Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 336
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Люба честита ти рожденничка - да е много здрава, щастлива и усмихната   bouquet

МРМ  -УСПЕХ !

Амнезия - Деничка е голяма сладурка. Честита нова кухня - много вкусотии да приготвиш в нея Simple Smile

Фея и Стаско изгледа цялото филмче за замръзналото кралство, а кака му почна да се лигави и да става по едно време...

От февруари Стаско ще почва градина, ще бъде при предния набор и ще си върви с тях, ще е в градината на кака си - улеснение за мен - да ги караме заедно  Whistling

Ама колко ми е дребен и малък Стаско, като гледам вашите девойки с какви данни са Simple Smile - да ми е жив и здрав.

# 151
Люба, честита рожденичка! Да ви е много здрав, лъчезарна и безгрижно детство и желая!
Амнезия страхотна кухня, но Денииииииииииииии е голям бонбон. Да я нацелуваш

# 152
вал, а на мен стаско ми е успокоението, че дара не е най-дребната Simple Smile)))

в тази връзка винаги се чудя колко са близки мерките на дара и на влади, а влади колко е финна. дара си е бая бухтаче. дано това да не е първото и единствено нещо, което ще вземе от мен! Laughing Laughing Laughing

мрм, честито за работата! аз съм на мнение, че това, което трябва да стане трябва да се случва с лекота, стане ли мъчително, значи просто не трябва да се случва Wink

# 153
Елч, аз мога да дам същото определение за Зори. Бая бухтичка! И тежи, махни другото! Миналата седмица на рождения ден в сравнение с Рая на Пепинка и другото детенце, което ни беше на гости, Зори беше едно малко гюленце.  Laughing  Ама какъв апетит има тая мойта Зорница...  ooooh!

Амнезия, много хубава кухня и прекрасна Деничка!  Heart Eyes

Вал, Стаско може да е дребен, обаче за сметка на това е опасен!  Laughing

Честит рожден ден на Марти и Божидар! Да са живи и здрави днешните ни рожденичета!  Tada

# 154
Момичета благодаря ви Simple Smile

Елч, след 5-те шкафа, които имам в сегашната ми кухня, тези и на мен ми се струват много. Надявам се да ми стигнат и да не се чудя вече кое къде да слагам

Мрм, дано всичко се нареди с работата. 

Какче, знае ли се вече бебето какво ще е. Аз залагам на момиче.  Heart Eyes

Тути, вие преместихте ли се на новото място?

# 155
  • София
Честито и от мен на днешните рожденничета! Да растата здрави и волни! Heart Eyes

амнезия, Деничка е страхотен сладкиш! Heart Eyes Да ви е жива и здрава!
Честита ви кухня! Много е хубава и винаги на вкусно да мирише в нея! Mr. Green Бебето още не знаем какво ще е. На 05.02 съм на ФМ и тогава ще разберем. Дай Боже да спечелиш облога! Heart Eyes Hug

Мрм, стискам палци за договора! Peace

# 156
буби, като ви знам вие колко сте стройни нямам грам съмнение каква ще е зоринка, а като знам, че баща ми е 170 кг. и аз съм най-"слабата" в цялата рода има да я вардя дара... Laughing Laughing Laughing

амнезия, аз в моята кухня имам 9 шкафа, като 3 от тях са двойни и винаги като кажа, че не ми стигат шкафовете и се оцъклят едни очи, ама сигурно винаги е така - колкото имаш толкова пълниш Laughing Laughing Laughing

какче, принципно когато познаваш някоя майка с момченце никога не можеш да си я представиш после с момиченце, ама точно на теб много ще ти отива Hug

в тази връзка аз имам да анонсирам, че миналата седмица отново видях  EFP
бях решила да ви кажа чак като е сигурно, ама не мога аз така да си мълча Mr. Green Mr. Green Mr. Green стрелческа му работа! Laughing
след няколко потресаващи резултата от кръвни тестове (никога не си правете такива!) днес вече има установено сакче с жълто тяло. другата седмица повече, надявам се! Sunglasses

ще трябва да стиснете палчета, защото с моето хашимото може и отново да не успея да го задържа, но вярвам, че с повечко положителна енергия ще стане Laughing

п.п. искам да кажа, че ако дай боже всичко е наред и имам бебе всички деви, дето толкова много ви плюх, ще сте отмъстени Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 157
Еее супер. Стискам палци да си имаме още едно бебе  Heart Eyes

# 158
  • София
Много стискам палци!

# 159
ЗДраве и щастливо детство на днешните рожденници и много стиснати палци за Елч- нека Бог е с вас и крайният резултат да е дълго чаканото второ детенце. Praynig

# 160
Стиснати палци и от мен Елч. дано всичко е наред. Вярва че ще е. а и съм от Девите така че...............

# 161
  • Пазарджик
Аааааа не мога да не се разпиша,Елч мила много се радвам.Стискам палци и на краката ,и на ръцете,макар да знам ,че няма да има нужда  Hug Grinning Лека и безпроблемна бременност ти желая и накрая едно здраво и голямо бебче-желанието за пола ще го оставя на тебе  Grinning

Мрм, стискам палци за договора!

Амнезия още не сме,но като гледам как вървят нещата няма да е скоро  Sad

Честит рожден ден на Марти,много здраве и усмивки му желая! Heart Eyes  Hug

# 162
Честит рожден ден на Мартин и на порасналите ни дечица, които пропуснах последните дни - Виктор, Боян, Вики, Ади и Лия! Много радост и безгрижно детство!

Ей, Елч, усмихна ми вечерта. Силно се надявам всичко да е наред.

Видях лентичката и на още една мама от нашите, която вече не пише тук. Дано все пак влезе да се похвали

# 163
  • София
Йееее, Елч, страхотна новина! Стискам силно палци!  Hug

И аз щях да напиша, че още една от нашите мами чака бебе (3-то:))) ), но ще изчакам малко сама да си каже, макар че не е влизала от доста време!

# 164
Какче, явно с теб четем едни и същи теми  Grinning

Кой ме караше да спя днес с децата. Сега ще чета книга поне до един, а от един нататък бебето се буди на всеки час

Общи условия

Активация на акаунт