора е в деликатно равновесие, не може да се ръгат антибиотици и антимикотици там  "за всеки случай".

# 646
Съгласна съм с теб Lexi. Като говорех за успокоенито, не визирам теб конкретно, а по принцип.  И на мен приятелки ми повтаряха, че е нормално, обаче то не било Simple Smile.

# 647
  • София
Успокоила съм я, че е нормално, АКО изследванията не показват гъбична или бактериална инфекция! Ставам лоша, защото заради гинеколози, дето напират да  "лекуват" засиленото влагалищно течение през бременността, без наличие на инфекция, някои жени такива проблеми си докарват, че се чудят откъде им е дошло. Влагалищната флора е в деликатно равновесие, не може да се ръгат антибиотици и антимикотици там  "за всеки случай".
Съгласна съм с  твоето мнение Lеxie , наистина някои доктори прекаляват. На мен на времето ми лекуваха хламидия без да имам такава. #2gunfire Антиотик след антибиотик и аз и съпруга ми , докато не смених лабораторията и доктора разбира се, Naughty и изненада ..... оказах се с обикновенна бактериална инфекция. Rolling Eyes

# 648
здравейте аз искам да попитам някой имал ли е подобни проблеми като моите или дали знае какъв може да е проблема.В 30г.с. съм имам постоянно стягане в гърдите и задух,замотаване и пулсиране в главата,също така постоянна болка и пулсиране в левия крак много съм притеснена,защото не се чувствам никак добре

# 649
Миленка Димитрова, така , както ги описваш симптомите според мен си за преглед от добър специалист. Кръвното какво е?  Hug

# 650
здравейте аз искам да попитам някой имал ли е подобни проблеми като моите или дали знае какъв може да е проблема.В 30г.с. съм имам постоянно стягане в гърдите и задух,замотаване и пулсиране в главата,също така постоянна болка и пулсиране в левия крак много съм притеснена,защото не се чувствам никак добре

Имаш ли апарат за мерене на кръвно налягане? Може да си с високо кръвно налягане, а това не е шега работа. Обади се на гинеколога си или иди в най-близкия спешен център.  Peace

# 651
Факт е, че лекарите - специалисти и тези, който наистина подхождат индивидуално и с внимание към пациентите са на изчезване! Crossing Arms
Смея да кажа, че и аз съм от момичетата, които вечно имат леко течение.
С какво ли не го лекувах - цял живот!
Няма миризма, няма цвят, няма сърбеж и парене...но си е там...да ме тормози и влудява.

Имам една теория...просто размишления... Жените, които са по-сексуални (в смисъла на темперамент, емоционалност и страст към живота като цяло) имат по-тежък цикъл и съответно...все нещо "сълзи" там долу  Mr. Green

Embarassed  bouquet

# 652
Миленка,

кокото по-голямо става бебчето, толкова по-трудно е дишането. Колкото по-трудно е дишането, толкова  по - трудно се оросяваш. Колкото по-трудно се оросяваш, толкова повече ще ти се вие свят. Това с крака...най-добре се обади на АГто си.
А макар и влажно и студено...въздухът навън е пълен с озон и е чист. Излез и се разходи малко!

bouquet

# 653

Спешно на лекар!

# 654
момичета благодаря ви за отговорите.Сега се притесних още повече,защото не съм от града и наблизо няма лекар,а и консултацията ми е чак за 18,но едва ли ще изтрая до тогава така  Sad имам апарат кръвното го меря постоянно добре е.Ох аз по принцип съм голяма паника,но сега като ми пишете да ида на лекар спешно много се притесних,според вас не е добре да се чувствам така и аз така си мислех,че са необичайни симптоми.Към какъв добър специалист да се обърна незнам вече къде да отида,немога да попадна на добър лекар и генеколога ми не е такъв

# 655
Недей да чакаш до 18-ти, просто отиди още утре някъде да те прегледат. Може и просто на бременността да се дължат неразположенията, но задължително трябва да те видят.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 19:30 от Анонимен

# 656
То че няма да чакам няма,но сега наистина се притесних още повече,както не се чувствам добре.И какви са тези лекари да не ти обръщат внимание незнам и този крак и той или боли или пулсира

# 657
Опитай се да се успокоиш малко. Както казва Lеxie възможно е всичко да се дължи на бременността, но най-добре е да те види лекар.  Щом казваш, че кръвното ти налягане не е високо, това е добре. Ако не можеш да разчиташ на своя гинеколог, иди при някой друг, но не чакай до 18-и.

# 658
То че няма да чакам няма,но сега наистина се притесних още повече,както не се чувствам добре.И какви са тези лекари да не ти обръщат внимание незнам и този крак и той или боли или пулсира

Без да се паникьосваш, сори, ако съм те изплашила; не бива да се подценяват тези неща просто.

# 659
няма проблем аз попитах вие ми отговаряте просто какво мислите,но наистина по принцип съм си паника и сега се уплаших още повече,според теб какво може да е

Общи условия

Активация на акаунт