Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден с малко закъснение на Калин и Стаско, сладките юнаци! Да са живи и здрави красивите малки мъже!  Hug Hug

И ЧРД и на Ан-Мари днес! Да е здрава, умерено послушна и много, много щастлива!  Hug  bouquet

Рал, дружно ли се тръшнахте?! Оздравявайте, ей!

Адис, как сте?

Аз ги крепя мойте, че утре с дребен сме и на ваксина...  Tired А каката е на Велинград с баба си и дядо си, ние ще се присъединим към тях в сряда, живот и здраве... (като бабите звуча  Mr. Green , ама... )

# 241
  • В две тъмни очички
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761943.0

За мен беше интересно да видя, че могат да се направят и промени по новата визия на мамата Simple Smile
Това определено намали съпротивите ми

# 242
ЧРД на Ан-Мари  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Здраве и късмет!

Благодаря сърдечно за топлите пожелания за Калинчо!! Честит рожден ден на патерици и на астралното ни близначе, Стаско!

Доста телеграфно се включвам, но у нас е лудница, съвсем малко време ни остава до тръгването към Виена и сме на тръни... Crazy

# 243
Честит рожден ден, на Калинчо, Стаско, Кали и Ан-Мари! Да са живи и здрави!   bouquet
Извинявам се, ако пропускам някой рожденик, не е умишлено...

Ние сме на трети аб, но хубавото е, че Ивайла спря да прави Т и налепите започнаха да изчезват. бая се бях уплашила миналата седмица...
момичета,  Hug

# 244
  • sofia
Зая, с децата как ще се справяте във Виена. Само като се сетя какви паркове и поляни има.

# 245
Честит рожден ден на Калин, Стаско и Ан-Мари. Да пораснат големи и умни!

Да оздравяват болничките! Емили, дано всичко да е наред!

Елч, как си? Едно поздравче за теб:
http://dama.bg/article/eto-kak-bi-izglezhdalo-suzhitelstvoto-na- … alni-znatsi/1526/

# 246
Честит рожден ден на Калин,Стаско и Ан-Мари!Бъдете здрави,щастливи,усмихнати и умни!
Адис,важното е ,че вече има подобрение.Бързо доизлекуване!

# 247
честито и на днешните рожденичета! живи и здрави да са! Simple Smile

адис, браво за подобрението! 3 за щастие, както казвахме като малки Simple Smile то да ти кажа бая притеснително звучеше като го разказа. аз нали съм караконджул и тази нощ като се събудих в 3 ч. си мислех за вас как ли сте, какво е станало. и за емили се бях сетила. емили, как са изследванията?

дейзи, това го четох още онзи ден като се завъртя из фейсбук. добро е! писал го е някой, който има представа от зодии и основните им черти Simple Smile

аз днес бях на фризьор. бях решила да се подстрижа късо (че от хашимотото ми окапа половината коса), ама пусто шубе отложих за след началото на семестъра. викам си "поне в началто да ме видят нормална" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 248
Честит празник на днешните рожденници- здраве и безгрижно детство.  newsm59

Рал- не се давайте на тези вируси , ей; Адис,Емили-  бързо възстановяване Hug

# 249
И от мен Честит рожден ден на Калин, Стаско и Ан-Мари.

Вал, много си добра с китарата  Grinning

Адис, хубаво е че най-накрая се оправяте.  Hug

Елч, аз тая работа с фризьора я свърших миналата седмица, и честно казано имайки предишен опит с упойките мислех че косата ми ще капе повече, но учудващо падат само по няколко косъма.

Кали вече е добре, но ЛЛ и даде болнични до края на седмицата.
Малко мрън  Simple Smile
Скрит текст:
Добре, че майка е в къщи да ми помага след операцията, че незнам как щях да се справя сама. На всичкото отгоре и аз лепнах вируса и е много болезнено да кашлям или кихам

Кали от поне 1,5г. не пие от биберон, само от чаша, а в яслата от бутилка мин. вода от 0,5л. с обикновена капачка.

Май още щях да пиша, но то един акъл за къде по-напред  Mr. Green

# 250
  • В две тъмни очички
И аз като чета, че децата пият от биберон леко се учудвам. Владимира забрави шишето малко след годинката. От тогава сме само на чаши и шишета, а напоследък даже пие само от голямо шише - 1,5л. Струва ми се, че вече са големи за биберони, но пък, знам ли, може аз прекалено да съм избързала.

А това четиво за зодиите пък на мен грам не ми се връзва, нито с моята, нито със зодиите на цялото семейство!

Мен нещо ме гонят нервите вече....тия изпити ми изпиват тока, като са на толкова често....

# 251
Честит рожден ден на Ан-Мари, да е много здрава, щастлива и все така дива. Да радва мама и татко!
Ну Заяц, а на теб здрави нерви.  Hug

Красимира не пие мляко вечер отдавна, пие от чаши и вечер вода от нормално шише 0.5л
Обаче още се приспива с биберон залъгалка и си го иска и когато е разстроена, разбрахме се ужким, че като мине рождения ден го махаме, ще има голяма съпротива, знам Crazy

# 252
Бенджи, аз мислех, че ние сме останали последни със залъгалката. Махнахме я преди два месеца някъде. Един ден не искаше да заспива на обедния сън и аз й казах, че ще хвърля бибата в коша. Тя взе, че си я скри под дюшека и избяга при баща си. Аз я скрих и когато си я потърси, казах, че не съм я виждала. Тя реши, че е паднала под леглото. Завира се там, кара баща си да мести спалнята, взе да плаче "Нямам си вече биба", ама толкова жално, че баща й щеше да я върне, ако знаеше къде е  Mr. Green Обаче още първата вечер заспа без рев и оттогава си заспива така.
Интересното е, че не иска бибата на бебето. Аз мислех, че ще ходи да взема неговата, но тя си търси само нейната.

За последен път е пила от шише с биберон преди да стане на годинка. После си пиеше млякото и водата от шишета с меки накрайници.

# 253
бубенце, това са общи черти за зодиите, които се смятат за най-ярки. примерно близнаците винаги се свързват с новите технологии и с пословичната им разсеяност, телецът е чревоугодникът на зодиака, козирог се възнува изключително от парите и в резултат често е скръндза, стрелците сме прахосници и т.н.
а то е ясно, че спрямо личната карта на всеки някои черти са притъени или липсват за сметка на други. примерно стрелците често са самовлюбени комарджии, аз не съм нито едно от двете, но въпреки това притежавам типичната за стрелците (често) нетактична прямост и бъбривостта.

пепита, а ти какви премеждия си имала?
аз съм изпуснала, че са те оперирали...

# 254
  • София
И от мен честит рожден ден на Калинчо, Стаско, Кали и Ан-Мари! Да са здрави и щастливи!

Боян пие ту от шише, ту от чаша. Вечер в кревата му давам шише с вода. Залъгалка никога не поиска да смуче.
Аз ходя на работа и ми е интересно и притеснено едновременно. Много искам да се получи - длъжността е точно каквато искам и почти никъде не търсят, а офисът е до нас.

Общи условия

Активация на акаунт