Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 361
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви за загрижеността, Елч, много мило ми стана, че си се сетила посред нощите за мен... Hug
Утре в 16 часа ме записаха за поставянето на холтера, който ще следи сърдечната дейност 24 часа. В сряда сутринта съм на изследвания - хормони и кръвни показатели, но по- специфични, свързани със сърцето.
Люба, опитвала съм с глог, ама не ми помага. Прекалената ми чувствителност ме е довела до тук.

Честит Рожден Ден на Ан Мари! Здраве, усмивки и щастливо детство!

Рал, бързо да оздравявате, всички болнички да се оправят.

адис, много неприятно, но добре, че вече няма Т. Бързо да минава.

Целувки на всички! Heart Eyes

Пепита, и аз съм пропуснала, скоро ли са те оперирали? Радвам се, че Кали е добре.

# 256
  • В две тъмни очички
Елч, сигурно е така за зодиите, не съм толкова запозната. Но като го четох и съпоставих роднините ми с това четиво....ами хич, ама хич не се върза. Баща ми (риба) е станал първи, заровил се е в ангажиментите си, прави си план точка по точка за деня и ако му остане време хапва нещичко, преди да тръгне!!! Сестра ми (стрелец) става почти веднага след него, това се случва около 5-6 часа, когато останалите се опитват да спят и се започва едно неимоверно тропане, блъскане на шкафове, защото поне 10 пъти се сеща, че все още нещо е забравила и сие, което може да те извади извън равновесие. Следва и моето ставане (ракът), обикновено около 7 часа и никога, ама никога не правя закуска, освен, ако нямат предвид грижата за околните. Това е 100%, след което обикновено оправям цялата къща и чак тогава, ако е останало време, сядам за 1 кафе, ако ли не се изстрелвам с бясна скорост навън, защото мразя да закъснявам, а обикновено съм от чакащите. Накрая борбата за това кой ще стане последен е между брат ми (овен) и майка ми (близнаци), като това се отнася само , ако нямат работа, което почти никога не се случва. Мама се излежава 10-15 мин след като се е събудила, задължително след това пие кафе, ако е останало да оправи нещо след мен го прави, разбира се - поне 1-2 судокута за раздвижване на мозъка. Братото, овена както вече споменах, не може и топ да го помести. Пълното спокойствие.... Ще стане 10 мин преди да се наложи да тръгне, 5 мин ще си мие зъбите, после поне още 5 ще е в тоалетната, ще отвори хладилника да хапне нещо, след което пак ще си измие зъбите, ще започне да се обува бавно, бавно....и забележете - 10 мин отдавна са станали 20. И точно преди да излезе ще се сети, че му се пие вода, с обувките ще се върне, ще сръбне и чак тогава ще потегли. Разбира се, или е закъснял, или е точно на минутата, но по-скоро е закъснял с поне 30 мин. Той беше поводът да се науча сама да тръгвам сутрин и да пресичам едно като горичка, в която чат пат има и кучета и е тъмно, за да стигна до автобуса. Издържах го половин година, закъснявах с него, мрънках по цяла сутрин и накрая реших, че е по-добре сама да си ходя. Не че шубето не ме гонеше всяка сутрин, ама това е друг въпрос.
Та, това е картинката на моето семейство  Mr. Green Четиво за сутрешно кафе  Mr. Green

С леко закъснение, честит рожден ден на прекрасните слънчица Ан Мари и Кали Hug

Честит рожден ден, на днешните рожденици - Макси и Тошко! Да са живи и здрави, много,много палави и усмихнати!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 09:11 от bubeto_i

# 257
Хахха, Бубенце, усмихна ми деня! Много забавно вашето семейство!  Mr. Green Ако ми остане време днес и аз ще се включа с домашния зодиак. Simple Smile

Еми, стискам палци всичко да е наред и повече никакви такива отрицателни вълнения!  Hug

Пепита, и аз съм изпуснала, че са те оперирали. Оправяй се бързо, а също и от вируса!  Praynig Радвам се, че Кали е добре вече!  Hug

