Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 370
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Бабите се радват и на двете деца - свеки има страхотно отношение към децата - много ги гледа, учи ги по книжки, занимава ги с игри - иначе е доста отнесена, но за гледането на децата нищо не мога да кажа -има още един син, който няма деца и за него много се притеснява, но много си обича и се грижи за внуците. Майка ми е по-далече и ги вижда рядко  - децата като са при нея вече имат желание да стоят заедно, когато бяха по-малки не искаха сами, все ме търсеха.

Елч, в "болницата" ще си само заради болничния нали Simple Smile

Стаско вече говори разбираемо - само на възглавницата до скоро казваше  - "газглавница"  Mr. Green

ИИИИ утре вече е на градина - дано да се държат по-строго госпожите, че в яслата само го гушкат и е доста лигав  Whistling

# 346
вал, да, заради болничния, но ще съм си в болницата, утре ще преговарям поне през нощта да ме пускат да си спя в нас, ама май няма да стане...затова се моля за готини съквартиранти  Laughing
поне сега отмъкнах на майка ми таблета и ще ви наглеждам Wink

# 347
  • Сандански
Здравейте!!!
Аз доооооооста отдавна не съм писала и може да сте ме позабравили,но влизам да честитя(макар и с огромно закъснение) рождените дни на всичките ни пораснали дечица.Да са здрави,усмихнати,палави,весели и щастливи!Да растат заобиколени от любов и да срещат само достойни хора по пътя си!!!
Много рядко успявам и да ви чета,но хванах хубавите новини  Hug за Елч,Какче и Нощни. Безпроблемно бременеене и здрави бебчета ви пожелавам Heart Eyes
Тути прочетох,че ще се местите - много късмет ви пожелавам в Англия и дано бързо свикнат Таня и Нели Hug
При нас нищо интересно работа,работа и пак работа.След тримесечно стачкуване и рев до откат Божидар вече ходи без пролем на ясла.Замислям се да го преместя в градината,но си мисля че пак ще има много рев докато свикне и още не съм решила.
За говоренето няма дума,която да му се опира,но си има любими бебешки думички,на които ние се смеем и той продължава да си ги казва така(като например тефальон,лъзглавница и др).Вашите дечица казват ли вече "р",защото Божидар все по-упорито се мъчи да я изговаря и понеже аз самата не мога да я изговарям(както и батковците му) и ми е много интересен.
За предпочитания - мога да кажа,че от части има към най-малкия,но и той е такъв лигльо,че просто не оставя да се обърне внимание на друг.
Това е общо взето - дано мога да се включвам пак от време на време.Хубав ден на всички пожелавам  bouquet

# 348
  • sofia
Ето ме и мен! Свежа и мноого по-добре.
Утре имаме среща с 4 мами за обяд и нямам търпение да ги видя. Също съм на интервю за работа преди това и се радвам, че ще има движение.
Елч, сигурна съм , че супер!!!

# 349
е, браво бе! един ден ме няма и 2 поста сте пуснали! излагате се! Simple Smile

марияп, по-честичко трябва да наминаваш! Simple Smile
дара казва "р" само в някои думи. примерно казва "Дара", но казва, че е на "търи" Laughing Laughing Laughing

мен ме пуснаха за през нощта, след като ми надупчиха ръцете и ми направиха какви ли не изследвания Simple Smile лошото е, че гърлото продължава да ме боли. вече ще откача. от 2 седмици ме боли! тази нощ пак ще си правя компрес с извара, той ми помага най-много, лошото е, че в момента в който го махна пак ме заболява...

# 350
  • София
mariyap, добре завърнала се!

Елч, приятен престой и дано те пускат да пренощуваш вкъщи. Колко дни е "пътеката"?

Всички с болежки и болести - бързо оправяне.

И аз препоръчвам много чая от джинджифил. Два дни по 3 чая и съм пушка:) Много помага и за гърло, а мойте проблеми с гърлото са... абе голяма борба водим Laughing

Това за отношението към по-малките деца е странно. Аз все си мисля, че по-големите са ощетени, щото малките са по-сладички. Но може и да греша. Все пак връзката с каките и батковците е по-дълго градена.

Люба, успех на интервюто.

Какче, знаете ли вече пола?

Малката изговаря почти всичко правилно, но много смешно казва "Хагънце" на агънце и "Хартистите" вместо артистите. Трудно й е и "благодаря" и казва нещо като "богоря".

