Виж, че нищо не става тука в тая държава, затънали сме в смрад и простотия.
Няма ли кой да ти помага поне малко с децата, някоя леля, стринка?

(не че не си ги мисля и аз, но монетата винаги има две страни)

следобяд ще ида на УНГ, но нямам големи надежди
как ще преживея аборт "по желание" акълът ми не го побира...
Аз като забременях с Таня се бях разболяла жестоко,гърлото ми беше огън,не можех да преглъщам,вдигах и Т,не пих обаче никакви хапове,лекувах се с домашни компреси,витамин С и много положително мислене.Аз и друг път съм го казвала,че мисълта е голямо нещо,от болен-здрав ставаш,от здрав -болен.Когато се уловиш ,че имаш черни мисли си повтаряй/ако искаш и на глас
/,че нищо ти няма и,че всичко ще бъде наред и то ЩЕ БЪДЕ
Всяка от нас беше болна през периода на бременността си. Аз бях с цистит още в началото на 2-я месец. Не се разминах с АБ, после към 5-6 бях с ужасяваща кашлица... Ако си спомняш Буби, беше пила някакви много силни лекарства, преди да разбере, че е бременна (Буби, нали ти беше?). Поредица от "гадории", всички минават през тях и виж, че финалът на всяка от нас е повече от прекрасен. Сигурна съм, че всичко ще се нареди и това ще мине. Никакви мисли за аборти!!!!!! Галкай бебо, пий лекарства, ако се налага, стой си вкъщи и не се притеснявай! Прегръщаме ти и ти даваме много сили и кураж, мила!
Аз като забременях с Таня се бях разболяла жестоко,гърлото ми беше огън,не можех да преглъщам,вдигах и Т,не пих обаче никакви хапове,лекувах се с домашни компреси,витамин С и много положително мислене.Аз и друг път съм го казвала,че мисълта е голямо нещо,от болен-здрав ставаш,от здрав -болен.Когато се уловиш ,че имаш черни мисли си повтаряй/ако искаш и на глас
/,че нищо ти няма и,че всичко ще бъде наред и то ЩЕ БЪДЕ 

Как може така да се изкаже лекар!?Просто съм бясна!Единици са тези бременни,на които не им се налага да пият лекарства по време на бременността.Защо не питаш докторката си за Утрогестан?Аз смятам,че не е много удачно сега да ходиш по болници,УНГ-то имам предвид,но ти си знаеш най-добре.Мисли само положително и всичко ще е наред!Оф,разхвърлян ми е постът,но направо побеснях от изказването на докторката...С теб съм!Силни прегръдки!
Препоръчани теми