Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 343
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Дейзи, Честит 3-ти Рожден Ден на сладурка Дария! Да е здрава, усмихната и весела, много радост да ви носи! Щастливо и безгрижно детство!

Елч, Буби, благодаря ви мили мои! Знам, че не си струва, но понякога не се издържа.Гадно е да даваш всичко от себе си, и да не се оценява, чак и да те ругаят.

# 181
Здравейте Hug

Еми  Hug Hug Hug Писах ти на ЛС Peace
Дейзи - да ти е жива и здрава прекрасната Дария! Много, много да се гордееш с нея! newsm51 newsm59

Бубе - браво за взетия изпит! Така да продължаваш и занапред! Peace

Буби - непланирано,ама пък какво прекрасно човече си имаш Heart Eyes  Hug

Аз съм Дева и се разбирам прекрасно с всички Hug Почти Wink Simple Smile

Иначе мойта хубавица и тя е дребосъчка - на килограми само до 12 го е докарала, обувки - 23 номер, височина 90 см. На мама джобното гадже Heart Eyes Wink

Hug

# 182
Емили, Рал, благодаря ви  Hug

Днес я заведохме в градината за два часа, много беше доволна. Но и госпожите са много готини. Бяха й приготвили рокля на принцеса, госпожата се беше облякла като фея. За тези два часа успяха да се снимат, танцуват, пеят песнички, да й направят подарък - с изрязана ръчичката на всяко дете и пожелания, да обядват, въпреки че не е броена за деня и да ядат торта.
Получи колело, но педалите нещо не я слушат. Тя е свикнала с баланса, че е лекичко, явно е още много малка за колело с педали.

# 183
  • София
Дейзи, да ви е жива, здрава и много щастлива! Браво на госпожите, явно има и такива, макар и рядко.

# 184
Дейзи, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава Дария! Да е щастлива и усмихната, с много късмет в живота!  bdbaloni

РалHug! Твоето миньонче е тъкмо като за Стаско на Вал!  Wink

# 185
  • ул. "Мечтание"
Не съм се вясвала от пет милиона години, но не мога да не мина да почерпя по случай случая!  Heart Eyes Crazy Имаме си тригодишен юнак вече! Crazy

Честит рожден ден на Никол на Снуки!  Hug  bouquet
Честит празник на всички - и на тези, на които е минал и на тези, на които предстои! (не се знае дали ще успея да намина да поздравя предстоящите)

Виждам тука разни бебешки новини!  Heart Eyes
Честито на всички новообебили се - да са ви живи и здрави дечицата! На бременните - леко и безпроблемно бременеене до края!  Hug
Елч, ние с тебе май пак ще бременеем заедно!  Mr. Green Надявам се всичко да е наред и да си имаш още едно бебенце през септември.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 186
нощни, да, май пак ще сме в една отчетна тема Laughing аз още не смея да се запиша де. ужким не съм суеверна, ама пуст страх.
вчера разправях на една приятелка психоложка, че според мен всяка жена, която е преживяла спонтанен аборт трябва да преминава през задължителна терапия. аз ужким го давах куул тогава, ама сега ми трепери под лъжичката. дори на родителите не сме казали, а по принцип хич не ги харесвам тези премълчавания...

дейзи, със закъснение да ти е жива и здрава малката принцеса! и аз мноооого се чудех за колело за дара, но понеже тя никога не се е качвала на такова чудо и реших, че няма да се справи. отложихме го за лятото.

