Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Честит ти рожденик, Катенце! Да ти е живо и здраво голямото мъжленце! Да расте добричък и все така красив!  baloni

Люба, много гадно това с пръстена. Добре, че си го намерила.  Whistling

Какче, взимай се в ръце и оздравявай!  Hug

# 136
  • София
ЧРД на чаровника Ади и на вчерашните празнуващи сладури Вики и Боян! Много, много здраве и щастие за мъниците и всички вкъщи!

Какче, и на мен ми се случва със седмици да се влача полуболна, ама то е щото не лягам да се лекувам. Бързо оздравяване.

Малката е около 95 см, 13-14 кг и носи 24-25 номер обувки.

Коментирахте и във ФБ групата, но да питам и тук: водите ли сега децата на консултация за 3 г.? Хич не ми се иска в това грипно време да я водя в поликлиниката. А пък ако и изследвания се вземат, ми трябва цял почивен ден.

# 137
  Честит Рожден Ден на Ади на Катето!  Да е жив и здрав, все така готин, весел и усмихнат, много да радва всички вкъщи!

На децата се полагат профилактични прегледи 2 пъти годишно за тяхната възраст. Сами сега като е болен няма да пускаме  изследвания, после ако не напомним едва ли ще ни пусне педиатърката. Сами започна и да кашля,  взехме му Стодал.

# 138
  • sofia
Еми какво става с това дете, направо, какви са тези болести.
Да минава бързо. Прилагай черната ряпа с меда. И стига вече

# 139
Честит рожден ден на Ади! Да е много здрав, послушен и да ви радва!
Ние изкарахме много весело. Ясла, в къщи с роднини и някой приятели. Днес с 3 деца в къщи Joy Вече финалллллллллллл. Мама е уморено, но Вики е доволна, а това е най-важното.

# 140
Честито на именниците и рожденниците, които пропуснах - здраве , щастливо и безгрижно детство и много да радват мама и тате.

Ние отпразнувахме рождения ден в къщи с две дечица - другите ни приятелчета бяха болнички, но той беше достатъчно впечатлен и от тези си гости  Mr. Green. В яслата преди това занесохме почерпка също, но от там не беше никак очарован, понеже не иска при дечицата  Cry  Crossing Arms и това е.

Емили, дано да мине от сиропчето и да няма продължение  Praynig

Днес с каката ще ходим на кино - и всички доволни.

Нати е 100см и 15кг. Носи 26 ти номер обувки.

# 141
  Честит Рожден Ден на Лия! Пожелавам на порасналата красавица на Люба, здраве, щастливо и усмихнато детство, много да радва мама и тате, да порастне умна и красива като тях!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Люба  Hug

Фея, благодаря, да си прекарате хубаво с каката.  Радвам се, че Нати е бил щастлив вкъщи с децата, дано свиква и в яслата.

Бебо,  наистина е важно да са доволни децата, а ти сега почивай, ако можеш, де! Simple Smile

Елч,  Hug все забравям да кажа, че тортата за РД на твоята майка много, много ми хареса. Възхищавам ви се момичета на кулинарните умения. Тути  Hug

Хубав и слънчев ден, мами!

# 142
Люба, честита ти рожденичка Simple Smile Да е жива, здрава и много щастлива.

Пускам снимки на кухнята, ама не е довършена още

Скрит текст:

А ето и Деница. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:49 от амнезия.

# 143
ох, аз чета, но не пиша, че нещо ми е криво, обаче няма как да не се включа за кухнята.
амнезия, много е готина! завидях за количеството шкафове и изглежда удобна за готвене. със здраве да си я позлвате!

емили, мерси, мила! на мен ми харесва, че тортата стана много лична, защото майка ми е преподавател по икономикс и успяхме да докараме учебника много реалистично, с бележки под линия, с графиката на пазарното равновесие и т.н. всъщност за мен това е смисълът на това да направиш сам торта - да можеш да я персонифицираш максимално и то не с "чрд, еди кой си"

люба, да ти е жива и здрава малката принцеса! кате, и на теб сладкия ади!

# 144
Амнезия ,много е хубава кухнята, със здраве да си я ползвате и само вкусотии да си приготвяте. Много е пораснала принцесата пу - пу , да не са и уроки  Hug

Ние ходихме с едно приятелско семейство , с момиченце колкото каката. Децата влязоха с татковците да гледат замръзналото кралство ,а ние пихме кафе с приятелката ми. Нати изяви желание да влезе с тях и си беше изгледал цялата прожекция (като мислехме , че е 1 час , а тя 2 часа  Shocked). Изненада ме приятно - даже си е гледал с очилата. Ако беше с мен нали се сещате какъв филм щяхме да гледаме  Mr. Green , но нали е с тате (не бива да го ядосва  Laughing ). Мен не ме взимат много на сериозно , понеже аз се държа по- строго с тях. Thinking

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 15:53 от фея зловеща графиня

# 145
  • sofia
Еми, благодаря, че честити празника ни!
Ние изкарахме страхотен РД с дечица, видяхме се с Ети, Какче, за съжаление имаше и болнички.
Лия е много развълнувана.
Сега спи, а после чакаме втори празник с лелите!
Аз отивам да готвя !

# 146
  • София
Люба, да ти е жива, здрава и много щастлива рожденничката!

Амнезия, супер е кухнята!
Елч, тортата за майка ти е жестока!
Ние днес празнувахме рождения ден в детския клуб - супер беше.
Аз утре отивам евентуално да подписвам договор и да ме назначават на работа. Стискайте палци да не се прецака нещо - всичко стана толкова бързо, че не доуточнихме куп подробности и се надявам да няма неприятни изненади.

# 147
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug чета,но не пиша,че нещо ме е стегнала шапката  Sad няма да влизам в подробности сега,толкова хубави поводи имаме този месец в темата.За мрън по нататък  Grinning

Бебо с малко закъснение/тук/ ,Честит рожден ден на Вики,желая и много здраве и усмивки! Hug Heart Eyes

Любе ,честит рожден ден на Лия,много здраве,усмивки и много,много сбъднати мечти! Hug Heart Eyes

Емили Hug

Амнезия страхотна ви е кухнята,а Деница е голям бонбон  Heart Eyes

Елч отново ще се повторя,тортите за РД на майка ти и Дара са уникални  bouquet

Май преди два месеца  мериха Нели в яслите,та тогава беше 98см. 16кг. и носи 25-26см.обувки

# 148
16 пъти писах в темата днес и да не поздравя Лия и останалите днешни рожденници  Embarassed  Crazy - извиннявам се. Да са здрави , щастливо и безгрижно детство и достатъчно послушни.  newsm59
И много весел празник.

# 149
Люба, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава Лия! Да е винаги такова оправно и решително момиченце, и да ви озарява дните!  Hug bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт