Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 919
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Ами нали при секцио ти го дават при теб на третия ден?

А за Цикатридината,за разлика от Оксикорта,тя все пак съдържа само Хиалуронова киселина,вит.Е и масла. Simple Smile

# 136
  • София
Не ти го дават на третия ден, а след 24 часа, защото трябва да лежиш в реанимация. И зависи от това, къде раждаш. Аз първия път раждах в частна болница и бебето ми го дадоха след два часа  Peace

# 137
  • София
Аз родих със спешно секцио, бебето ми го докараха още докато бях под упойка, на следващия ден ми го донасяха на всяко хранене и го оставяха по-колкото време искам аз. На третия ден го вземаха само да го преобуят, иначе си беше при мен и вечер го вземаха за да се наспя, ако исках можеше и тогава да е при мен. Аз обаче родих в частна болина , в която всяка родилка е сама в стая . Акушерките и лекарите се ръководят от твоето желание.

Несъм лежала в реанимация, от операционната , ме свалиха директно в стаята ми

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 13:10 от kanye

# 138
  • София
Така се практикува в частните болници, но в майчин дом например се лежи задължително в реанимация 24 часа. Но където и да родиш никой не ти дава бебето на третия ден.  Peace

# 139
Здравейте момичета искам да ви питам нещо. Снощи стоях към 1ч на заведение, в което се пушеше и общо взето много неприятно. Дори незнам и толкова как изкарах. В момента, в който се прибрах и почнах да повръщам. Сега си продължава и усещам едно такова.... все едно съм изпушила 1 кутия цигари  #Cussing out
Яд ме е и на мен самата, ама вече е факт. Та..... дали е възможно от това, че стоях на опушено днес да ми е толкова зле и на 30мин почти да повръщам. Случвало ми се е друг път също да имам тежки дни.... но знам ли.... Дали не съм навредила нещо на бебчето. Много се притесних...  Tired

# 140
  • София
Аз се чудя снощи в заведението как не си повръщала. Аз не пуша, но никога не са ме дразнили пушачите. Но откакто съм бременна ми се гади адски дори някои да запали и да дръпне само веднъж. Като ти гледам лентичката си точно в този период на гадене, наистина ми е чудно, как още в заведението не си повръщала. Щом е било толкова задимено си се нагълтала с дим явно повечко и сега трябва да се изчистиш. Пасивен пушач с други думи  Wink

# 141
Супер,обаче в Бургас в МБАЛ след секцио си 24ч в реанимаия и само ти го показват бебето.На следващия ден ти го носят за малко и след като те качат горе в отделението на 3тия ден,тогава ти дават бебчето при теб.

# 142
meggle и аз незнам как устисках там.... Голям кошмар, а има забрана за пушене иначе де!!! Много съм бясна......! И аз не пуша, но работих преди в офис, а шефката ми беше заклет пушач и ставаше едни кълба дим около нея.... та явно съм се калила малко. Но взе да отшумява вече, явно наистина е било от дима. Никога повече няма да направя тази глупава грешка!  Crossing Arms

# 143
  • София
Sianchys явно в Бургас мислят за това, как майката да си почива и възстановява след операцията, нямам друго обяснение. Искаш да кажеш, че те държат в интензивно 3 дни?

# 144
Zdraveite momi4eta!

Na 26.12.2013 si napravih test i be6e polojitelen, na sledva6tiq den razbirase otidoh na lekar da mi potvurdi polojitelniq rezyltat. Vuprosut mi e : kolko 4esto trqbva da hodq na lekar  za6toto doktora mi kaza da otida 4ak na4aloto na mart a mi se stryva mnogo vreme.

# 145
Zdraveite momi4eta!

Na 26.12.2013 si napravih test i be6e polojitelen, na sledva6tiq den razbirase otidoh na lekar da mi potvurdi polojitelniq rezyltat. Vuprosut mi e : kolko 4esto trqbva da hodq na lekar  za6toto doktora mi kaza da otida 4ak na4aloto na mart a mi se stryva mnogo vreme.

И на мен ми се струва доста време това.... попринцип в началото при потвърждаване на бременността се ходи към 7-8г.с. за пулс, общо взето мисля, че през две седмици. Аз не бих издържала толкова време.  Hug

# 146
da i na men mi se stryva yjasno mnogo vreme  i mislq tazi sedmica da otida da vidq kakvo stava  no qvno trqbva da otida pri dryg lekar. Blagodarq ti za burziq otgovor Suni

# 147
da i na men mi se stryva yjasno mnogo vreme  i mislq tazi sedmica da otida da vidq kakvo stava  no qvno trqbva da otida pri dryg lekar. Blagodarq ti za burziq otgovor Suni

Hug
Така ще бъдеш по- спокойна наистина, март е чак след месец и половина. Явно практиката на лекаря, при който си била е такава. Успех!

# 148
  • Велико Търново
mimencetooo_88 честито! Ходенето на лекар в началото е различно за всички, но и зависи как си отишла, в смисъл дали с направление и с какво. Ако е такова за избор на специалист за ЖК, то дава право на 7 безплатни прегледа, това плаща здравната каса.

Ако може, само да пишеш на кирилица.

# 149
  • София
А избора на специалист за ЖК става около 12-та седмица  Peace

Общи условия

Активация на акаунт