бубенце, добро начало! все така да е! Simple Smile

емили, успокои ли се, мила?
аз много давам акъл и с разума си наистина го мисля така, ама и на мен ми се е случвало да се разстроя на работа. преди 2 години едни студентки така ме бяха изкарали извън равновесие, че чак не ми се припомня Simple Smile

ааа, какче, аз 2012-та като бях забременяла щеше да е близнаци, така че съм си изпълнила и аз топ 3 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

абе има ли деца, дето не искат да излизат. дара напоследък понеже се позаседяхме в нас и отказва да излиза, все ми вика "после", а като й кажа, че ще се стъмни възторжено ми обяснява как щяла да заспи и като се събуди да е светлоооо Simple Smile

днес явно пак ме е поднала логореята. ще ме прощавате! Simple Smile))

# 187
Честит ти рожденик, Нощни! Да ти е жив и здрав!  Hug  И честито за хубавата новина, пожелавам ти леко да износиш бебчето, пък дай Боже една принцеса да е този път, за колорит в дружината!  Hug

Мами, я си спомнете, имаше ли навремето бебета с нисък хемоглобин към годината? И как процедирахте?

# 188
Честит рожден ден на Искрен. Да е здрав, умен и палав Нощни, а ти какви ги вършиш, че нямаш време да минаваш да ни видиш? Почивай си повече във форума Wink

Елч, аз имам един аборт преди Дария. И много добре разбирам за какво говориш. С Дария бях казала на ММ, че няма да казваме на никого до третия месец. Само дето не бях предвидила, че в наше село явно и лекарската тайна на важи. Та се оказа, че в третия месец няма нужда да казваме на никого, всички знаеха  Mr. Green
Колелото го купихме само защото с баланса вече и става скучно. Все търси къде да си вдигне краката и височини, от които да се спуска с всичка сила.
И да, Дария изобщо не иска да излиза навън. И това е детето, което до преди няколко месеца нямаше нито един ден прекаран изцяло вкъщи. Излизали сме и при минус десет, и в дъжд, само и само да не е у нас, че и писваше. Сега е обратното, излиза с рев, само за да не остане сама.

Буби, не знам какво се прави освен стандартното - жълтък и червени меса. Но ти нали казваше, че Митачето е злояд, не знам какво да те посъветвам.

# 189
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Емил мила ,напълно те разбирам  Hug

Дейзи честит рожден ден на прекрасната Дария!Много здраве и усмивки и желая! Hug

Нощи да ви е жив и здрав малкия юнак!Лека бременност ти желая и накрая едно голямо и здраво бебече  Hug

Елч само да ти кажа ,че Таня трябваше да е Дева,но се роди Везни Grinning Термина ми беше на 14.09,а тя се роди на 27.09,но както я  бях подкарала можеше и в Скорпион да влезе  Mr. Green

Буби освен медикаментозно/желязо/,може и с храна да се повишат стойностите -елдата е много добър вариант,може да се прибавя като в зеленчуците ,така и към плодовите пюрета ,месо (ако вече си въвела-телешкото,най вече), спанак, броколи, червено цвекло,жълтък

# 190
Привет и от мен  Grinning

Елч, Нощни, Честито, това са страхотни новини.
Елч, и аз съм "за" разговорите с психолог. Точно преди Кали имах аборт в голям месец и тогава в болницата имаше психоложка с която разговаряхме почти от самото приемане в болницата до изписването ми. Страшно много ми помогна. Но и ние не казахме за Кали до третия месец.

Поздравления, за всички рожденици които съм пропуснала, нека да са здрави и  щастливи и винаги да ви радват.

Кали е 92см., 12,500кг. и носи обувки №24-26 зависи от производителя.

Аз ще съм свободна следващия месец, така че ще включвам по-често.

# 191
  • София
Честит рожден ден и от мен на Искрен! Heart Eyes Да е жив и здрав, палав и любознателен! Hug
Нощни, добре си ни дошла! Hug Добре че влезе, че се чудех вече как да пазя тайната! Mr. Green Whistling Та официално честито и на теб!  Hug Лека бременност ти желая!!!

Честит рожден ден и на принцеса Дария! Да е здрава, весела и засмяна! Heart Eyes

Елч, и Виктор често не иска да излиза и той ми казва още малко, още малко и така до безкрай. Явно е от застояването в къщи.