Честит рожден ден на Макси и Тео! Да са живи и здрави малките юнаци!   bouquet

# 258
бубенце, всъщност като изключим теб и баща ти другите баш си отговарят на зодиите Laughing
баща ти (рибата) най-вероятно има някакъв земен асцендент, предполагам козирог или дева, нещо организирано.
ти по отношение на ставане и яденете не приличаш на рак, но отношението ти към семейството си е чисто рачешко - имаш голямо семейство, с което си ангажирана и самата ти си създала рано свое собствено. това, ако не е рак, здраве му кажи!
сестра ти (стрелецът) най-вероятно проявява типичния за зодията егоизъм, несъобразявайки се с останалите. огромен процент от стрелците са адски егоисти, просто понеже са ведри и ухилени и рядко са мразени заради това. но пък виж емили, последното което бих казала за нея е егоист Simple Smile
брат ти (овенът) е класически, ама класически овен. те винаги са непукисти, егоцентрици и с идеята, че са една идея над другите, все пак са първи в зодиака. това звучи като кофти черти, но всъщност ги прави привлекателни за останалите Wink

просто всяка зодия носи набор от черти и не е казано, че се проявяват всички заедно. а и не можем да отречем влиянието на възпитанието и обстоятелствата, просто те действат в рамките на зададеното като натална карта.

сори за офтопика, но тези дни и аз съм се зарила в астропрограмите и само се чудя картата на коя приятелка да чопля Laughing Laughing Laughing

емили, ще стискам всички палци нещата да са максимално наред!
то се знае, че притеснението не води до нищо добро, но пусто и аз не съм намерила начин да се справя с него Sad

# 259
Привет и от мен.

Елч, първо честита и безпроблемна бременност или така да се каже лека и безаварийна. Колко късо мислиш да се подстригваш, че и аз съм на тази вълна от доста време ,но не се решавам. Или по-скоро не съм попаднала на точния фризьор, на който да се доверя.

Емили, защо и ти за работа се ядосваш. Иначе не мисля, че нещо ще излезе от холтера, споко. Просто не си слагай нищо на сърце.

Иначе за зодиите да ви кажа, че аз съм Дева, обаче ставам последна вкъщи, ужасно съм разсеяна и отвеяна и съм способна да си пропилея целия ден в мотане. Единственото вярно е, че обичам реда и чистотата. Така, че не отдавайте голямо значение.

Аз пък да ви кажа, че имам зелена светлина за бременност, но за първи път в живота си не мога да взема категорично решение по ред причини. Усещам, че момента не е подходящ да излизам в майчинство, в същото време остарявам и знам, че ако изпусна момента после ще съжалявам. Оставила съм си половин година да помисля.

# 260
Ето ме и мен Simple Smile)

Много се радвам като сте писали. Simple Smile)

Калоян също много отдавна не пие от шише. Може би на 1.6м го отказах, но това са по спомени. Тогава с шише му давах АМ и реших, че много скъпо ми излиза по 10 лв всяка седмица да давам АМ и преустанових тази практика  Mr. Green Вода пие от чаша или от шише (0.5 или 1.5л). Бибата я отказа на 1.9м.

Емили стискам палци изследванията да са добри.
Адис, радвам се , че Ивайла вече се подобрява
Пепита и аз не съм разбрала за операцията. Бързо възстановяване ти желая.

Според мен няма нищо по-хубаво от още едно детенце в семейството, така че КакоРала не му мисли много. Сега като ги гледам двамата и ми е много хубаво. Деница постоянно следи Калоян, гледа го с едни ококорени очи. А и наистина има нещо вярно, че с второто дете ти е по-спокойно и повече се наслаждаваш. Heart Eyes

Тези дни с ММ си говорихме как хора на нашата възраст (28-30), финансово стабилни нямат никакво желание да имат семейство и деца. Даже вчера ми разказа как с негова колежка си е говорил и тя му е казала, че не иска да има деца, понеже ако трябва за 2 деца да отдели 4 год да не ходи на работа, после нямала да става за нищо   #Crazy

# 261
Елч, да ти дам да ме почоплиш мене. Какво ти трябва освен дата и час на раждане Laughing ЕДна колежка ходи на курс по астро и съм и дала задача да ме разчепка и тя от всякъде и нямам нищо против да бъда и твойто опитно мишле hahaha

# 262
  • София
Еми, и аз съм от групата на чувствителните хора. То е много гадно това, ама трудно се променя човек. Но е факт, че от както родих станах една идея по-намаана  Mr. Green, подвиквам чат-пат, карам се, хахаха и ми е по-добре. Ще видим в каква посока ще се доразвия след второто! Crazy

Елч, и аз се нареждам на опашка за чоплене на картата ми! Mr. Green Няма да те оставим да скучаеш, я! Heart Eyes

Рали, и аз дълго го мислех за второто, има-няма 3 г. и сигурно още щях да го мисля, добре че "Божията ръка" се намеси  hahaha, че да оправи нещата.
На работа ли си? Аз съм в МС, както се вика ти гледам в прозореца Mr. Green, та свирни за един обяд! Flutter

И Виктор не пие от биберон може би от около година и половина. Първо пиеше през нощта АМ, но и на мен ми се стори икономически нерентабилно и го заместихме с прясно мляко преди сън, а през нощта вода и не след дълго той сам престана да иска да пие, то и като няма в хладилника, какво друго да прави! Joy Сега през нощта пие от шише с твърд накрайник, че като е сънен да не се олива. В ДГ пият от пластмасови чашки.

