Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 966
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • София !
pepitaperez , ти сериозно ли ... Shocked ??  ooooh!

# 496
Съдейки по предишните ѝ постове, не се бъзика, което е по-лошото.

# 497
ееееееееееееее може ли да поставиш зад***а си пред бременността  smile3527

# 498
  • София
pepitaperez , ти сериозно ли ... Shocked ??  ooooh!
За някои хора явно фигурата е на първо място, #Crazyдокато други със зъби и нокти се борят да задържат рожбичките си. Naughty  newsm78

# 499
някои хора не се замислят, че с диета няма да се спасят, някой неща се променят, без значение колко си ял.

# 500
Може ли да се предозирам с витамини?
Опасно ли е?
По конкретно става въпрос за OvaBoost + FertilAid  + FertileCM  / http://www.fertilaid.bg/producti
Някой от съставките надхвърлят нормалната дневнна доза
Количеството-дозата на приети витамини-добавки не зависят ли от теглото на човека?

# 501
Опасно ли е?
По конкретно става въпрос за OvaBoost + FertilAid  + FertileCM  / http://www.fertilaid.bg/producti
Количеството-дозата на приети витамини-добавки не зависят ли от теглото на човека?

Може. Има водо-разтворими и мастно-разтворими витамини. По-вероятно е да се предозираш с мастно-разтворимите. Но не се знае дали организма ги усвоява на 100%. Например за витамини от групата Б усвояемост се постига при наличието на други витамини и условия.

# 502
  • София
Опасно ли е?

Ако имаш съмнения по-добре не ги пий или ги пий през ден!

# 503
Да се похваля аз,че се отказахме с приятеля ми от ужасния аборт и ще си имаме бебче.Термин на 14 септември,много сме щастливи вече и го чакаме. Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И имам въпрос,вие пили ли сте колаген по време на бременността заради стриите и какъв?Има ли ефект?

# 504
 missclaire радвам се , че сте взели това решение!
Стриите няма да ги коментирам, за мен са от маловажните неща Crazy

# 505
Да се похваля аз,че се отказахме с приятеля ми от ужасния аборт и ще си имаме бебче.Термин на 14 септември,много сме щастливи вече и го чакаме. Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И имам въпрос,вие пили ли сте колаген по време на бременността заради стриите и какъв?Има ли ефект?

Чудесно решение сте взели Simple Smile. Никога няма да съжаляваш. Лека бременност ти пожелавам, наслаждавай й се.  Hug

# 506
Здравейте на всички,бременна съм в 26 г.с. с близнаци.Днес си взех резултата от стерилната урина и с голямо притеснение прочетох-микроорганизъм ешерихия коли ooooh!,чак в петък ще хода до лекарката да види резултата и да ми каже какво лечение следва.Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем и какво лечение и е проведено,много ми е притеснено Sad ще съм благодарна просто да споделите ooooh!

# 507
sonita75 ще трябва да се лекуваш. Ще ти изпишат  АБ според антибиограмата.

# 508
  • София
Повтори изследването! Peace

# 509
Здравейте на всички,бременна съм в 26 г.с. с близнаци.Днес си взех резултата от стерилната урина и с голямо притеснение прочетох-микроорганизъм ешерихия коли ooooh!,чак в петък ще хода до лекарката да види резултата и да ми каже какво лечение следва.Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем и какво лечение и е проведено,много ми е притеснено Sad ще съм благодарна просто да споделите ooooh!
Повтори изследването и задължително използвай стерилен контейнер. Възможно е пробата ти да е била замърсена.

Общи условия

Активация на акаунт