Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 329
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Не съм влизала няколко дни  Embarassed (с едни документи се занимавам , ей това по инстанции да тръгне човек може да остане без нерви).

Да са здрави на патерица рожденниците , които съм пропуснала , безгрижно и щастливо детство и да слушкат много  Heart Eyes - спондж боб е уникален  smile3501.

Благодаря за поздравите, и ние да поздравим и останалите днешни рожденници - много здраве, безгрижни игри и усмивки.  Heart Eyes

Липсва ми всякаква концентрация напоследък и моля да ме извините , че не коментирам много активно , но се старая поне да чета  Embarassed  ooooh!

Елч , съжалявам за лошата новина.   spoko

# 106
Mohita, Фея честити ви рожденици Simple Smile  nbirthday Нека бъдат здрави и щастливи.

И аз се присъединявам към мнението за Емили Simple Smile

Аз тази нощ се наспах и светът днес беше прекрасен. Колко малко му трябва на човек  Grinning
В четвъртък ще ни монтират кухнята. Направо нямам търпение. После ще я снимам да ви я покажа. Адис, Рал, не съм забравила за сниката на Деница. Рал, ти можеш да я видиш във ФБ Wink

елч и аз съжалявам за лошите новини.

# 107
Честит Рожден Ден на Ди и Нати! Да са здрави и много да радват всички около тях!

newsm59  ura  bigdance2

# 108
  • София
Честит рожден ден на прекрасната ми адашка! Честит рожден ден и на Нати!!! Желая им много здраве и весели игри! Heart Eyes

# 109
  • София
Момичета, благодаря за прекрасните пожелания за рождения ден на Диана! Да ви се връщат петкратно  bouquet ЧРД на патерици на астралното ни близначе Нати, много здраве, усмивки и безгрижно детство му желая!

Всичко най-най и на останалите рожденици, които съм пропуснала. Да са все така прекрасни дечица всичките ни януарчета, декемврийчета и февруарчета:))

# 110
 Heart Eyes

Здраве и безгрижно детство да пожелая на днешните рожденници .

Нашата темичка наистина е от най-активните.

Някой ако може да сподели мнения относно училищата , в които учат по - големите ви дечица (един вид актуална информация "от първа ръка"). Благодаря. Моля да ме извините - сигурно се повтарям, но колкото повече наближава времето ни за първи клас ,толкова колебанията ни са по-големи.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 08:49 от фея зловеща графиня

# 111
Здравейте!
Днес съм много щастлива и черпя!

# 112

Елениа, ЧЕСТИТ 3-ти Рожден Ден на Вики! Да е жив и здрав, да е много щастливо и усмихнато дете, много да ви радва и слуша!  Hug

# 113
Ели, честит ти рожденик! Да ти е живо и здраво сладкото момченце! Да расте добър и умен като мама! Simple Smile Весел празник!  bdbaloni

# 114
Честит рожден ден на Виктор - здраве , щастливо и безгрижно детство,  bigdance2  newsm59 и да са гордост на мама и на тате и двамата.   bouquet

# 115
  • Пазарджик
Честит рожден ден на сладкия Вико,желая му много здраве и усмивки! Hug Heart Eyes

Елч едно голямо Hug

# 116
Честит рожден ден на Вики, Виктор и Боян. Да растат здрави и усмихнати деца  nbirthday

# 117
  • sofia
Нека Боян и Вико растат обгрижвани с много внимание и веселби!

# 118
Бебо, мрм, да са ви честити порасналите 3-годишни рожденичета! Пожелавам на Вики и Боян да са здрави и много щастливи деца, да имат незабравимо детство!

# 119
  • София
Мерси, мили момичета! Да ви се връщат хубавите пожелания!
Честито и на рождениците, които съм пропуснала да поздравя от последните дни!

Аз съм много умилена и развълнувана днес:) Не пуснах каката на градина и ще празнуваме семейно + бабата. Но пък точно днес трябва да ходя на среща за евентуална работа и стана малко тъпо - вчера ми се обадиха, било спешно. Стискайте палци, че нали знаете, не съм работила от 6 години Mr. Green. Иначе партито с децата е в неделя, дано да дойдат, че отвсякъде чувам за болни.

Общи условия

Активация на акаунт