Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
мрм, завидях - 6 години без работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
стискам палци и да кажеш после как е минало!

а на тримата прекрасни рожденици днес желая много весели мигове, безгрижни игри и усмивки! Heart Eyes

абе я ми кажете колко са големи децата и кой номер обувки носят.
дара напоследък нещо ми се вижда набухтена Mr. Green
откакто беше болна яде като звяр. нашият педиатър пита "откаваше ли да яде?" какво ти отказване, тя ни изяде ушите!
един ден сме излезли и в някакъв магазин и дара заявява "искам да ям" ние с мм се споглеждаме в шок и той вика "правилно ли чух, че иска да яде?", а аз му викам "не, така ти се е сторило!" Laughing Laughing Laughing но се оказа, че наистина искала да яде Mr. Green Mr. Green Mr. Green

та, дара е 92 см., 13 кила Shocked и носи 24 номер обувки

# 121
Честито на всички малки сладурчета, които празнуват днес и предните дни! Бъдете здрави дечица!
Елч, аз мисля, че е много индивидуално и зависи и от габаритите на родителите. Ан-Мари е към 99см.,12кг. и носи 25 номер обувки.

# 122
  • Пловдив
Честит празник на днешните рожденици  Heart Eyes

Елч, Стаско е дребчо -  87 см, 12,5 кг, 23 номер.

# 123
Калоян е 95см. 14,5кг. За обувките не знам, но мисля, че кракът му е около 15.5 см. От година и половина насам съм забелязала, че расте с около см на месец.

Аз да ви надуя главите за нашата кухня  Mr. Green Вчера почти цялата я монтираха. В събота ще дойдат да довършат. Цветът е станал много хубав. Толкова ми харесва кухнята, че ме е яд, че не е по-голяма.  Mr. Green Но пък решихме да си поръчаме и спалнята от същата фирма

# 124
о, амнезия, честита кухня! има ли много шкафове? (на мен това ми е мечтата. да има много шкафове за всички джунджурии за готвене, които искам Mr. Green) а какъв е цветът? после ще чакаме и снимки?

# 125
амнезия, честита кухня, да покажеш снимки!  Hug

мрм, стиснати палчета за работата!

аз мисля, че е много индивидуално и зависи и от габаритите на родителите.

И аз мисля, че е така.
Сами е висок 99 см, тежи 13,5 кг и носи 26 номер обувки.

Сами е вкъщи с много силна хрема. Обадиха ни се в сряда да си го приберем от ясла, че като се събудил очите му били много зачервени и носа му течал. Нямаше температура, но наистина носа му тече като чешма. Пръскаме само спрей в носа и даваме витамини. Случвало ли се е на някого? Не знам да даваме ли още нещо?!?

# 126
Благодаря за поздравите! Честит рожден ден на нашите астрални близначета. Здрави, щури и много весели.
Вики е 104 см 17 кг. Носи  26 - 27
Ставам че ме чака шетане

# 127
Честит рожден ден на Вики и на Боян! Да са живи и здрави, да растат щастливи! Мрм, Бебо, честит празник, момичета!  Hug  bouquet newsm59

Мрм, стискам палци за работата!  fingerscrossed

Амнезия, честита ти кухня! Да ти е много уютно!

Емили, скорошно оздравяване на Сами. Не ми се е случвала такава хрема...  newsm78

Елч, Дара да е много гладна - това трябва да се види! Simple Smile

За протокола: Зори е 96см, почти 15кг. и е 25-26 номер, в зависимост от обувките, защото много им се разминават номерациите.

# 128
  • sofia
Лия е 17.500 и носи 25ти номер.
Ирен е 23кг хаха. Ще я догони скоро.
Аз изживях страхотен ужас преди малко. Мм ми подари за първата ни Коледа един пръстен с диамант, който нося 5пъти в годината( не обичам бижута, а той все ми подарява Simple Smile ), та ходихме на солариум и ми беше на ръката, че ми беше кеф днес. Прибрахме се, започнах да се въртя в кухнята и виждам, че не ми е на ръката. Реших, че съм го загубила, разтреперих се, разплаках се. А той в джоба ми.
Сигурно скоро няма да го нося.
Елч, радвай се, нали Дара преди беше на един вид храна Simple Smile
Еми, аз от Цинабсин за хрема съм доволна. Дано не вдигне Т

# 129
Люба, благодаря! Hug Буби  Hug
Люба, добре, че си намерила пръстена. Случвало ми се е подобно нещо и е много гадно!

# 130
  • В две тъмни очички
Елч и Влади е в графата за 2 годишни по-скоро  Mr. Green Днес бяхме при педи - 12,700 кг , 93см , 24-25номер обувки

Честит рожден ден на сладурчетата Вики и Боян! Нека да са живи и здрави, много палави и усмихнати! Весел празник и на вас, мамита   bouquet

Люба, изживявала съм го 2 пъти това, ама с часовника ми. То рев, то чудо, ама накрая все го намирам. Много е неприятно, дано повече не се случва!

# 131
Мрм,Бебо,да са ви здрави и щастливи дечицата!
Еми,милият Сами..дано бързо се оправи..
Ние снощи бяхме на детски рожден ден до 02ч BlushГолям купон беше...В една кръчма с дет.кът и аниматорката,милата,стоя с хлапетата,докато се набеснеят.А ние-танци-манци...веселба...
Дара е висока 99см.,12кг.,обувки-24-25номер.

# 132
  • София
Честит рожден ден и от мен на рожденничетата Вики и Боян! Да растат здрави и щастливи!
Люба, и на мен ми се е случвало такова нещо. Бях си загубила годежния пръстен, жив късмет извадих, че беше паднал в чантата ми!
Относно мерките на Виктор, висок е около 98-100 см, кг- около 17 и обувки-25 номер.
В събота през нощта вдигна висока т, държа я 2 дни, имаше леко хрема и на 4- тия ден беше абсолютно здрав! Затова пък аз съм с хрема и кашлица от около 20 дни и вече загубих надежда, че ще се оправя!
Мрм, стискам палци за работата!

# 133
  • В две тъмни очички
Честит трети рожден ден, на прекрасния голям Ади! Катенце, нека ти е жив и здрав, много палав и винаги толкова чаровен! Прегръдки от нас!

Какче, ние направихме този номер през декември! Влади беше 2-3 дни с Т около 38-39, но много жизнена и после есе едно - нищо. А аз 30 дни кашляща, после с Т, после с главоболие и какво ли още не.

# 134
  • sofia
Катееее, да е все така умен и палав господин Ади. Винаги стилен разбивач на сърца. Много ви целувам! Весел празник

Общи условия

Активация на акаунт