Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 366
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Елч, стискам палци и недоумявам какви ти ги говори лекарката. Била съм болна, пила съм лекарства и т.н. докато съм била бременна и всичко е било ок. Разбира се гледай да се пазиш, доколкото може. И аз бих си спестила УНГ-то ако не е наложително.
Емили, значи си установила проблема, само трябва да го тушираш (това в рамките на майтапа разбира се). Стискам палци всичко да е наред.

# 301
елч и аз искам да допълня, че бях с цистит точно след овулацията, когато бяхме направили деница

# 302
мацки, в началото около забременяването не било толкова фатално, но аз съм точно в седмиците, когато се оформя мозъка и сега било най-опасно Sad можело да се увреди плода и често или организмът го изхвърлял сам или се правел аборт. иначе лакерката ми много мило и тактично ми го обясни тези неща, като опита да звучи максимално успокоително, но аз съм си филмистка както знаете и  веднага си изпаднах в паника Laughing

всъщност ме боли гърло от 10 дни и точно за да не ходя по болници не отидох на УНГ, но днес започнаха да ме болят и гърдите и набързо се изстрелях. засега имам само зачервено гърло и ще продъжавам да го боря с лайка и компреси пък да видим. приемам всякакви идеи за бабини илачи, защото така блокирах, че за нищо не се сещам...

на всичкото отгоре шефката ми ме накара да си търся заместници и сега съм откачила от неудобство и ужас. как да намеря заместник за 15 групи!?

# 303
Елч компреса с извара. Зах червено гърло. Клеева за хремата

# 304
оо, вярно бе! а той дали ще стане с извара, чиито срок на годност е 3 месеца, в нашия магазин няма друга Sad

аз мислех да си направя компрес с ракия...

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 18:25 от Елч

# 305
Елч, аз мисля, че с извара ще е по-добре от ракия, въпреки срока на годност. И споко, не се филмирай чак толкова, малко те е позасилила май лекарката  Hug

# 306
Елч, ако изобщо в този момент ти се занимава, би ли ми написала на ЛС как ти откриха Хашимотото и какво лекарство пиеш?

# 307
Елч,добри са инхалациите с лайка и сода.Имаше и нещо с варена яйце newsm78Помага и прясно мляко с карамеризирана захар.Оправяй се бързо! Hug

# 308
  • ул. "Мечтание"
Елч, все пак си мисля, че се е уляла лекарката ти "малко".  Rolling Eyes
Извара можеш и сама да си направиш, не е трудно.
Ето един лесен вариант как може да се направи:

Цитат
2 л прясно мляко, 1 ч.л. лимонтузу или 3 с.л. лимонов сок

След като млякото заври добавете лимонтузуто или сока. Оставете да поври 2-3 минути до пълното му пресичане и свалете от котлона. След като се охлади прецедете.

# 309
Елч, и аз си помислих, че докторката малко е пресилила нещата. Действай с бабините илачи и всичко ще бъде наред. Иначе, честито за това че си чула сърчицето.  Hug

Емили, какво казаха докторите?

# 310
  • sofia
Елч, нарязан стар лук във вестник, за една нощ ме оправи.

# 311
Люба, това за компрес на гърлото ли?

# 312
Елч - за гърло - компрес с варено,настъргано яйце и отгоре пудра захар. Слагаш го вечерта на сутринта гърлото е ОК Peace Честито за сърчицето! Heart Eyes И спокойно,мисли позитивно, колкото и да ти е трудно сега Hug Hug Hug

Емили - какво ти казаха докторите? Стискам палци да си ОК Praynig Peace Hug

Тихичко да се похваля,че ние май дружно вървим към подобрение... Simple Smile Егаси вируса Tired

# 313
елч, няма да си мислиш за никакви неразположения и разболявания и за работата недей да се тревожиш, все ще намерят кой да те замести...бързо да минава гърлото  Hug честито за сърчицето и от мен  Heart Eyes

рал,  Hug

емили, как си?

тути, как така изведнъж решихте да заминете? имаше ли някой от вашите роднини там или се бъркам? погледни от добрата страна, ще се справиш, а и то няма да е за дълго  Hug

# 314
  • В две тъмни очички
Елч, аз по време на бременността смучех Трахизан и Хексоралетен Н, според доки и двете можеха да се приемат по време на бременност!
Илачи , колкото щеш, аз съм много доволна от мед+масло - 1 към 1, маслото да е немското (с краварката в левия ъгъл  Mr. Green ). Бъркаш докато не стане еднородна сместа. Спира моментално кашлицата и бързо успокоява гърлото - хапваш по 1 лъжичка сутрин и вечер, на всичкото отгоре е и много вкусно. Мисля, че не е проблеми компрес да си направиш с мед и ракия, ама.... ти си знаеш.
Най-важното е да не се филмираш. И да ти повторя, че точно когато се развиваше мозъчето на Влади, аз бях на АБ - пиех Аугментин заради цистита. Така че, миля моя, стига с тези филми! Всичко ще е наред!

А относно заместника - ми ако трябва да съм искрена - това не е твоя работа, а тяхна! Гледай си здравето и малкото развиващо се шушулче!

Общи условия

Активация на акаунт