Адис, радвам се че Ивайла е по-добре, че много неприятно ми звучеше цялата ситуация.  Confused

Пепита, май наистина не си споменавала за операция. Сподели моля те, какво ти е и бързо възстановяване Hug

Бубе, и мен ме развесели с разказа за семейството ти. Големи сте сладури! Mr. Green

И не на последно място честит рожден ден на Макси и Тео! Да са живи и здрави и много весели и щастливи! Heart Eyes

# 263
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
И от мен честит рожден ден на Калинчо, Стаско, Кали и Ан-Мари! Много здраве и усмивки им желая  Hug
Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig Hug Емили  Hug
Нелката и тя подкашля,оставих я днес в къщи с баба и,дано се разминем само с това  Praynig

За общите черти на зодиите-ами най се дразня,като кажа,че съм Скорпион и повечето хора казват,че тази зодия е страшна,били много отмъстителни.А аз нямам спомен някога да съм си помислила да отмъщавам на когото и да е било,независимо какво са ми причинили

Зая
кога заминавате?

Да кажа и аз защо ме е стегнала шапката.Та мм заминава да работи в Англия,а след време като се установи ще заминем и ние.Има много неизвестни и това е ме притеснява.Още повече,че остава сама с децата и това малко ме плаши.

# 264
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Честито и на днешните рожденичета!Да са здрави и много умихнати!
След снощи още не мога да си събера мислите, по-късно ще пиша:)

# 265
Привет!

Относно зодиите, никога не съм се интересувала особено от темата. Аз и каката сме Рачета, честно казано и двете не ни влече домакинската работа, в къщи не готвя, правя само закуска в почивните дни, как харча не е истина Mr. Green . ММ е Стрелец, той готви, той е човека който наглежда разходите, грижи се за всички ни и винаги се съобразява с нас.

Аз второ дете хич не исках, но 10г. след каката реших, че искам още едно дете. От нашите познати все повече имат деца в по-късна възраст.

И аз преживявах всичко, но вече съм на принципа, че това което не зависи от мен, няма да го мисля и преживявам.

Тути, мисли го от хубавата страна. А със децата ще се справиш, ти си силна и оправна личност.  Hug

А за операцията наистина не съм споменавала. Всичко се разви страшно бързо. Края на декември при профилактична ехография видяха киста от 2,5см. на левия яйчник. На 7.01 бях на повторен преглед кистата беше вече 5см. На 09. бях при доктора който ме оперира първият път и той ми каза, че на 13 влизам в болницата. На 14. ме оперираха като махнаха кистата /6-7см./ и част от яйчника. Хистологията показа, че всичко е ОК. От 20. съм си в къщи и се възстановявам. Между другото ми пуснаха и изследвания на хормони преди операцията и FT3, FT4, TSH са в норма.

Днес ще ходим с ММ на кино, докато има кой да гледа малката ще се възползвам.

# 266
како рала, какче, що не сте казали досега, че сте готови да сте ми опитни зайчета! Laughing чакам данните на лични - дата, час (максимално точен) и място на раждане. бубе, метни и ти да видим защо си толкова слаба, че ме гложди Laughing Laughing Laughing

а по бебешката тема, како рала, нали знаеш моя принцип - щом се колебая значи отговорът е "не". ако сега не се усещаш като за второ детенце дай си време. в крайна сметка това е сериозно решение, а и има много хора, които и с едно дете са абсолютно ок, не е  нужно всички да са с по 5 Simple Smile

пепита, то наистина бързо се е развила ситуацията... важното е, че вече е зад гърба ти и си ок.

тути, не мога да разбера защо скорпионът има такъв лош имидж. има къде-къде по-гадни зодии (едва се въздържам да кажа нещо за девата Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing)

# 267
Елч, може ли и аз да съм опитно зайче, че ме заинтригувахте  Grinning Пиша на лични.

# 268
и аз бързам да кажа, че искам да съм опитно зайче, преди да се запълнят местата  Mr. Green

# 269
  • София
И аз така:)

Общи условия

Активация на акаунт