За колело и ние смятаме да му купим на пролет. Сега му взехме тротинетка, от ония швейцарските. Много са лекички, ама какво им струва толкова скъпо в изработването още се чудя! Mr. Green

# 192

За колело и ние смятаме да му купим на пролет. Сега му взехме тротинетка, от ония швейцарските. Много са лекички, ама какво им струва толкова скъпо в изработването още се чудя! Mr. Green
Немски по швейцарски дизайн  Mr. Green И аз им се чудя, ама на. Ние купихме още миналата пролет ич не и се кефи, пък уж тя си я искаше.

Искам да се извиня на всички, че не съм писала от 1000 години, но явно нещо съм се замотала и не съм се записала в новата тема, съответно тя не ми излиза в публикации и докато се светна ей го на.

Честит рожден ден на всички отминали и днешни рожденици. newsm59 Да са здрави, щастливи, весели, игриви. Много радост да носят и по-малко бели и тревоги.

Видях за мерки си говорите. Хм излиза, че Красито е хем дребна, хем дебела. На сантиметри последно беше 96 макс 97 да го е докарала, ама е 14.5 кг, значи доста по-пухкава от Дара, така че Елч не се притеснявай. Номер обувки в момента 24 с тенденция за 25, че са на ръба.

Елч, честити ти две чертички. Стискам палци всичко да е наред, наистина питай за нещо прогестероново, поне да ти е по-спокойно на душата. А с девите се свиква. Виж ако е мъж ще е супер, много са готини мъжете дева (баща ми), жените са малко по.....(майка, сестра ми, баба, леля, кръстница и една приятелка  Crazy)

/Нощни, честито и на теб.

Красито иска да излиза, че беше болна 1 седмица и си постояхме в къщи, сега само гледа отворена врата и да духне на двора по пантофи.
Колело, имаме от лятото(Драг Ръш 16 цола, идеално е, даже се чудя да вдигна малко седалката), научи се вече да го кара, ама аз настръхвам. Оня ден се възползвахме от слънцето и откарахме сума и време, ама аз търча след нея, щото тя се засилва, ама още не се усеща по разни бабуни и т.н. по пътя и съответно пада.  ooooh!

# 193
Дейзи, Нощни честити ви рожденици Simple Smile Нека бъдат здрави, румени и засмени.

Калоян пък иска много да излиза. Вчера ми вика: Хайде мамо навън. На студеното  Crazy Днес излизахме и на отиване се качихме на тролея. На връщане каза, че искал пеша да се прибира. Ходило му се. Та две спирки извървяхме пеша. Той можеше и още, ама аз бързах да се приберем заради Деница, та се качихме пак на тролея за останалите 2 спирки.
Направо не знам, ако ходи на детска градина как ще изкарва по цял ден затворен.

Нощни, леко бременеене ти пожелавам. Така се зарадвах като разбрах преди няколко дни.

И аз след аборта, много се бях шашнала с Деница. Само следях за спиране на симптоми. Общо взето бях на тръни, но само си повтарях Всяко зло за добро.

# 194
ооо, бенджи, радвам се да те видя! Simple Smile
щом си жива с толкова деви около теб значи има надежда за нас огнените Laughing Laughing Laughing

пепита, ще те чакаме да се разписваш по-честитко и ти! Simple Smile
а това за психолога в болницата е много много добро. тук не съм чувала...

тути, ама ти и таня си преносила? Simple Smile))) явно си им харесва в теб Simple Smile)
моят термин се очертава да е 20 септ, та да видим. не че харесвам повече везни де Laughing Laughing Laughing макар че гледам да не плюя много по тях, че аз съм полувезна (имам 4 планети във везни).

дейзи, как така ще разгласява лекарят? това е ужасно!

буби, аз съм сигурна, че имаше няколко хлапета с нисък хемоглобин около годинката, ама пусто не мога да се сетя кои бяха. дали не беше влади на бубето...

Общи условия

Активация на акаунт