Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 191
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • sofia
Гадост! Поне пишка без проблем

# 646
Някой може ли да ми препоръча добър стоматолог в центъра/ около ЦУМ, Дондуков/

# 647
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Бъдете най-добрите майки и най-обичаните жени!

# 648
  • ул. "Мечтание"
Честит празник, мили дами!

# 649
  • sofia
Еми, присъединявам се към твоя поздрав. Желая на всички само хубави неща

# 650
Честит празник мацкии!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Привет от Австрийска земя! Постопли се и тук най-накрая. Laughing

На болничките да се оправят!

До скоро!  bouquet

# 651
  • sofia
Ей, Зая! Как сте, разказвай.

# 652
  • София
Честит празник, момичета! Heart Eyes Бъдете обичани, обгрижвани и много глезени!  bouquet

Мама Зай, и аз чакам разказ! От кога сте там? Сами с децата ли сте?

# 653
Честит празник, мили момичета! Бъдете винаги така прекрасни майки и съпруги! Нека всеки ден е пълен с жестове на радост и обич!

Днес имах чудесен ден с още по-чудесен завършек, преди малко се прибрахме от вечеря с приятели, беше много весело. Simple Smile Свеки гледа децата, Митето й поплакал малко, но иначе всичко е било ок. Само дето като се прибрахме Зоринка беше облечена с на Митето пижамата, не питайте как е станало, с ММ много се смяхме.  Joy

# 654
Зая, искам разказ и аз!

Люба, дано да е за последно и при вас! И ние тези дни имаме сходни драми, но с Митето, вчера бяхме на хирург да му забели пишлето, поплака си детето, като пишка го щипе и доста сълзи се изляха, но днес вече е малко по-добре. Мажем с лидокаин маз. Утре вече ще е ок, мисля.
Иначе му пуснахме изследвания, има желязодефицитна анемия и сега е на капки малтофер. Като изключим това, всичко е ок. Здрави да са.  Peace

# 655
  • sofia
Буби, много неприятно.
Дефламолът много добре успокоява

# 656
Добро утро, момичета! Simple Smile

Люба, хирургът ни посъветва да вземем и дефламол, та и с това го мажа. Но си иска време да заздравее... Лия как е днес? Оплаква ли се още?

# 657
Буби, като бяхме да забелят Калоян една седмица го мазахме (забравих с какъв крем) и промивахме със смрадлика и после още 2 седмици с вазелин. 

# 658
 Привет  Heart Eyes
Започвам наред - от където не съм ви чела.

Елч как си , а Дара? Честита прическа - промяната е хубаво нещо Hug

Буби  Hug ей, прекрасно кафе - благодаря.

Бубе ще се справиш мила. Peace Hug

Зън  fingerscrossed за точките за градина. Hug

Тути дано сте по-добре. Hug И моите родители докато им гостуваме  пушат на  балкона, но наистина в къща където има пушачи се усеща.

Адис трудно се работи в такава атмосфера определено,но... Hug

Люба чудесно - незабравимо преживяване ви пожелавам. Поздрави и за работата и много успехи. Hug И аз се присъединявам към пожеланията на другите за слепването - да ви е за последно - милите дечица.

Какче  Hug - да ви минава бързо всичко.

Честита баба марта, национален празник и честит 8ми март на патерици (и прошка да ви искам на патерици, а аз няма какво да ви прощавам - та вие сте прекрасни, добре че ви има  Heart Eyes)- бъдете здрави, щастливи и обичани. Heart Eyes

Емили как сте вие? Браво на Сами и Нати казва той за сестра му Laughing  Hug

Бебо дано сте по-добре и вие  Hug -ужасни вируси.

Амнезия - здраве и късмет на патерици на рождениците ви.

Кака Рала честити придобивки- със здраве да си ги ползваш.

Нощни -дано нямате никакви притеснения във връзка с прекрасното очакване (и останалите мами в очакване също Hug)

Дейзи  Joy лудогорец а  hahaha- как сте вие - разбрах - оздравявайте бързо.

Пепита -бързо оздравяване- и чудесно за каката- сигурна съм че ще и хареса престоя и със сигурност ще и е от полза.

Пепинка  Hug

Зайа как сте?

Скрит текст:
имах кошмарни две седмици (няма такава болка) - и след престой в болница си се прибрах с ужасните болки и камъка в бъбрека. Голяма съм късметлийка, няма що.Щяха стенд да ми слагат , то пък на входа на уретера застанало камъче(някакво по малко - големия е 15мм и така се е заинатил и си стои в бъбрека) и не могъл да влезе до бъбрека (стенда) ooooh! .Упойки , хиляди обезболяващи и на финала - едно голямо нищо. Сега в сряда пак на разбиване и безкрайно ходене по мъките - изкупих всички билки които ми препоръчаха - не мога да пия по шепа лекарства , въпреки че без обезболяващи не става. Нати на два пъти се буди с лаеща кашлица , поне не слиза надолу слава Богу , но кашля като магаре.Тичането по лекари се поднови с пълна пара.  Tired

Олях се , но ще ме извините, моля  Laughing Хубав ден на всички.  Heart Eyes

# 659
Нямам особено време както винаги  Laughing

Накратко: наехме си апартамент, мъж ми работи, аз съм по интервюта, гледам младежите. Обзаведохме си го, храната е страхотна и евтина. Детските градини са прозрачни, можеш да гледаш какво правят вътре, децата спят на дюшечета на земята.

Няма ваксини и много други неща  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт