Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 346
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Преди малко се обадили на ММ от яслата да приберем Кали. Сега я взех с темп. 37,8 и хрема. След малко с майка ще я водим при ЛЛ, но ако има много хора няма да стоим, а утре сутринта с ММ ще я заведем рано.

# 196
  • sofia
На Лия й подариха тротинетка за РД и много й се радва. Малко я е страх обаче.

# 197
Елч, нормално е да се стресираш след предишния път, то си е нормална човешка реакция и според мен също има нужда да се излее някъде пред човек, който действително може да ти помогне да го преодолееш, не само да те изслуша... Викаш Дара я домързява нещо.  Laughing

Пепита, дано нищо сериозно не е и да й мине бързо!  Praynig

Бенджи, ти пък Красито дебела...  Laughing Много си е хубаво и нежно детето! И браво за колелото, аз мисля лятото да вземем и ние. Иначе тротинетка има от миналото лято и си я караше много успешно на морето. Е, е не по улиците, ами в двора на по-безопасно. Simple Smile

Тути, Дейзи
, мерси за съветите, аз елда почнах да пробутвам от известно време, приема я, но за жълтъка бях забравила и ще почна пак. Peace

# 198
  • В две тъмни очички
За да разнообразя малко икономическа прихология , хилядите теории и бъгове, на които съм подложена от 48 часа, реших да скокна малко при вас  Crazy

Елч, Буби, точно Влади беше с нисък хемоглобин, ама малко под нормата. Та нищо не правихме откъм медикаменти, а само на храна наблегнахме. Особено пък като знам аз каква съм анемичка - та хич не се учудих

Нощни - честито и по двата повода! Да ти е живо и здраво синчето, а сега една девойка ти пожелавам.

Честит рожден ден и на Николчето! Снуки - да ти е много палава и усмихната девойата

На Влади ние също подарихме тротинетка. Тя си я беше пожелала още лятото, но аз тогава отлагах, за да е малко по-стабилна и тя самата. Сега е безкрайно доволна. И разбира се, тротинетката е СИНЯ! Не знам дали съм ви споменавала, че Влади обожава синьото. Каквото и да си поръча - дрехи, чаши, играчки - все сини ги иска!

Хайде сега - лек ден, че трябва да се учи  Whistling

# 199
Здравейте Hug

Нощни Честито! И за двете чертички, и за третия Р.Д. на Искрен  bouquet Да ти е жив и здрав! Бъдете щастливи всички заедно!

Буби - и Буба беше с нисък хемоглобин,нищо не е пила,т.к беше малко под нормата. Ще видя сега като пуснем изследвания как ще е Hug Яйца,елда,спанак,коприва...давай ги по-често и може и без лекарства да минете Peace

Бенджи Радвам се да те видя отново Hug

Пепита - дано бързо да минава Praynig Оф,тия вируси Tired

РалHug! Твоето миньонче е тъкмо като за Стаско на Вал!  Wink
  Wink Hug

Лека вечер от мен Hug

# 200
  • Пловдив
РалHug! Твоето миньонче е тъкмо като за Стаско на Вал!  Wink
Намерихме си девойка Simple Smile

Нощни честито и тук - поздравление за смелостта  Hug

# 201
  • София
Влизам за 2 секунди само:)

Честито на ЕЛЧ и НОЩНИ, лека бременност, здраве и прекрасни дечица на финала:)

Буби, Ди беше с доста занижен хемоглобин на 6 месеца. Пи Малтофер, давах елда, казаха всеки ден да й давам месо и бързо се коригира.

# 202
  • ул. "Мечтание"
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!  Heart Eyes Hug

Елч, и аз съм на същото мнение за терапията, при това не само за преживели загуба... Надявам се всичко да е наред при вас и да нямаш нужда от повече терапия!  Praynig Praynig Praynig

Дейзи-, бях част от един семеен център, но не се получиха нещата и този месец ни е последен.

Какче, каква ти тайна, едва удържах три часа след положителния тест преди да започна да уведомявам наред.  Joy Мен сърце ми не трае да пазя такива тайни.  Crazy

За повече нямам време сега, извинете ме!  Hug Утре пътуваме за София и имам да събирам багажерии.

# 203
  • София
Нощни, двойно честито и от мен!
На Боян за миналия рожден ден му подарихме швейцарско-немския скутер, но чак сега започва да го подкарва. За сметка на това сестра му хвърча с него цяла година - развива бясна скорост. Накратко - скутерът си е супер, но явно още малко трябва да пораснат. Иначе колело си кара от лятото.

# 204
Хора,направо ви изпуснах...
Честито със закъснение и в аванс/че не знам кога пак ще се появя/на всички пораснали януарчета!Здраве,весели случки,добри приятелчета,лудории-в несметни количества!
Елч,искрено се радвам за теб!Вярвам,че всичко ще е наред!А...Девите..ех,обичам ги и това си е...
Нощни,прекрасно бременеене и на теб!
Ние сме на фаза купони и няма спирка/сега ни е паднало/.

# 205
Момичета, ако има някой ранобуден, през колко време могат да се слагат свещички вомитосхил?

# 206
  • sofia
Адис,
3. Как да приемете Вомитусхил S
Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Обикновено, при остро настъпила симптоматика, се поставя по 1 супозитория в ректума на всеки час (до 8 пъти). След овладяване на острата фаза - по 1 супозитория 2-3 пъти дневно.

Кой е болен?

# 207
пепита, как сте днес?

адис, какво сте закъсали и вие?

бенджи, а пък краси ми се вижда супер добре!

и ние тази сутрин пак се оказахме в джаза набързо. дара се събуди с обрив и като видях, че има и зад ушите и изпаднах в тиха паника Mr. Green пооблекохме се на две на три и към педиатъра - оказа се, че е алергична реакция и сега сме на строга диета. акълът ми не може да побере какво ще яде дара. то и досега си беше трудно, ама сега е почти невъзможно. като гледам ще го кача само на хляб...

# 208
Честит рожден ден на Буба и на Кали! Да са живи и здрави принцесите, да радват родителите си!  Hug newsm67

Адис, пиши как сте, когато можеш! Стискам палци да минава!   Praynig

Елч, това пък от какво?!?!  #Crazy  Какво е яла, че да се обрине така?

# 209
Иот мен Честит рожден ден на Буба и на Кали! Да са живи и здрави да радват всички около себе си!  newsm59  Gift

Елч, Кали е с възпалено гърло. Пие Нурофен, Тонзилутрен, Осцилококцинум, Вит. С, сироп GrinTuss и правени капки за нос. Днес си е добре, но ще си е в къщи и другата седмица.
И Кали преди да влезна в болницата беше така- точно за един ден ситен обрив по цялото тяло и на другият ден няма нищо. И аз реших че е алергия, но така и не разбрах от какво се получи

Адис, как сте?

Общи условия

Активация на акаунт