Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 367
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
ох, бубенце, точно в това е въпросът, че не е моя работа и реално колегите имаха правото да ми откажат (което не биха могли да направят, ако шефът им ги помоли), но слава богу колегите ми се оказаха пичове и казаха, че ще се оправят. за пореден път се убеждавам, че мъжете реагират по-добре от жените в такива ситуации (както и в много други де).

но, разбира се, цялото това напрежение ми коставаше цяла нощ с болезнени контракции и сега съм се ошашкала съвсем Sad

иначе да докладвам, че компресът от извара се оказа почти вълшебен. през нощта почти не ме боля гърлото. сега ме поболява малко повечко и понамирисвам на извара, но продължавам с гаргарите от лайка и довечера - пак компрес! мерси и за другите ви предложения за компреси! не ги знаех Embarassed

# 316
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
Елч надявам се ,че като си преспала света ти изглежда по розов  Grinning Hug Още един глас за компреса с извара,аз ползвам купешка-сиринена/веднъж правих ,много е лесно,но от 1л.мляко стана една малка шепа извара/,та ще ти кажа как го правя аз.Изварата трябва да е стайна Т,изцеждам я през марля и я слагам на дамска превръзка,нея пък я слагам в  чорап/от тези дамските/,слагам я на врата и увивам с шал.

А решението за чужбина мм го е взел отдавна,но аз все успявам да го обеда,че се справяме добре и тук.Но доводите ми свършиха,в неговата фирма предстоят големи съкращения,и най вече в неговия отдел.И вчера ми казаха,че затварят моя офис  ooooh! Тази седмица ми е кошмарна  Sad Вярвам обаче,че всичко ще се нареди
Адис в Англия са на мм брат му със семейството си , моята леля с нейното семейство и няколко семейни приятели

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 11:46 от tuty1

# 317
Елч освен компресите , вземи си и гранофорин-а да си мажеш гърлото - не помня коя майка беше споделила и аз ходих до люлин и си го набавих - при нас действа безотказно. Дано всичко се нареди , за да се успокоиш и да се наслаждаваш на бременността си. Praynig -имам впредвид в работата , да се закрепиш здравословно и да се заредиш само с положителна енергия. Hug

Тути , за да се подредят нещата , първо трябва да се объркат - стискам палци да е "всяко зло за добро" и при вас. Praynig  Hug

Емили, така се получава винаги - дано резултата да е добър  Praynig

# 318
Момичета, благодаря ви за стиснатите палчета, но при мен се очертава проблем. Единия ми хормон е завишен, сега ще правя още изследвания и ехограф, но съмненията са за Хашимото. Благодаря на Елч и Пепита  Hug за ЛС и за ценната информация, която ми дадоха! В момента съм много объркана, на всичкото отгоре в службата съм претрупана с работа, което ме изнервя допълнително и направо ще откача от нерви.

Елч, пази се и лежи миличка! Всичко при теб ще е наред!

Тути, трудно приемам новини за хора, които заминават...Там ще живеете много по-уреден и добър живот, всичко ще се нареди! А новия апартамент?

P.S. Преди половин час си взех изследванията на антителата, и двете са в норма.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 18:32 от Emilly1212

# 319
тути, много кофти това за съкращенията! ужас!
и на мен ми е много трудно, когато някой ми каже, че ще емиргрира Sad

емили
, искрено се надявам при теб нещата да не са сериозни!
доколкото знам при хашимото трябва да има проблем с антителата. това показва, че има автоимунно забляване. иди и на една ехография, според мен е нещо друго, но не е хашимото.

аз да ви се оплача какво ми се случи вчера. не знам дали съм ви споделяла, че имам силна мигрена от ученичка. последните месеци покрай диетата и пиенето на много вода за първи път ми се случи да имам пълни 10 дни без да ме боли глава. като бях бременна с дара първите месеци бяха ужас в това отношение, но пристъпът, който имах вчера ограви класацията ми за най-лош мигренозен пристъп в живота ми. все ми се беше случвало да е адска болката, но да ми тракат зъбите от болка не ми се беше случвало. че повръщах и припаднах не ме изненада, защото това не ми е за първи път. ей, голям зор видях! и сега ме боли, но се търпи. и после ме убеждавайте, че девите не са проклети Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 320
  • sofia
Елч, звучи ужаснооо!!!
Еми, с Холтера какво стана?
Аз лежа вкъщи с болно гърло, така се събудих и не ми се става от леглото.

