Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 055
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • София
За възстановяване на здравните права трябват 36 месеца платени осигуровки,  само за ЖК абсолютно не си струва.

За следене на бременността няма смисъл, но за самото раждане е по-добре да се платят осигуровките

# 301
И за болничните май също трябва да са ти непрекъснати здравнооигурителните права. newsm78

# 302
И за болничните май също трябва да са ти непрекъснати здравнооигурителните права. newsm78

мхм иначе не ги изплащат

# 303
И аз така знам.

Абе ако момичето има възможност,най-добре е да си възстанови правата и да си внесе осигуровките.  Wink
Леко бременеене!

# 304
  • Пловдив
Моята беба се заинати и все още не се е обърнала Sad
До сега четох за упражнения за обръщане на бебето но нещо ме достраша да се разпъвам.
Снощи стоях 20 мин на четири крака ама нищо не се случи.Ще продължавам..пък ако някой се сети нещо да пише.
Цяла нощ сънувах операционни маси и секцио Sad

# 305
при мен беше тръгнала да се обръща, ама нещо се отказа и пак се върна с дупето надолу Grinning за тези упражнения не знам ама си мисля, че и на челна стойка да стоиш, ако му е удобно седалищно ще си седи  седалищно.  Tired

# 306
До сега четох за упражнения за обръщане на бебето но нещо ме достраша да се разпъвам.
Снощи стоях 20 мин на четири крака ама нищо не се случи.Ще продължавам..пък ако някой се сети нещо да пише.

И моето не се е обърнало и другата седмица ни предстои планово секцио.
На мен АГ-то ми препоръча много разходки, но и те не помогнаха. Пробвала съм и упражнения и стоене на 4 крака - тц, тц - нищо не помогна.
Дано при теб има ефект и да се обърне бебето

# 307
  • София
За мамите с планово секцио, може да тренирате упражнения за дишане за секцио. При мен се случи секцио по спешност и след това разбрах за тях, но първия ден след операцията , не смеех по-дълбоко да си поема дъх . Иначе не толкова страшно. на 6 ден се разхождах и си разнасях бебка навсякъде. пак си зависи кой оперира и може би прага на болка.

# 308
И аз съм на 03.02 живи и здрави.... да стискате палци Simple Smile

# 309

В книгата, която чета в момента, препоръчват сутрин като се събудиш да полежиш 10 мин на лявата си страна, после 10 мин на дясната, и така 2-3 пъти. През деня пак може да го направиш няколко пъти. Не знам дали ще има резултат, но не пречи да се пробва.
Simple Smile

# 310
Аз знам дъъъълго време на една страна. Так бебето по някое време се завърта. Моето се въртя 3-4 пъти.

Да ви питам, почти постоянно пулса ми е 90-100 .... това нормално ли е? А и си усещам сърцето да ми бие много бързо. Така е от няколко месца.. поне 2 месеца има.

# 311
Аз знам дъъъълго време на една страна. Так бебето по някое време се завърта. Моето се въртя 3-4 пъти.

Да ви питам, почти постоянно пулса ми е 90-100 .... това нормално ли е? А и си усещам сърцето да ми бие много бързо. Така е от няколко месца.. поне 2 месеца има.

Напълно нормално е по време на бременността да се увеличи пулса с двайсетина удара в минута, нали все пак сега бие за двама. Wink

# 312
И аз съм на 03.02 живи и здрави.... да стискате палци Simple Smile
Леко и безпроблемно секцио, бързо възстановяване след това и здраво бебе, което много да те радва

За мамите с планово секцио, може да тренирате упражнения за дишане за секцио.
Тези упражнения веднага след секциото ли се започват или след няколко седмици, коггато болката отшуми?

# 313
  • Велико Търново
И моя пулс е учестен и се движи около 80-100. Аз също четох, че е нормално при бременност.

-True Blue- успех, ще стискаме палци.

armira дано се обърне  Praynig

# 314
  • Шумен
Възможно ли е водите да изтичат малко по малко през няколко дни, а да си мисля, че се изпускам леко или имам по-воднисто течение?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт