Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 177
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Елч, Hugаз
съм
за
девойка....

# 676
Аз залагам също за момиче.

# 677
текат последни залагания Mr. Green Mr. Green Mr. Green

буби, обещавам да пиша a.s.a.p. Heart Eyes
сега мисля някакви сложни схеми за бхс, че хич не ми се ходи до гадния майчин дом.

# 678
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

мама зайка
Нелката още кашля доста по рядко,но почна да отхрачва и се сеща да плюе храчките, а не да ги гълта.Вие как сте?Гледах снимки,много сте хубави  Heart Eyes

Какарала  Hug всичко ще е наред,не отлагай,така се съсипваш.Честито на тм,още по големи успехи му желая!

Любе чудесен подарък  Hug

Елч и Нели си има въображаеми приятели от едно филмче-Умизуми,и постоянно ми ги показва къде са и ако нещо не стане на нейната почва да се оплаква как Умизуми няма да са доволни  ooooh!

Днес мм има РД,обаче хич не ми е празнично,а толкова да го обичам този ден,емоционално съм изцедена,а и недоспиването си дава отражение(нещо сън не ме лови),на всичкото отгоре той е болен с ангина,на антибиотик и от два дена с Т,а в неделя заминава за Англия

# 679
  • София
Привет и от мен.
Тути, да ти е жив и здрав мъжът. Какви са тези ангини - това е поредният възрастен, за когото разбирам тази седмица.
Мама зайка, разказвай още за приликите и разликите в нашето и австрийското гледане на деца. А вярно ли спят с дрехите и обувките в градината или това са измислици.
Какарала - и аз се включвам към поздравите за мъжа ти, а на теб стискам палци да си ок!
Още много неща си мислех да пиша, ама забравих какви...
Боян е хремав с хрипове вкъщи с баща си.
Когато си играят с кака му тя е котката, а той кучето, съответно непрекъснато разправя истории за татко му куче - явно това му е въображаемият приятел.
Люба, страхотен подарък - кога е круизът?

# 680
Елч, не знам защо и мен нещо ме спохождат мисли за втора девойка, но съм слаб пророк, само един път познах - на Мишко рождения ден и то, защото майка ми е родена тогава.  Grinning Да ти кажа за БХС, аз съжалявам, че си го причиних втория път, трябваше да послушам Марков и да не си създавам допълнителни стресове. Повярвай ми, каже ли ти Марков, че всичко е 6 на беб, можеш да вярваш хиляди пъти повече, отколкото на този прогнозно-хипотетичен тест.  Peace

Тути, да ти е жив и здрав ТМ! Да оздравява бързо! Пожелавам му лек път и всичко да ви се нареди, както го искате в най-скоро време без тревоги и безсънни нощи!  Hug

Мрм, да оздравява братът-куче!  Hug

# 681
Привет момичета! Hug

Чета набързо през деня и нямам време да се включа! Сега набързо, че след малко тръгвам!

Буби, смях се много и си представих Зори с пижамата на Митето!  Laughing Laughing Laughing

Фея, как си? Много ти се е събрало, дано всичко да минава бързо - и на теб, и на Нати!

дара милата е все гладна, ама като й предложа нещо и ми вика "искам нещо друго" и това приключва с мазна усмивка и "искам да видя какво има в сладкото шкафче".

Това е едно към едно със Сами! Mr. Green

Елч Hug чакаме утре с нетърпение! Беб да е добре и ти да си спокойна!  Heart Eyes

Тути да ти е жив и здрав ТМ! Пожелавам на всички ви да сте щастливи и да ви е на късмет всичко, което се случва!

Рали честито на ТМ! Много успехи и занапред! А на теб стиснати палчета, всичко да е ОК!

мрм бързо оздравяване на Боян.

Зайка разказвай още, много е интересно! И аз видях снимките, супер сте! А кой гледа децата докато тичаш по интервюта?

Засега толкова, че тръгвам!  Hug

# 682
  • sofia
Тути, пожелавам ви раздялата да е кратка и последна Heart Eyes

# 683
Люба, кажи ми моля те, с какво количество мляко правиш крема пастичера, защото в рецептите, които намирам е с половин литър, а ми е малко? Мислех да умножа рецептата по 2, ама да сложа 10 жълтъка ми идва като че ли много...