# 321
Елч,  Hug всичко което ти се е случило е много гадно. Пиеш ли лекарства за тази мигрена? А че Девите са проклети - ох, проклетички са си милите!  Mr. Green ММ по принцип е голяма душица, обаче ядоса ли се за нещо - е, такава проклетия не знам.
А иначе как е гърлото?
Аз съм на работа, но от вчера започнах да кашлям и днес се чувствам много отпаднала, с Т.-не висока, но адска кашлица.

Ще си направя и ехография Елч. Чудно ми е какво ще излезе от всичко това. Зарадвах се, че антителата са в норма. Но със сигурност ще пусна още едно изследване на ТСХ, но може би след 45 дни, както ми писа.

Сами напоследък пак започна да хленчи и да се държи доста изнервящо. Какво му става не знам. Както е добричък, изведнъж започва да удря, скубе, все напук прави. Изобщо не разбира от дума. С таблета да не казвам в какъв проблем сме. Вечер четем книжки, но после задължително иска таблета. Казвам му - 2 филмчета и почваме да спим. Той се съгласява, но като минат двете филмчета се почва разправия. Не дава таблета, дърпа го, крещи, реве. Аз го оставям, защото ми е жал че плаче и се тормози, но той така откарва до 11-12 часа през нощта. Снощи решихме  с ММ, че трябва да сме по-строги. Като не го дава доброволно, обясняваме, че трябва да се спи и просто го взимаме. В 22,00 часа му го взех - порева 10 минути, аз го гушнах и му говорех и заспа.
Все ми е жал като се тръшка и плаче, мисля си, че като го оставям да плаче съм лоша, ама май така ми се е качил на главата. Като не съм имала такива проблеми с Марина и направо не знам как да постъпвам.

Люба, холтера показа висок пулс средно. Имало е момент в който е бил 54 удара и друг в който е бил 164. Но като средна стойност около 90. Което е високо. Имала съм 13 прескачания на сърцето за тези 24 часа и то в спокоен ден. Не ми се мисли какво става в другите напрегнати дни. Но предположиха, че този висок пулс е от щитовидната жлеза.
Явно и теб те е хванал вируса, бързо да се оправяш! Hug

# 322
  • В две тъмни очички
Елч, мила ставаме 2 с такъв проблем. Аз по време на бременността бях намалила кризите, а последните месеци бяха почти изчезнали. Месец след като родих обаче, оглавих моята класация за най-силен пристъп. Добре, че малката спеше....Боби ме носеше до банята да повръщам, бях припаднала 2-3 пъти, а да не говорим, че нямах лекарства и се наложи той да ходи да купува от София, че нали сме в Божурище и тук няма денонощни аптеки. Та докато отиде и се върне се бях пребила, щото паднах пред банята, влачейки се да повръщам. Всичко това ти се е случило от притеснение и ти това го знаеш. Успокой се вече, за да можеш да се наслаждаваш на бременността си! Всичко останало е маловажно и ще се нареди в крайна сметка! Радвам се, че колегите ти са реагирали по този начин и ще те освободят от ангажиментите ти там. Подкрепям, че мъжете в пъти реагират по-добре от жените в такива ситуации. Имам и пример със зълва ми отпреди месец, ама.... толкова ме е яд на изказванията й, че не ми се пише в момента за него.

Както казах и по-горе - успокой се вече и се наслаждавай на бременността си!

Сега малко мрън от мен ...
За втори път променят конспект непосредствено преди изпита! Полудявам вече! Предишния път беше ден и половина преди изпита, този път се смилиха над нас и имаме ЦЕЛИ 4 дни  ooooh!

# 323
бубе, това с промяната на конспекта толкова малко време преди изпита е много подло! дано няма повече промени!

иначе и аз с дара бях така - след като родих стана страшно. мисля че в месеца не ми се събираха повече от 5 дни, в които да не ме боли глава. после отмина. явно е свързано с хормоните. голяма гнус! и продължи около половин година.

иначе, емили, гърлото продължава да ме боли. като че ли малко по-малко след 2 нощи с компрес, но все още си ме боли Sad

и дара наскоро мина през един тръшкащ период. направо все едно се върнахме в 2-годишния период. може би 2-3 седмица продължи. сега пак си е нормална и дори много диалогична и разбрана. вчера като ми беше лошо и й обяснявам, че не мога да си играя с нея, а тя ми казва "добре, скъпа! да се оправиш бързо! да си жива и здрава само!" направо ме уби! Simple Smile

мацки, има ли някой с новата визия на сайта?
защо не ми излизат подписите? да не би вече да няма?

# 324
Ох, Елч, два дена да ме няма и ти съвсем сдаде багажа... Моля те, стягай се и повече никакви кризи, никакви болести!  Hug Честно, надявам се повече никога да не се повтаря вчерашния ти ден!  Praynig

Бубе, същото важи и за теб!  Hug Стискам палци за изпита, случвало ми се е нещо подобно за сменения конспект и е мнооого гадно...  #2gunfire

Емили, надявам се всички изследвания да са хубави!  Praynig

Люба, компрес?

Тути, съжалявам за лошите новини с работата, супер гадно е това... Надявам се всичко да се нареди по най-добрия начин за вас. Децата как приемат новината за промяната?

Ние си изкарахме добре на Велинград, къпахме се с децата на басейна, голям кеф беше. Амитан и той натопи дупе, беше много доволен. Simple Smile

# 325
Елч, отиди си в профила и махни отметката, за да започнат да ти се показват подписите. Бързо оздравявай  Hug

И мен ме боли гърлото, след като два дни бях много зле, вчера реших, че ми е минало и през нощта така ми се наду едната сливица, че не можах да мигна. Сега смуча прополки и ме мързи да отида да си купя извара.

Буби, Зоринката предполагам, че не може да произнесе Димитър. А Дария съвсем съзнателно измисля нови имена на бебето. Сега последно е Мирилко и е толкова натрапчива, че и ние започваме да му викаме така.
След като й мина рождения ден и видя, че не може да запомни кой кога е роден, е решила да научи зодиите ни. Сега ме пита: - Мамо, ти коя зодия си. - Телец. - А вуйчо е стрелец. Дядо коя е? - водолей. - а аз съм полюлей. И умира от смях.

Еми, накрая всичко ще се окаже от нерви. Дано да няма нищо притеснително.

Тути, щом вече е решено, нямаш избор. Но пък ще ти идваме на гости да ни водиш в Бъкингамския дворец

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:48 от Дейзи-

# 326
бубинка, вие прибрахте ли се вече? защо не останахте повече? аз така ви завиждах Simple Smile)))

дейзи, пращай тм за извара, ще ти помогне гаранция! и гаргарите с лайка и те!
люба, и ти няма да се даваш! по-добре ли си?

дейзи, ти си гений! най-после имам подписи Simple Smile иначе вече свикнах с новата визия, екстра си, дори не помня преди какво беше Laughing
одобрявам това със зодиите, трябва да науча и дара Simple Smile)))

мен днес ме е обзела мания за готвене. след един ден лежане не ме свърта Simple Smile))

# 327
Дейзи, браво. Аз пък понеже си върнах старата версия и реших, че на тези, които ползваме старата нарочно не ни показват подписите  Mr. Green

Бубе, Елч, като сте с такава мигрена какво сте пили, докато сте кърмили? На мен като ми се съберат 2 дни с по 4-5 часа сън и на втория ден вечерта главата и очите започват зверски да ме болят, но не смея нищо да пия.

По-късно ще се вкл пак. Отивам малко да дремна Simple Smile

# 328
  • В две тъмни очички
Аз също съм с новата версия. Смятам, че се свиква с всяко ново нещо и е нормално в началото да има разминавания Simple Smile За няколко дни 4-5 вече съм супер. Единствената промяна, която направих, беше, че си махнах рекламите в дясната страна на екрана и това разшири мястото за публикациите Simple Smile

Доволна съм

Елч, аз само разглеждам разни работи и си харесвам за готвене, ама само до там го докарвам. Никакво време не ми остава....а ден след последния изпит започва 2-ри семестър, та май дълго ще чакам за малко свободно време  Confused

Амнезия, общо взето съм пила само по време на кризите и то тежките. През останалото време не съм взимала лекарства. Иначе пиех Нурофен и то вечер, когато знам, че по-дълго няма да кърмя, макар че го дават в препоръчани дози и при кърмене

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 16:41 от bubeto_i

# 329
  • sofia
Елч, по-добре съм от сутринта. Даже една супа спретнах.
Изядох мнооого плодове и чай. Поспах.
Лия грачи от храчките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт