Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 179
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
KakoRali, аз ходя при д-р Бошева (стоматолог), кабинетът й е зад Съдебната палата. Много съм доволна, внимателна е и не взема много скъпо. Адресът е "Княз Борис I" номер 85. Ако искаш - пиши на лични. Има я и в темата за белия списък с лекари:)

фея, дано се свършат по-скоро болежките.

Пропуснах да ви честитя мартенските празници, но хайде всички накуп - да сте живи, здрави, засмени и обичани  bouquet

Ние бяхме на кратка почивка в Хисаря. Голямо плуване падна. На Диана й взехме плувки и не искаше да излезе от големия басейн. Тя всъщност винаги е била убедена, че може да плува и в най-дъкбокия басейн, но ние й пречим, като я държим Laughing

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 14:17 от Мohita

# 661
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Честит 8-ми март момичета(с малко закъснение)желая ви многооо здраве и любов! Hug

Любе,Буби голямо гуш за малките сладкиши  Hug бързо да им минават болежките/като ви чета направо изпитвам физическа болка  Sad /
Зая  Hug

Нелката продължава да кашля,все по рядко но звучи стряскащо,много храчки,много нещо,дави се в тях.Вече повече от две седмици продължава,утре пак на доктор

# 662
Како Рала, на ММ сестра му е стоматолог, кабинетът й е близо до Химическия факултет, ако искаш мога да ти дам координати.  Тя е гл.асистент в стоматологиите, но работи основно в кабинета си. Пиши ми, ако решиш.

# 663
Къде пропаднахте всички?  Rolling Eyes

Елч, ти къде се изгуби? Бързо на отчет!

# 664
  • sofia
Аз днес не съм на работа   Mr. Green
Докато се върнем от круиза ходя само някои дни.
Лия приключи АБ, вчера беше на градина.
Буби, Митачето мъчи ли се да се движи вече? Зори как е?

# 665
Тук съм, ама вчера много ме боляха яйчниците и се бях вкиснала. все си мислех, че е време да минават тези предменструални болки...мама им мръсна!

иначе съм се сетила да ви питам вашите деца имат ли си въображаеми приятели?
ние с нашата Емили си живеем направо четиримата. едно, че Дара говори с нея по 100 пъти на ден по телефона, ами напоследък почна и да "идва" да си играели заедно. онзи ден скача до мен на дивана, тръшва се накрая и ми вика "много е забавно с Емили, мамо!" и аз питам "ти говори с нея по телефона ли?" а тя се обръща настрани и посочвайки заявява "не, беше тук" направо тръпки ме полазиха. знам, че е нормално, ама...

# 666
Люба, кога заминавате? Хубаво, че Лия вече е добре. Иначе Миташки крачи все по-уверено с походка на пингвин, супер смешен е. Пишлето е супер вече, радвам се, че мина тоя зор. А Зори е пълен шемет, някаква неизчерпаема енергия - скача, пее, лудите я хващат... и яде като разпрана това мойто дете!  ooooh! Laughing
Я кажете вашите имат ли неизчерпаем апетит?

Елч, айде дано се махат тези болки вече!!! Но-шпа не ти ли изписаха? На мен много ми помагаше.
Зори няма въображаем приятел, но и тя си фантазира чат пат за някакви анимационни герои. Напоследък е луда по коне. Искала да има кон и той да тича...  Whistling

# 667
буби, пия но-шпа при нужда, ама ми помага само ако имам контракции, при тези тъпите болки дори не ме облеквача. ама то на мен по принцип не ми действа, аз и преди съм го пробвала. лекарката каза, че можело да ми даде да пия магнезий, ама още било рано....каквото и да значи това...

дара милата е все гладна, ама като й предложа нещо и ми вика "искам нещо друго" и това приключва с мазна усмивка и "искам да видя какво има в сладкото шкафче". тъкмо я бях отвикнала да яде сладко и подозирам, че някоя баба (и то не коя да е, ама моята майка) пак се сети да й взима шоколадови яйца. сутринта изпразних из основи сладкото шкафче. всичко замина на боклука. и сега е недоволна Simple Smile

иначе и на дара й звънят по телефона чат=пат анимационни герои, ама явно не са много близки приятели, защото рядко се обаждат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 668
Елч, аз такива болки имах през цялата бременност. До 15-16 седмица пиех но шпа без особен резултата, след това минах на магнезий и бях по-добре.

Иначе Марти също има въображаем приятел, Мартин Костов/демек той самия/, който винаги е отговорен за всички бели, тоест неговата лоша половина Laughing Цялата работа започна след като му се скарах, че е бутнал едно дете в яслата. Няколко дни по-късно както си седяхме в стаята изведнъж той се обърна и каза:"Ставай, стига си се търкалял". Аз както можете да се досетите направо се ошашках и му викам: "Марти, на кого говориш", а той ми казва: "Ето на това момченце, търкаля се на земята. Кажи на майка ти/ той не казва майка ми, а майка ти Laughing/ кажи и, защо бутна Зоя?"
 И така се започна, първо се стрясках, вече свикнах. Има си и хубави страни. Например като не иска да си пие сиропа казвам: "Хайде момченце, ела да да ти дам сиропчето и ще ти дам бонбонче". Е Мартин тутакси пристига, сакън някой да не му изяде бонбоните hahaha

Аз днес имам повод за гордост и радост, ММ най-накрая получи признание за толкова години гърч в работата, направо ще ми се възвърне вярата, че не всичко в БГ е шуробаджинащина. Или поне не в частния сектор, в държавния където съм аз е трагедия. Да не ви казвам колко депутатски чеда изпоназначихме.
Но както заключи ММ: С 60 говеда се оправям, само с теб не мога hahaha

Но понеже в живота пълно щастие няма, нещо аз не се чувствам добре, обаче ужасно ме е страх да отида на изследвания Sad Но може би ще трябва

# 669
  • sofia
Рали, честито на Димитър и на семейството.
Записвай час за лекар, не се мотай.

# 670
како рала, честито на тм! в такив амоменти човек наистина има повод да се чувства горд!

а на теб какво ти е? да не се филмираш нещо?
и наистина взимай се в ръце и си пусни едни изследвания, никога не вреди.

# 671
И аз да се разпиша
Како рала и аз викам . Отивам на лекар. Ще се успокоиш поне
Честито за повишението на съпруга
Елч дано отминат тези болки вече.
Вики си говори по телефона редовно с нейни приятели от яслата. Ама какви са разговори................
Ходи из апартамента с ръка на кръста и дрънкааааааааа.

# 672
Какорала Hug Пиши как си, и си пусни наистина изследвания...
Честито на тм!!
Елч  Hug Коя седмица стана?

Калин няма въображаем приятел, но има постоянно въображаеми врагове Mr. Green Постоянно се бие с нинджи, дракони, хора...в резултат все сме на бойното поле и аз го отнасям главно.

Буби Супер,  че се е оправило пишлето. За апетита баткото стана доста злояд, кара го на филии със салам, домати, банани и тук таме желиран бонбон. Иначе Мишока нон стоп дъвче нещо, в действителност яде до повръщане. Crazy

тути Как е Нели? Минахте ли през доктора?

Фея Ох, много гадна серия те  е хванала.  Cry Hug

Мохита Супер, че се кефят на водата. При мен Мишока може да плува наистина, но Калин потъва като талпа...

# 673
мама зайка, в 13 седмица съм. утре съм на първата фетална морфология при марков. да видим!
който залагал за пол-залагал. в къщи сме метнали дори басче  Mr. Green

# 674
Елч, айде, този 13ти март откога го чакам! Първо тук да пишеш, чу ли!!!!  Mr. Green Hug

Како Рала, честито ви за повишението на ТМ, и стискам палци всичко да е наред с твоите изследвания, не се бави!  fingerscrossed

Зая, как е по виенски вече?  Grinning Разказвай какви ги вършите? Децата ще ги пускаш ли на някаква градина?

Общи условия

Активация на акаунт