Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 554
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Алкохол не може да повлияе на теста, а останалото не го разбрах, съжалявам.  Embarassed

# 706
Здравейте! Бременна съм в 8ми месец. Днес за пореден път си пуснах кръвни изследвания. Оказа се , че СУЕ-то ми отново е завишено - 66мм. Мислите ли, че това е нормално. Това ми е третият път, в който си правя изследвания по време на бременноста и винаги съм била с такова СУЕ, с разликата , че предходните пъти бях прекарала разни грипни заболявания и го отдавах на това, както и Доки не намираше за тревожно. Имала ли е някоя от вас подобна стойност, споделете, моля ви  Praynig

# 707
Нормално е по време на бременност.

# 708
Алкохол не може да повлияе на теста, а останалото не го разбрах, съжалявам.  Embarassed

Благодаря за бързия отговор. Появи ми се чертичка на теста над буквичката Т , нали на теста има С и Т, четох че чертичка над тази буквичка означава че тестът е невалиден, в смисъл нито отрицателен нито положителен. Имам причини да се съмнявам за бременност, цикълът ми продължава страшно много, никога не съм имала такова закъснение, а и това кафяво течение ме притеснява, а дори и да няма бременност може да става въпрос за някакво заболяване, и аз не знам...

# 709
Здравейте дами,
Обръщам се към вас да ми дадете съвет и да изкажете мнение. Цикълът ми продължава вече около 45 дни и някъде около 35 имах слабо кафяво течение за кратко. Направих си тест преди два дни и ми се появи размазана чертичка на буквичката Т . Вечерта когато направих теста бях пила малко алкохол това може ли да повлияе на резултата, а и четох , че черта на Т означава че тестът е навалиден, дали е така?
Очаквам вашите отговори, благодаря!

И  аз не разбрах,цикъл 45 дена.Ти докато беше в цикъл ли прави теста.

# 710
  • Велико Търново
Здравейте дами,
Обръщам се към вас да ми дадете съвет и да изкажете мнение. Цикълът ми продължава вече около 45 дни и някъде около 35 имах слабо кафяво течение за кратко. Направих си тест преди два дни и ми се появи размазана чертичка на буквичката Т . Вечерта когато направих теста бях пила малко алкохол това може ли да повлияе на резултата, а и четох , че черта на Т означава че тестът е навалиден, дали е така?

Трудно можем да ти кажем за теста, без да знаем какъв е. Иначе като цяло повечето тестове имат контролна линия, която отчита дали теста е валиден или не. Трябва да има упътване за използване, прочети го или си направи нов.

# 711
Т.е. от 45 дни не ти е идвало, a на 35-тия си имала зацапване? Купи си още един тест и го направи.

# 712
Здравейте дами,

Просто си направи нов тест ако имаш някакви съмнения. Иначе алкохола не оказва влияние на теста. И най добре да си направиш теста сутринта като станеш с първата урина.
Много объркано е написано и не можах да разбера съвсем какво имаш предвид.
Че последния ти цикъл е бил преди 45 дни така ли? Ако е така, значи ти закъснява с около 17 дни. Вероятно си бременна, но цикъла може да закъснее и поради други причини, затова най добре да посетиш гинеколог. Закъснението не е малко а гинеколога ще установи най добре каква е причината за него.

# 713
Последния път когато ми дойде беше на 26.01 , след това трябваше да ми дойде на 24.02 но нищо освен кафявото течение, то ми дойде на втория ден от закъснението само по няколко капчици за два дни.

# 714
Направи си още един тест

# 715
Ще направя. Благодаря!

# 716
  • София
Миленка Димитрова, отивайте в болница със спешно отделение. Обяснете какъв ви е проблема, няма да ви върнат.
Ако можете да си позволите отидете на частен гинеколог.

Не съм запозната с болниците в Плевен. Намерих тази - http://www.svmarina.com/

# 717
Миленка, отиди до някоя бърза помощ. Там ще те препратят където трябва.

# 718
 AnMary и на мен ми се иска да ида там,но тя е частна и е още по скъпо,дано до утре устискам ще звънна на един генеколог в плевен при когото бях почнала да ходя в началото да видим какво ще каже.Бях почнала там,но просто нямам финансовата възможност затова се изместих инъче от него си бях много доволна той работи в авис медика със здравната каса също и аз там искам да си родя,но ми е скъпо много раждането.Утре ще му звънна той беше казал ако има проблем да се обаждам

# 719
Отиди в която и да е болница на спешен кабинет. Не губи време да търсиш този и онзи.

Общи условия

Активация на акаунт