Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 895
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • София
miraluba, явно твоите деца са от минималния процент, който споменах. Няма смисъл да се стресират бъдещите родилки излишно, при положение, че повечето деца се обръщат...
KRISKATA_88, тихичко честито, пожелавам ти лека бременност и раждане.

# 91
  • Пловдив
miraluba, явно твоите деца са от минималния процент, който споменах. Няма смисъл да се стресират бъдещите родилки излишно, при положение, че повечето деца се обръщат...

Остани си със здраве!

# 92
  • София

Остани си със здраве!

Това прозвуча прекалено грубо! С нещо заслужила ли съм подобно отношение, или съм те обидила?

# 93
То това направо като клетва прозвуча  Laughing

# 94
Парти Стар, Трю, що така? Жената пожелава "остани си със здраве". Не търсете под вола теле. Само си създавате неприятни емоции, които се отразяват на бебетата ви.

# 95
А, аз на шега го казах  Peace

# 96
  • Пловдив
Като споделих какъв е моят случай - стряскала съм родилките.

Като ти пожелах всичко най - грубо било.

Не те разбирам  Crazy

# 97
Благодаря за бързия отговор за  вчера слава богу аз и бебо сме добре  получила съм контракции но нямах разкритие  много се уплаших та ми преписаха магнерот 500 мг  3 по 1  и  спазмалгон  имали други мами който го пият .

# 98
Благодаря за бързия отговор за  вчера слава богу аз и бебо сме добре  получила съм контракции но нямах разкритие  много се уплаших та ми преписаха магнерот 500 мг  3 по 1  и  спазмалгон  имали други мами който го пият .

Аз съм ги пила. Пий си лекарствата, почивай повече, никакво претоварване, никакво изкачване на стълби и дори според мен поне няколко дни остани да лежиш докато се поразминат нещата.

# 99
Ох,момичета,по-спокойно я карайте!То вярно,че хормоните не прощават,ама не си създавайте негативни емоции  smile3525 newsm51 newsm47

Магнезий под някаква форма всички май сме пили в някакъв момент Crazy
ралица21 , Никол е права,опитай се да си почиваш повече,не се претоварай.Аз като имам такива контракции си полягвам и леко с ръка поглаждам корема - успокояват се нещата така  Simple Smile

# 100
Здравейте, на 15.11. ми беше последната менструация, имах положителен тест за бременност. Вчера ходих на гинеколог и се видя малка точица, която отговаряла на 4 г.с., но аз имах много късна овулация и може да е от нея. В момента прокървих бледо розово, обадих й се и ми каза да пия 4 таблетки Дуфастон наведнъж и Но-шпа 3 х 1 табл. Имате ли наблюдение дали е правилна терапията, каза че тя нищо не може да направи и да търся спешен център ако се засили кървенето? Притеснена съм много  Cry
В събота като ви писах прокървих и в неделя срещу понеделник ми дойде с всичка сила Cry Понеделник ме прегледа АГ и каза, че най-вероятно е било кухо яйце и съм започнала да го изхрърлям. Каза след 10 дни да мина да ме види, а сега се моля да не се налага кюретаж... Praynig за да можем по-скоро да продължим с опитите.
Не искам напразни надежди, но масово чета, че след аборт по-бързо се забременява (разбира се, че е индивидуално), но това в следствие на кюретажа ли е или изобщо на аборта...или няма такова нещо?
Закъсня ми - ЗАРАДВАХ СЕ, че може би съм бременна. Прокървих, АГ каза, че не съм и да чакам да ми дойде - НАТЪЖИХ СЕ. Не ми дойде, имах + тест за бременност, появи се малка точица - ЗАРАДВАХ СЕ. Ама точицата е много малка, няма зародиш - НАТЪЖИХ СЕ...Прокървих и ... всичко свърши...Абе дето има една приказка "ДОКАТО СЕ УСМИХНЕШ - И СЕ ОЗЪБИШ..."

# 101
sh1k3ra съжалявам за случилото се Rolling Eyes. В подфорума Искам бебе има такива теми за забременяване след аборти, там мисля че ще ти дадът повече информация от бременните майчета тук. След аборти обикновено има определен период на изчакване и т.н.

# 102
  • София
Като споделих какъв е моят случай - стряскала съм родилките.

Като ти пожелах всичко най - грубо било.

Не те разбирам  Crazy
И аз не разбрах в каква връзка ми казваш "да си остана със здраве", лично на мен ми прозвуча като "Айде много ти здраве", което е грубо и незачитащо. Но ти си знаеш какво си имала предвид, няма да спамя повече!

# 103
Така е почивка че доста се стреснах  . Момичета не  се притеснявайте ще се получи   Hug  леко бремененне  и скорошно зачеване    bouquet

# 104
ЗДРАВЕИТЕ ,НЕЗНАМ ДАЛИ ТУК ТРЯБВА ДА ПИША ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ БРЕМЕННА СЪМ С ТРЕТО ДЕТЕ  И НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДА ГО ЗАДЪРЖА .БАЩАТА ГО ИСКА НО НИЕ НЯМАМЕ ФИНАНСОВА ВЗМОЖНОСТ ЗА БЕБЕ .ДРУГИТЕ ДЕЦА СА ГОЛЯМИ НА 18 И17 Г.

Общи условия

Активация на акаунт