/да видим дали ме бива за ясновидка!
/

нухалната трансфлуенция е 2,6 мм., което според марков е "доста над средното, макар и все още в граница", а според майчин дом е категорично извън норма
чака ме бхс (всички очакват лоши резултати, направо "нямам търпение" да ги видя
) и сигурно амниоцентеза после.
до късно снощи след като не влезе цял ден си мислех за теб, и все се надявах всичко да е наред, и просто да сте отишли по разходки...но ми беше свито сърцето...

Наистина няма думи, с които да те успокоим, но важното е, че все още всичко е в норма. Нека първо минат всички изследвания, направи амниото, направи консултация с Кременски! Не знам защо, но вътрешното ми чувство ми подсказва, че всичко ще завърши с хепи енд!!!

. Ако знаеш само аз как се филмирам. Не знам защо нямах късмета да стигна до Холивуд и червения килим - всяка година щях да съм с оскар
. Не ти е лесно, но положи усилия да мислиш позитивно- знам, че от страни е винаги лесно да се каже.
Не съм влизала в темичката ни скоро и за съжаление попадам на лоши новини
. Вярвам, че всичко ще е Ок!
Аз не бих се двоумила въобще за амниото
, колкото и да са неточни резултатите,не мога да си представя че ще живея половин година в неведение и постоянна борба със себе си, в угризения че не съм направила всичко и че евентуално може да му има нещо на бебето
Аз съм голяяяяма паника и просто миг спокойствие няма да имам ако не съм сигурна, че всичко с бебчо е ОК. Вярно че винаги има риск, в крайна сметка- Божа работа, но каквото зависи от теб - направи го! Всичко ще е ОК!

Вико добре ли е вече?
Радвам се,че можете да се оправяте във всякакви ситуации
Браво на Вас! Стискам палци да се подредят нещата по най-добрия за вас начин 

Препоръчани теми