Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 907
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Надката, нито една от нас не може да ти каже какво да направиш. Това е решение, което ти и мъжът ти трябва да вземете. Защото каквото и да решите, вие ще носите отговорността и последствията.

# 106
  • София !
Съгласна съм с Фея Кръстница  Peace . Това решение , може да го вземете само и единствено вие .
Седнете , поговорете и преценете .

# 107
  • в огледалото на живота
Може и да прозвучи грубо,но ако ти не си желала бременност защо не се предпазва вместо да се чудиш  какво да правиш... Tired

# 108
Менструацията ми дойде на 13.12 и я очаквах на 5.01. Закъснява ми с 4 дена направих 3 теста и са отрицателни всички. Правих секс без протекция на 31.12.Какъв е шансът да съм била в овулация на 31?цикълът ми е на 24/25 дена и в редовен

# 109
Менструацията ми дойде на 13.12 и я очаквах на 5.01. Закъснява ми с 4 дена направих 3 теста и са отрицателни всички. Правих секс без протекция на 31.12.Какъв е шансът да съм била в овулация на 31?цикълът ми е на 24/25 дена и в редовен

Преди 3 дена пита същото  ooooh! Какво очакваш да ти отговорим незнам.

# 110
  • Велико Търново

Все още сме на мнение, че няма как да ти кажем дали си бременна или не. Или отиди на лекар или си пусни кръвни изследвания  ooooh!

# 111
  • София !

Чакай да хвърлим боба и ще ти кажем  ooooh! . И оня ден ти отговорих , иди на лекар !! Тук , не можем да ти кажем , бременна ли си , не си ли .... Не искам да съм груба , ама все пак не сме врачки  Peace

# 112

Чакай да хвърлим боба и ще ти кажем  ooooh! . И оня ден ти отговорих , иди на лекар !! Тук , не можем да ти кажем , бременна ли си , не си ли .... Не искам да съм груба , ама все пак не сме врачки  Peace
ами ходих и ми казаха да чакам, дори не ме прегледеха, защото бях ходила преди месец. Питам защото ме е страх и вие сте компетентни хора от публикациите, които чета. Един единствен път се случи да не сме правили секс без презерватив, защото беше нова година.( не е свършвал в мен нито първи нито втория път) Иначе винаги го правим с презерватив. Това да имам дете толкова рано е ужасно и се притеснявам, защото не го искам. Просто съвет дали може овулацията да ми е била на 19 ден , считано от първия ден на мензиса 13ти и 5/6 дена преди очакваната менструация. Това е , скъпи дами

# 113
  • София !

ами ходих и ми казаха да чакам, дори не ме прегледеха, защото бях ходила преди месец. Питам защото ме е страх и вие сте компетентни хора от публикациите, които чета. Един единствен път се случи да не сме правили секс без презерватив, защото беше нова година.( не е свършвал в мен нито първи нито втория път) Иначе винаги го правим с презерватив. Това да имам дете толкова рано е ужасно и се притеснявам, защото не го искам. Просто съвет дали може овулацията да ми е била на 19 ден , считано от първия ден на мензиса 13ти и 5/6 дена преди очакваната менструация. Това е , скъпи дами

Всичко е възможно . Винаги има изключения . Ходи и си пусни един кръвен тест най добре , мисля , че той ще ти покаже най вярно !! И да знаеш за напред , щом не искате дете , ползвайте презервативи  Hug

# 114
Да теоретично е възможно да има О на 19-ти ден. В предвид, че не е свършвал в теб по-голяма е вероятността да не си бременна, но както вече казахме никой не може да ти каже със сигурност. Можеш сама да отидеш в лаборатория и да си пуснеш кръвен тест за бременност, който веднага ще покаже какво е положението. И предполагам вече ти е обица на ухото, но и аз да кажа не си позволявай друг път такива неразумни постъпки, при условие че не си готова да понесеш последствията. Стискам ти палци скоро да ти дойде  Peace

# 115
  • София !
Да теоретично е възможно да има О на 19-ти ден. В предвид, че не е свършвал в теб по-голяма е вероятността да не си бременна, но както вече казахме никой не може да ти каже със сигурност. Можеш сама да отидеш в лаборатория и да си пуснеш кръвен тест за бременност, който веднага ще покаже какво е положението. И предполагам вече ти е обица на ухото, но и аз да кажа не си позволявай друг път такива неразумни постъпки, при условие че не си готова да понесеш последствията. Стискам ти палци скоро да ти дойде  Peace

И аз мисля , че кръвния тест , ще покаже най добре , на вместо да се чуди и притеснява . Винаги , всичко е възможно . Нашата дъщеричка , макар че , е желано бебе , стана случайно - не беше планувана , а уж се пазехме  Crazy . Така че , щом , човек не е готов и не иска деца , има достатъчно предпазни мерки  на днешно време Peace !!

# 116
zdraveite i ot men:)ne sam se zapisvala do sega vav foruma i tova shte si prolichi sigurno,zashtoto neznam kade da se zadam vaprosa i zatova shte go zadam tuk.Simple Smile V9-tiq mesec sam termina mi e na 26-ti,predi okolo 1 sedmica mi padna tapata,a sega belioto mi e postoqnno mokro,no ne e urina i se chudq dali tova ne sa vodite..parva bremennost mi e i neznam nishto za sabitieto samo info ot saita i poznati s opit....Shte se radvam ako nqkoi moje da mi razqsni maglata dali tova sa vodite i shte izliza li beboka skoro newsm78 newsm78 newsm78Blagodarq predvaritelno Rolling Eyes

# 117
thestorm698 здравей, пиши на крилица това едно от правилата на форума  Peace. Най-вероятно това са околоплодните води, но не си ли се консултирала с лекар той какво казва? А кога ще излезе бебето никой не може да знае, след падане на тапа може и да минат 2 седмици докато се роди детето. Лекарят ти не те ли проверява за разкритие?

# 118
Мерси за отговорите

# 119
ами последният ми преглед вече мина,беше на 6-ти казах на доктора за тапата и каза,че всичко е ок и от тук нататък ако имам проблеми да отивам в клиниката.При мен нещата са малко по-различни аз живея във Франция и незнам другаде как стоят нещата с консултациите,но при мен бяха веднаж месечно,като цяло се чувствам добре има понякога леки коремни смущения,но си мисля,че не е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт