Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 351
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета Hug

Една виртуална почерпка от нас по случай 3-тия Рожден Ден на моето слънце Буба! Heart Eyes Да ми е жива и здрава!

Hug

# 211
Рал, честита ти рожденичка! Жива и здрава да е и много послушна.

Ние вкъщи всички сме ни болни, ни здрави. Нас с ММ ни болят гърлата. Калоян кашля, ама само сутрин. Деница и тя тази сутрин се прокашляше, та сега се връщаме от преглед. За нея засега промивки на носа и инхалации. 
И Калоян беше преди месец с обрив, ама като плюски. И аз не разбрах от какво е, защото нищо по-различно не беше ял. За няколко дни се оправи.

# 212
люба,  Hug

момичета, аз не съм се разписвала скоро, че ми беше пламнала главата, но поглеждам от време на време и виждам много хубави новини- Елч, Нощни леко и безпроблемно да е всичко  Hug

Ивайла, от миналия четвъртък е на аб, изписа й го унг, заради болки в ухото, още в петък спря да прави Т и от неделя до сега продължава да прави високи Т. като междувременно пуснахме кръвна картина, която показа бактериална инфекция, избиха налепи по сливиците, сменихме аб-то и сега чакаме да видим дали ще има подобрение, трябва да настъпи до 72часа или 6 приема. тя обаче започна да повръща, сутринта, два антипиретика повърна и изчакахме да сложим две свищички и натриев цитрат дадох и тога чак дадох аб-то. ако до довечера няма резултат сменяме аб-то с трети, а ако повръща- болница.

Рал, да ти е жива и здрава малката рожденичка!   bouquet

Да са живи и здрави, всички дечица, които съм пропуснала да поздравя!   bouquet

# 213

Айде и от нас една виртуална почерпка!
Живи и здрави да ас всички отминали,настоящи и бъдещи празнуващи(просто нямам време да се разписвам всеки ден  Embarassed)
Елч,честито!!!Лека и безпроблемна

# 214
ral, bonbolina, да са ви живи и здрави малките принцеси! после да разкажете как сте празнували! Simple Smile

буби, не е яла нищо по-различно, което най-много ме притеснява, защото имам огромното притеснение, че може да е от мухъла, с който се борим ежедневно в къщи. така или иначе нашият педиатър казва, че ще разберем когато стане на 5 г., дотогава ще се мъча да хвана дали не е нещо друго. имам и още едно предположение - понеже вече няколко пъти става след като е била при свекърва ми може да е и от разни растения, тя има доста цветя в къщи, кой знае.

адис, какво е закъсало малкото детенце, ужас! дано спре да повръща и да успеете да се установите на някой антибиотик, за да настъпи подобрение.

пепита, дано и кали да се оправя върззо!

# 215
  • София
Честит рожден ден на Буба и на Кали и от мен!  Heart Eyes Да са живи и здрави двете красавици и много да радват мама и тати! Hug

Адис, като те чета и направо ми настръхва косата! Confused Дано този АБ да подейства най-накрая и да се маха тази гадост! Praynig

Пепита, бързо оздравяване и на Кали! Hug

Елч, много са странни тези обриви! Thinking Виктор често се обрива, но предимно лятото, защото се оказа че е алергичен към кръвосмучещи и като го ухапе нещо му стават мехури, които се разнасят из цялото тяло. Ужас ти казвам! ooooh! Дано бързо да се разбере при вас от какво е и да не се повтаря! Hug
Ти как си? Започна ли да ти се спи неудържимо? Mr. Green

Аз от два дни се чувствам вече почти добре. Дай Боже повече да не хващам такива вируси, че ме съсипаха! Tired

# 216
Честит рожден ден на Буба и Калина! С пожелание за безгрижно детство!

Адис, Пепита, Елч, бързо да оздравяват мъниците.

Да ви се оплача, тортата за рождения ден се оказа голям провал. Понеже нямам време за нищо по сериозно, си поръчах на фонданова хартия картинка на Франклин. Опекох блатове и не знам какво съм гледала, но съм ги направила по-малки от хартията. Сега я сглобих, че утре ще празнуваме с бабите и хартията стърчи супер грозно. Не мога да я изрежа, защото в краищата са надписите с името и ЧРД, а те са в края, защото с тях скрих други надписи от оригиналната картинка. Абе детето ще се радва, че там са всички любими животни от филмчето, ама изпълнението ми е за две минус

# 217
дейзи, а защо не облечеш торатата с един блат? това сигурно ще запълни луфта...

какче, при мен това не идва никога, аз съм мегакараконджул. напротив, дори ме е налегнало адско безсъние. сега ми е интересно дали пак ще ми се гади. с дара беше много страшно, този път може да е различно...

# 218
Ох, Адис, каква е тази упорита бактерия?!  #Crazy Дано помогне този АБ и да не се стига до по-лош вариант!  Praynig Зори направи един отит през ноември, УНГ-то изписа Клацид, пи го и мина гадината, но една седмица я мъчих без АБ, така и не премина с леките илачи...  Confused

Елч, Какче, да ме бяхте видели бременна със Зори какво ходещо зомби бях!  ooooh! Такова непреодолимо желание за сън, сутрин бях като упоена, искам да си отворя очите и не мога!   Shocked С Митачето не беше така, но за сметка на това що гадене видях... Всяка бременност май си е различна. Поне при мен досега ни бременностите, ни децата имат нещо общо.  Thinking

Пепита, Амнезия, да се оправят децата! (и възрастните покрай тях)

# 219
буби, трето, за да разберем кои симптоми надделяват! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 220
Аз пък имах две почти идентични бременности. За децата още не знам.

Адис, стискам палци да се оправите и да не стигате до болница

# 221
Рал, да ти е жива и здрава порасналата красавица! Желая й здраве, късмет, щастливо детство! Heart Eyes

Бонболина, да ти е здрава и усмихната Кали!

Бързо оздравяване на всички!

Не можах да прочета всичко, че днес цял следобяд съм в болницата, моите ядове ми докараха проблеми. Във вторник ще ми слагат холтер и ще ми правят изследвания.

# 222
буби, трето, за да разберем кои симптоми надделяват! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На чужд гръб и сто тояги са малко, а?!  Laughing Hug

Емили, защо така? Какво се случи? Надявам се да си добре и бързо да се оправяш!  Praynig

# 223
емили, за бой си! друг път като те ядосат взимаш едно розово хапче и си го местиш от единия в другия джоб!
надявам се резултатите от изследването днес да са добри и бързо да се прибереш в къщи.
ох, много тъпо ми стана, но за съжаление така сме чувствителните хора - само на себе си вредим Sad

буби, не бе мила, то е добро пожелание. нали знаеш, че аз искам поне 3 Laughing

аз днес съм в деня, в който миналият път прокървих и от стрес ли от какво като ме е заболял един корем...(това е потвърждение на казаното за емили - каквото човек сам си направи...)

# 224
Емили, надявам се изследванията да са ти добри  Hug

Елч, не го мисли толкова. Колкото повече го мислиш, толкова повече ще се притесняваш.

И на мен ми хареса пожеланието към Буби Simple Smile Ама то и аз искам 3. По принцип искам и повече, ама 4-та бременност ще ми дойде в повече, та затова мисля да се огранича до 3

Общи условия

Активация на акаунт