# 684
Емили, аз го правя по тази рецепта. Не си спомням откъде съм я взела
Скрит текст:
6 жълтъка
110гр кристална захар
90гр брашно
750мл прясно мляко
есенция ванилия - 2/3 капсула на д-р Йоткер
30гр кр. масло

В дълбока тенджера слагам жълтъците и захарта и бия с миксер 2-3 минути - да се получи гъста кремообразна маса. Добавям брашното на порции и продължавам биенето. Малко по малко наливам млякото и бъркам. Накрая добавям ванилията.
Вари се на среден огън, като се бърка непрекъснато с дървена лопатка. Вари се, докато се сгъсти и започне да ври - получават се балончета. Хубаво е да поври минута - две, но да се бърка добре и да се намали или изключи котлона. След изключване на котлона да се продължи бъркането, защото от топлината пак е възможно да загори.
Докато е още топло добавям кр. масло и бъркам да се разтопи. Може с миксер, може и само с лопатката, с интензивни движения, за да се получи гладка и пухкава кремообразна маса. Всичко отнема около 30мин.

Рал, къде се загуби? Мини да кажеш как сте

# 685
  • sofia
И аз по тази, но с 5 жълтъка или 7 за литър мляко и с малко увеличавам захарта, брашното не

# 686
Дейзи, Люба  Hug благодаря ви много!

# 687
  • В две тъмни очички
Здравейте, мацки!

Чета ви, ама ми е трудно да се разпиша. Влязла съм в някакво апатично състояние и то точно, когато са ме налегнали един куп неща. Изнемогвам, честно казано. Стартирахме един проект в работата, възложиха ми 3 курсови до 23.03 да предам, не мога да се прибера от лекции и конференции и не знам в това ми състояние до къде ще го докарам.

Дребосъчка цяла нощ плака и ставах да й мия очето, че конюнктивит направи. Разбира се, лекарят точно днес е втора смяна.

Съжалявам за мрънкането, ама много ми се насъбра...

# 688
Буби  Hug Таткото ги гледа, после си отработва часовете.
Бубе съчувствам ти, и аз съм на тоя хал в момента само търча напред назад.... Crazy

Такам, за детските градини, минимум възраст от която вземат деца е 2 години и половина. Нямат ясли, ако майката се върне на работа си наема Тагесмутер, друга майка, която гледа своите деца+още 2 други макс. Цените на частни и държавни градини са почти еднакви от 145 до 300 евро макс.

Децата спят ако искаш, може и да не спят. Ако искаш може с дрехи, ако искаш без  Laughing

Паркове и градини са отделни за деца и кучета  Peace

Градският транспорт е супер, постоянно има някой човек да ми помага и с количката, въпреки че реално сама си слизам от всякъде.

Австрийските баби са много наконтени, но пак са досадни  Mr. Green

Бягам...

Елч залагам на МЪЖ

# 689
Мами  Heart Eyes - благодаря.  
Скрит текст:
Миналата нощ пак направи пристъп ,една безкрайна и непрекъсната кашлица  ooooh!  Tired Снощи поспахме де. Позакрепихме положението уж  Praynig Аз вчера ходих да ми кажат какво ми прави камъка  Laughing - на 2.4. пак на разбиване и така.
Елч ?- чакаме  Mr. Green и да кажеш кой е спечелил облога в къщи.

Кака Рала, присъединявам се към поздравите на другите момичета и съветите им Peace

Зайа -супер - говориш сякаш си се адаптирала вече (силно казано де, но звучиш добре) Hug Много се смях с нинджите и драконите ви  hahaha

Нати не съм го чула да говори за такива герои  Thinking

Тути - здраве, късмет и да е кратка раздялята ви. Hug

Бубе  Hug (не ти е лесно миличка , но ще се справиш)-бързо да ви минава оченцето.

Мрм да оздравявате бързо.

Буби и ние имаме дни в които през 1час си похапват и двамата и то стабилно  Grinning

Със сладкото шкафче гледам да има по един шоколад или едни бисквити, но по едно и даваме по малко (да видим до кога), че иначе колкото има - толкова повече можем да си позволим да похапнем

Пак ще пиша -излизаме на хубавото време  Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 13:28 от фея зловеща графиня

Общи условия

Активация на акаунт