Възможен ли е грешен отрицателен тест за бременност?

• 18 837
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Закъснява ми цикъла с 10 дни.Попринцип е редовен,най-много 2 дни закъснение.С моят приятел направихме опит за бебе,но три теста са отицателни.Болките в гърдите ги имам и то доста силни,от няколко дни(4-5 дни) имам силни болки в корема.Тъкмо решавам че ще ми дойде .....и не!Възможно ли е да съм бременна,при положение че имам три отрицателни теста. Sad

# 61
това закъснение от най-дългия досега цикъл ли се брои?

# 62
За първи път ми закъснява толкова много време и все още нищо.

# 63
10дни закъснение са доста за да не отчете тест..Но ако все пак мислиш,че си бременна - направи си ЧХГ кръвен тест-  най-точен е  Peace, че се случва понякога да не показват тези пикливи тестове. Обаче ако е отрицателен-най-добре е да се прегледаш на лекар за хормонален дисбаланс или нещо друго..успех shi2000

# 64
След днес... смятам, че е възможно грешен отрицателен тест за бременност! Теста ми беше с 15 чувствителност, няма и никаква следа от черта! На кръвния числото излезе - 50.0. За по-сигурно пускайте кръвен да ви е мирна главата!     bouquet   

# 65
Здравейте момичета,за съжаление днес ми дойде цикъла,не съм бременна Confused Миналия месец изследвах хормоните и те са в норми.Явно закъснението е в следствие на стрес,тъй като този месец беше доста натоварен. Peace

# 66
съжалявам ШИ за напразните надежди...Нищо , дано другия месец е вашия  Hug

# 67
Здрaвейте,искaм дa ви рaзкaжa моятa история и дa получa някой съвет ... с моя приятел решихме дa пробвaме тъй кaто знaм че не се случвa от първия път a в повечето случaй достa време се прaвят опити .. еднa седмицa преди дa ми дойде .. тъй кaто цикълa ми е редовен a днес е 4-ти ден и го нямa .. и си прaвих двa тестa и бяхa отрицaтелни .. a никогa неми е зaкъснявaло кaкво дa прaвя?

# 68
  • Варна
Здрaвейте,искaм дa ви рaзкaжa моятa история и дa получa някой съвет ... с моя приятел решихме дa пробвaме тъй кaто знaм че не се случвa от първия път a в повечето случaй достa време се прaвят опити .. еднa седмицa преди дa ми дойде .. тъй кaто цикълa ми е редовен a днес е 4-ти ден и го нямa .. и си прaвих двa тестa и бяхa отрицaтелни .. a никогa неми е зaкъснявaло кaкво дa прaвя?

О, понякога се случва от първия път.
Направи си кръвен тест.

П.П. Мноу як ник. Rolling Eyes

# 69

Искам да ти кажа, че на мен до ЧХГ 300 нищо не ми показваше на тези уринарни тестове, бяха си категорично отрицателни. След това вече взе да се появява бледа чертичка, правех ги за да видя кога ще излезе изобщо.
Моя съвет е за кръвен тест също! Hug

# 70
Доколкото разбирам, Хименчету не се надява да е бременна, ами просто с приятеля ѝ са решили да правят секс без предпазни средства, щото чули, че не става от първия път.

# 71
  • Шумен
И от първия път без предпазни средства става, даже близнаци стават ако уцелиш момента  Wink То ММ реагира с учудване, ама то аз го предупредих да не се пали ако не стане от първия опит. Че то бебеправенето без следене си е живо тото  Peace

# 72
Никaк небеше побездaискaме всичко е пожелaние .. просто немогa дa си обясня фaктa че тестовете сa отрицaтелни a нямa и помен от цикъл нито признaцитр който си имaм .. товa ме зaблуждaвa и незнaм кaкво дa мисля

# 73
  • София
Може да ти е закъсняло по някаква друга причина, например да си имала по-късна овулация.
Имаш 2 варианта: или правиш кръвен тест или изчакваш още 2-3 дни и ако все още нямаш М. отиваш на лекар

# 74
Здравейте. Не зная дали мястото е подходящо за такива въпроси, но се реших да попитам ( извинете ме ако съм сбъркала).
Така.. последната дата на цикъла ми беше на 20.04.14 ( цикълът ми е нередовен ) средно го изчислявам около 35-36 дни. Правих си 3 теста, последния преди 2 дни - и отрицателни. Да кажа също, че съм на 22 години и искаме бебе от миналият месец правим опити ( но за съжаление тогава ми дойде цикъла)! Не съм си мерила температури и не съм следяла овуто. Нямам никакви симптоми... даже и ПМ.
На 06.06 си запазих час при лекаря, но има 2 дни до тогава и бих желала за съвет... Мислите ли, че съм бременна и, че е възможно теста да не го отчита.. Моля отговорете ми дори с 1 изречение, ще Ви бъда много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт