Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 619
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета! Някоя раждала ли е секцио и с миома. Понеже при мен е наложително да се изреже миомата по време на секцио, въпросът ми е възстановяването след това по-тежко ли е или като при секцио?

# 676
Здравейте, момичета! Някоя раждала ли е секцио и с миома. Понеже при мен е наложително да се изреже миомата по време на секцио, въпросът ми е възстановяването след това по-тежко ли е или като при секцио?

А защо е наложително ? Какви размери е?
Аз съм с миомен възел, но с оглед размерите, до които в момента уж е спрял да расте, ми обясниха, че не е наложително, но все пак има време до края.
По тази причина те питам какви размери е при теб.

# 677
  • София
На мен един билкар ми каза че имам бяло течение понеже имам натрупана повечко слуз в организма.
Между другото ми се е случвало при спирнае на млечни и сладки неща напълно и то да изчезне.Иначе винаги е изслудвано и е било нормално.Без гъби и подобни. Казваха ми, че ще изчезне като почна да водя полов живот, после като забременея, после като родя...еми не.Имам си го и си го отглеждам:)

# 678
Наложително е, не поради размера, а поради мястото на което се намира. При естествено раждане ще пречи да излезе бебето,  а при секцио е там където се прави разрезът. Дори и да не я засегнат при секциото, няма да могат да ме зашият обратно. Това е рядко срещан случай Simple Smile

# 679
Наложително е, не поради размера, а поради мястото на което се намира. При естествено раждане ще пречи да излезе бебето,  а при секцио е там където се прави разрезът. Дори и да не я засегнат при секциото, няма да могат да ме зашият обратно. Това е рядко срещан случай Simple Smile

Успех тогава. Дано възстановяването да е бързо  Peace

# 680
mimceto успех и да се възстановиш бързо  Peace.
Знам, че не е същото, но ще ти кажа, че майка ми преди години я оперираха от миома със цялостно изчистване и при все, че беше над 55 г се възстанови доста бързо, така че мисля че няма от какво да се притесняваш  Hug

# 681
Притеснява ме това ако трябва да съм на легло по-дълго време, а все пак ще имам и бебе.

# 682
Притеснява ме това ако трябва да съм на легло по-дълго време, а все пак ще имам и бебе.

Едва ли ще те пуснат от болницата по-рано от седмица, до тогава ще си във форма  Hug. Майка ми след като я изписаха (след 7 дни), в къщи не е била на легло. Е да по-малко се движеше и повече почиваше, имаше лек дискомфорт, но нищо страшно не е чак толкова тежка операцията Peace

# 683
Не би трябвало да е по-дълго възстановяването, но си питай лекаря. На легло след секцио си макс. 24 часа, ако нямаш някакви усложнения.

# 684
Ами момичета какво да ви кажа сега звънах на генеколога и му казах,че много ме задаша и ме боли в гърдите ами да ме чуел личния,щом съм нямала болки долу и кървене не съм била за него.Сутринта реших да ида при нашия за направление за съдов,но него го нямаше(не стига,че днес е до обяд).Да и аз сега трябва да чакам чак до утре следобяд,защото тогава ще е тук личния и ми е ясно какво ще каже просто,че било на нервна почва той всичко така оправя.Незнам какво да правя вече,но не се чувствам добре и ми писна от тези доктори

# 685
  • в огледалото на живота
Ами момичета какво да ви кажа сега звънах на генеколога и му казах,че много ме задаша и ме боли в гърдите ами да ме чуел личния,щом съм нямала болки долу и кървене не съм била за него.Сутринта реших да ида при нашия за направление за съдов,но него го нямаше(не стига,че днес е до обяд).Да и аз сега трябва да чакам чак до утре следобяд,защото тогава ще е тук личния и ми е ясно какво ще каже просто,че било на нервна почва той всичко така оправя.Незнам какво да правя вече,но не се чувствам добре и ми писна от тези доктори
Моя съвет е да отиваш веднага до най-близкото АГ.Описваш проблема си,едва ли ще те върнат.
Щом не се чустваш добре не отлагай  Peace

# 686
Здравейте, в края на 18-та седмица съм и днес имам много странни болки, които усещам за първи път и бих искала първо да се допитам до вас, преди да безпокоя АГ-то си.
Болката не е силна, по-скоро се усеща като боцкане/човъркане във вътрешната част на влагалището някъде в областта на триъгълника. Имам съмнение за гъбички, в четвъртък ми е пусната посявката, ще видим какво ще покаже. Последният път (есента) се борих с Кандида, но тогава не съм имала подобен дискомфорт. Какво може да означават тези усещания? Thinking

# 687
Незнам къде да отида вече,най близкото ми е това където е моя генеколог а то друг няма там.Немога да разбера какви лекари има може ли ти да не се чувстваш добре,а те никакво внимание да не обръщат,на всичкото отгоре сега да плача,да се притеснявам още повече и да се ядосвам заради такива доктори.Ох ако имах парички хич нямаше нищо да ме бърка и да се занимавам с такива малоумници,щях да ида да потърся специалист  Sad незнам какво да правя и сега немога да спра да плача

# 688
Няма ли откъде да вземеш, ако трябва на заем пари, отиди в Плевен, нали каза, че си наблизо?

# 689
ох и аз това искам да отида там,но тези парички и те няма от къде да взема,защото после няма от къде да ги върна аз съм безработна и самотна майка.А да отида до там и да си платя преглед едно с друго поне 100 лева трябва да имам,да не са и повече.Наистина незнам какво да правя  Sad

Общи условия

Активация на акаунт