Емили, същата история сме с приспиването, нали съм ти казвала и преди:) Не си постъпила никак лошо, не се притеснявай.

# 351
Люба, успех с интервюто.
Елч, хубаво е че ще си спиш в къщи, така ще можеш да си правиш спокойно компресите.
Емили, ти как си днес?

Кали си казва хубаво "р" , за разлика от мен  Simple Smile При нас няма предпочитания към каката, по-скоро към дребната, но го отдавам на това, че е най-малката, а останалите внуци и от двете страни са вече в пубертета.

Аз тихичко да се похваля: откакто съм излязла от болницата Кали си спи в детската стая с кака си.  newsm44  ММ е преместил кошарата още в петъка преди да ме изпишат. Вече не заспива при нас.

# 352
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Люба, успех мила  Hug Praynig

Елч  последното нещо което мога да ти предложа е да си направиш гаргара с Listerine/вода за уста/,убива бактериите до крак  Grinning няколко пъти спасявам положението така

При мен има новости ,но като имам резултат ще споделя

# 353
  • В две тъмни очички
Елч, мисля, че ти е време да се консултираш а АГ-то какви смучещи можеш да вземаш. Недей да чакаш да слезе надолу възпалението и тогава искаш не искаш, няма да се разминеш от АБ. Аз пак казвам, че смучех Трахизан и Хексоралетен Н. Наистина мисля, че като не минава с илачите е добре да вземеш мерки преди да се е усложнило положението.
Това, че те пускат в къщи е повече от страхотно. Така поне ще си наполовина спокойна  Mr. Green Гадно си е в тези болници. За кратко, ама си е гадно.

Аз продължавам да мрънкам за моя изпит....НИЩО, ама нищо не върви като хората....Определено, ако го взема няма да е с повече от 3  Sad и то само "ако"...

# 354
откъде го купувате този джинджифил, аз след като имах операция водя също епична борба с гърлото си, все там ме удрят настинките.
Мартин пък много ме кефи като каже поскойно/ спокойно/ и къравички/ ръкавички/. Има и други такива включвания, но като цяло говори доста чисто и ясно. Миналата седмица се засякохме с една майка и дете от неговата група, леле това дете на 3 години не можеше да отлепи да говори. А тоя нашия не спира направо ми е гръмнала главата, като Митьо пищова ги нарежда, с тая интонация.

# 355
Люба, успех на интервюто!

Бубе, и на теб успех на изпита!

Аз започнах и да кашлям и по цяла нощ будя бебето. А гърлото ме боли вече девети ден. Но аз по принцип съм си така. Като ходех на работа, ме болеше по цяла зима.

Дария казва Р и интересното е, че казваше чисто Р преди да каже Д. В резултат на което дълго време се казваше "Гарка". Не може да казва Ч и Ш обаче. Тя говори много и от много малка. Като ходим на пазаруваме си взема една малка количка, тъпче си я с боклуци и на касата я разтоварва сама, като си говори с продавачките. Доскоро не ми вярваха, че още няма три години.

Бебето си е сменило псевдонима. Тази седмица се казва Лакомчо  Laughing след няколко дни ще е друг. Вчера беше намазала и двамата по лицата обилно с крем Здраве, за да имали "защитена кожа". Трябва да гледам по-внимателно рекламите, да видя от коя го е видяла  Mr. Green

# 356
Елч, айде да минава това гърло!

Како Рала, в Била продават вакумирани тарелки с джинджифил корен.  Peace

Люба, успех на интервюто!  fingerscrossed

Бубенце, и на теб успех с изпита!  Hug

# 357
Тути успех ви пожелавам! Мъж ми вече е във Виена на работа, надявам се до месец-два да се присъединим и ние  Hug Hug

И нас ни тръшна тоя гаден вирус с гърлото. Първо гърло, после Температура, болки в мускулите и после задна хрема. В момента Мишко го кара, тоест номер 4 боледуващ.

# 358
Мале, заек, страшни сте!  Hug Да се оправяте от вируса!

# 359
  • ул. "Мечтание"
Успех на всички, които се готвят за живот в странство!  Hug

Бубе, успех с изпитите!

Боледуващите скоро да оздравяват!  Hug

При нас нищо интересно. Божидар си е вкъщи миналата и тази седмица, не е на училище. Та Искрен си има компания. Вероятно чак в понеделник ще са пак. Чакам да ми се обадят с потвърждение. Ако стане така може утре да се завлечем малко към Нови пазар, така за разнообразие. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт