Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 355
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте Hug

Благодаря много на всички Ви за вчерашните пожелания за Р.Д. на Буба Heart Eyes Heart Eyes Hug

Искам да честитя Рожденния Ден на Кали /със закъснение Embarassed/ и да й пожелая да расте здрава и щастлива!

Честит Рожден Ден и на днешните рожденници!!! Да са здрави и да имат щастливо детство!

Ние ще имаме гости,отивам да се приготвям Hug

# 226
Привет мами.

Пак съм пропуснала рожденници - да растат здрави и щастливи на патерици , а и днешните празнуващи  newsm59.

Лека и безпроблемна бременност и на трите мами очакващи рожби. На скоро с една приятелка си говорехме по този повод ,че задължително трябва да се говори с психолог след такъв момент (и не само), колкото и да си мислим , че сме силни.

Бързо да оздравяват болничките.  Hug

Емили  Praynig дано всичко да е наред.

Елч наистина е лесно от страни да ти даваме съвети, които иначе биха били трудно изпълними и за нас , но не свързвай нищо от тази си бременност с предишната  Hug. Нагласи си психиката , че няма да е като нея и преди, на или след термина ще се радвате на прекрасно здраво бебче (Бог да е с вас- вярвам , че ще е така)  Praynig (това за крайния резултат го пожелавам и на другите мами в очакване разбира се  Praynig   Hug).

мрън
Скрит текст:
ние сме в лека обиколка по лекарски кабинети, но и това ще мине - отказах се да ви занимавам с подробности  Simple Smile

Много позитивен ден и здраве.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 13:04 от фея зловеща графиня

# 227
Еми,ще ти дърпам ушите....така да знаеш....

# 228
ЕмилиHug Чакаме информация за изследването.
В къщи всички освен ММ сме болни, все някой трябва да се грижи за нас  Simple Smile

# 229
  • София
ЧРД на патерички на Буба на Рал! Да е все такава усмихната красавица, много здрава и много щастлива!

Момичета, вашите деца използват ли още биберон? Диана пие АМ в шише с биберон сутрин и вечер. Става въпрос за навик и не иска да го откаже. А и не знам как от чаша ще изпие такова количество (210 мл), ще трябва да го лочи цял ден Laughing
Виждам, че отпред едното й зъбче е изкривено, предполагам е от това.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 19:00 от Мohita

# 230
 Момичета, благодаря ви, ще се оправя. Във вторник ще слагат холтера за 24 часа, а в сряда ще са изследванията. Ще пиша като излязат резултатите.

Мохита, Сами пие вечер и през нощта вода с биберон. Беше се отказал от шишето още есента, но като влязохме в болницата му го дадохме отново, защото със шише пиеше повече вода отколкото с чаша, и сега и аз вече се чудя как отново да го махна. Пие и с чаша през деня, но той вече не пие мляко.

Ако знаете Сами как казва думата пуСка... Mr. Green

# 231
  • София
Emily, не знам какво е холтер, но стискам палци всичко да е наред. И внимавай с ядовете. И аз си патих от нерви лятото..

Фея, бързо оправяне на всички вкъщи!

# 232
емили, предполагам, че сами казва думата "пуска" точно както дара казва думата "пеперудка", само че сигурно татко му не се забавлява с това да го кара да повтаря "мама е пеперудка" Mr. Green

мохита, дара не ползва биберон от година и половина, когато махнахме бибата. от шише с биберон не пие още от 11-месечна. но с чаша 210 мл. може да гаврътне за около минута Laughing Laughing Laughing

# 233
Ах Елч,  как се смяхме с ММ... Simple Smile

Зая, Вал, Честит Рожден Ден на Калин и Стаско! Да са живи и здрави, весели, щастливи и много да ви радват!

Как са болничките, надявам се да са добре. Сами ще остане и тази седмица вкъщи, много упорита  кашлица.

Фея, а какво става с вас?

# 234
  • Варна
Маменца, издирвам количка X-Lander XA Desert. Ако някоя от вас я има и я продава, моля да ми пише.   bouquet

# 235
  • Пловдив
Благодаря за Пожеланията  Hug
Да са ни живи и здрави рождениците Simple Smile
След като цял ден работих и направих два рождени дни на деца на дружки, време е за нашият  Laughing

# 236
Здраве и щастливо детство на днешните рожденници  nbirthday  ura

# 237
Честит рожден ден на Стаско и Калин  nbirthday  party023

Ние днес отпразнувахме на Калоян РД-то. Сега гостите се разотидоха. Аз съм гроги, ММ и той. Калоян не е спал следобяд, така че след час си ляга, а Деница цял следобяд спа. Не знам кой ще я гледа  Mr. Green

# 238
Честит 3-ти Рожден Ден на днешните рожденници - Стаско на Вал и Калинчо на Зая!!!! Да са Ви живи и здрави и много радост да Ви носят!!! newsm51 newsm59 nbirthday

Натръшкахме се болни всички в къщи, ужас ooooh! Tired Sad Цял ден пием чайове,лекарства,сиропи....

Хубава вечер на всички Hug

# 239
  • sofia
Вал, Зайка, да са ви живи и здрави дечицата. Винаги засмяни и с любов затрупани.

Лия пие от чаша без проблем, но си обича шишето и вечер си пийва по едно млекце.

Еми, дано да ти е равномерно кръвното и пулса. Прави си чай глог.

Общи условия

Активация на акаунт