Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 363
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Тути, аз пък мисля, че трябва да приемеш нещата от положителната им страна. Всъщност не знам кое е по-голямо предизвикателство - да заминете или да останете да живеете тук.
Виж, че нищо не става тука в тая държава, затънали сме в смрад и простотия.
Няма ли кой да ти помага поне малко с децата, някоя леля, стринка?

# 286
Здравейте момичета,

двете с Ема сме се разболели яката и сега сме си в къщи, та реших да позяпам какво става. Обаче с тая нова визия, съвсем се обърках, то от реклами и чудесии, няма никаква площ за писане  newsm78

малко съм не подготвена, но доколкото видях- Како Рали бременна ли си? Прочетох за дилемата ти, моята е абсолютно същата, без баби и дядовци, обаче ако мъж ми работеше в Сф, нямаше да се замисля хич. Ама бебчето си е бебче, пък какво ти пречи да ги мъкнете двете разбойничета наляво-надясно, те в чужбина хората не ги оставят по бабите  Wink

Бубе браво, как успяваш да бачкаш, гледаш дете и  учиш, браво на теб!!

Тути вие за чужбина ли се гласите, дано да имате късмет, стискам палци!

май стига толкова от мен, ако някой е преборвал бронхит без антибиотик да свирка, че аз нещо взех да се отчайвам дали ще се справя или да тичам до аптеката  Sick

# 287
  • София
Тути,  Hugвсичко ще е наред. Щом сте взели решение, предполагам е било взаимно и ти не си против. Кураж:)... Какорали, кураж и на теб, каквото и да решиш. ... Инка, бързо оздравяване!

# 288
како рала, мерси за откровеното споделяне на мислите ти! беше готино да прочета нещо без захаросаните превъзнасяния за майчинството Simple Smile (не че не си ги мисля и аз, но монетата винаги има две страни)
а аз продължавам да си мисля, че щом те гложди трябва да изчакаш, докато не ти се избистри в главата и не го поискаш истински. не си чак толкова дърта, айде сега! Wink

аз днес влязох, за да ви помрънкам, така са ми потънали гемиите, че ми се реве Sad
вчера бях на лекар и всичко е ок, имам си жив ембрион с пулс, НО лекарката каза, че е било фатално ако сега се разболея от грип. което автоматично изключва да ходя на работа. този семестър имам 15 групи...мисля, че няма да изкарам и седмица без да се разболея. та, решихме в понеделник да вляза за 3 дни в болница, за да може да ми даде болнични. дотук добре, проблемът е, че аз вече съм болна! Cry следобяд ще ида на УНГ, но нямам големи надежди Sad как ще преживея аборт "по желание" акълът ми не го побира...

# 289
  • Пазарджик
Ооо Елч,милата ми тя  Hug Аз като забременях с Таня се бях разболяла жестоко,гърлото ми беше огън,не можех да преглъщам,вдигах и Т,не пих обаче никакви хапове,лекувах се с домашни компреси,витамин С и много положително мислене.Аз и друг път съм го казвала,че мисълта е голямо нещо,от болен-здрав ставаш,от здрав -болен.Когато се уловиш ,че имаш черни мисли си повтаряй/ако искаш и на глас  Grinning /,че нищо ти няма и,че всичко ще бъде наред и то ЩЕ БЪДЕ  Hug

# 290
Eлч, при коя лекарка ходиш?
Много крайно ми се струва изказването й newsm78
Веднага като разбрах, че съм бременна, се разболях зверски и пих подходящ антибиотик.
Може просто да си настинала.

# 291
  • ул. "Мечтание"
Елч, надявам се лекарката ти силно да е преувеличила!  Praynig Praynig Praynig Много нелепо се е изказала, дори да е вярно.  Rolling Eyes

# 292
Елч, и аз също мисля, че е преувеличено. Не знам как си настинала но тази година и двете разболявания ги изкарахме много леко. За по два дни се оправихме.  Hug

# 293
  • sofia
Елч, как така? Коя от нас не е била болна по време на бременност? Нещо специфично ли има, от отлепяме ли се страхуват? Аборт по желание при пулс и без аномалии???
Обясни моля те, че съм в шок?

Какче е болна от месец и никой не й е споменал такова нещо!!!

# 294
Какъв аборт, какви глупости, нищо не разбрах.

# 295
  • София
Елч, и аз съм шашната от изказването!!! Аз наистина бях болна месец и то със зверска кашлица, а преди това във втори, трети месец също изкарах същата гадост с кашлянето до откат. Вярно, че ми минава доста бавно, но проблеми нямам. Дай моля те повече инфо, че се изпопритеснихме за теб!!! Hug

# 296
  • В две тъмни очички
Ели  Hug Всяка от нас беше болна през периода на бременността си. Аз бях с цистит още в началото на 2-я месец. Не се разминах с АБ, после към 5-6 бях с ужасяваща кашлица... Ако си спомняш Буби, беше пила някакви много силни лекарства, преди да разбере, че е бременна (Буби, нали ти беше?). Поредица от "гадории", всички минават през тях и виж, че финалът на всяка от нас е повече от прекрасен. Сигурна съм, че всичко ще се нареди и това ще мине. Никакви мисли за аборти!!!!!! Галкай бебо, пий лекарства, ако се налага, стой си вкъщи и не се притеснявай! Прегръщаме ти и ти даваме много сили и кураж, мила!

# 297
Ооо Елч,милата ми тя  Hug Аз като забременях с Таня се бях разболяла жестоко,гърлото ми беше огън,не можех да преглъщам,вдигах и Т,не пих обаче никакви хапове,лекувах се с домашни компреси,витамин С и много положително мислене.Аз и друг път съм го казвала,че мисълта е голямо нещо,от болен-здрав ставаш,от здрав -болен.Когато се уловиш ,че имаш черни мисли си повтаряй/ако искаш и на глас  Grinning /,че нищо ти няма и,че всичко ще бъде наред и то ЩЕ БЪДЕ  Hug

Напълно подкрепям положителното мислене  Peace

Аз също пих антибиотик по време на бременността - не можех вода да пийна така ме болеше гърлото и кашлях зверски - всичко ще бъде наред.

# 298
Елч,миличка..вярвам,че всичко ще е наред! HugКак може така да се изкаже лекар!?Просто съм бясна!Единици са тези бременни,на които не им се налага да пият лекарства по време на бременността.Защо не питаш докторката си за Утрогестан?Аз смятам,че не е много удачно сега да ходиш по болници,УНГ-то имам предвид,но ти си знаеш най-добре.Мисли само положително и всичко ще е наред!Оф,разхвърлян ми е постът,но направо побеснях от изказването на докторката...С теб съм!Силни прегръдки!
Емичко,как са при теб нещата?

# 299
Влязох само да ви прочета набързо, че имам много работа. Но постът на Елч много ме развълнува. Аз също и през двете си бременности съм пила лекарства, в началото когато още не съм знаела, че съм бременна, както и след това. Не мисля, че има повод да се стига до крайности, тук става въпрос за много сериозно нещо. Елч, моля те пиши ни какво става и как си ти! Hug

ейприл, довечера отивам да ми кажат резултатите от изследванията и холтера. Само да вметна, че вчера докато бях с холтера нито в работата, нито ММ, нито никой не ме е ядосал грам. Виках на всички, айде бе - давайте днес, НИЩО. Двадесет минути след махането на холтера ММ така ме ядоса, че сърцето ми отново се разподскача.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт