"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 176
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вай бе, за къде така се е нагласил  Shocked Shocked Shocked Да не отиват с Крачолчето на участия  Mr. Green
Ама каква прическа са му направили  hahaha hahaha hahaha То коса ли е, то чудо.

Даааааа...  smile3521 smile3521
Много ме кефи.  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

И той взе да става АРТ  newsm03 newsm08
Ех, че е хубав
Прилича ми малко на Брат Пит - ново, подобрено издание  smile3503

Ейй сладурчето той !  Heart Eyes
Не можах да го позная !  Laughing

# 106
Ани, Арзу вчера събираше въпроси от фенове в Т към Ча. Неси ги превеждаше на турски и ги пращахме. И аз пратих няколко, нали съм много любопитна с 1 не можах да се примиря. Mr. Green
Ще прави репортаж скоро с него и се надяваме да зададе нашите въпроси. Peace

Това значи ли, че е журналист?  newsm78 Да не е близка и с Ча?  Mr. Green

Не знам колко е близка просто си върши работата. Интересен подход от нейна страна да използва феновете на Ча, така по - разчупено интервю ще се получи. Харесва ми тази идея. Но нека да видим първо какво ще му зададе де, пък после ще я хвалим. За списание elle и трябва съвсем скоро да се появи. Peace Чакаме! Peace

# 107
  • Пловдив
За турското  ELLE ли ще е интервюто?!
Мис ЧагиЗо , отдавна не е излизало интервю с Ча!!! Заинтригува ме! Thinking
Пита ли за прическата на Чачко?! Mr. Green

# 108
Сега нека и аз да изкоментирам  серията,че трябва да бягам Peace Peace

Скрит текст:
Първо да си кажа мнението за Мира..Когато в края на предната серия,изрече онези жестоки думи:Не си в Тозлудере,осъзнай се,писах,че я разбирам,но не оправдавам постъпката й..Но в тази серия,нито я разбирам,нито пък оправдавам постъпките й..Аз очаквах този епизод да видя една Мира,която се разкайва за онова,което е направила,да съжалява за думите си и да я боли от това,че е наранила любимия си..Но къде ти #2gunfire #2gunfire #2gunfire Видях една разглезена Мира,която си мисли,че всички,в това число и Яман трябва да се въртят около нея.Вечното й мърморене в един момент ядоса дори и Ейлюл..Не признавам довода,че тя не знае какво е причинила на Яман,понеже не знае какво означава за него Тозлудере..Че тя не беше ли тази,с която Яман сподели страховете си,свързани с миналото му..Не беше ли тя,която го успокаяваше,че за нея няма значение миналото му.А и не разбирам защо Яман трябва да се срамува от своето минало..Това  е част от неговия живот,не може с лека ръка да го заличи..И когато хората от миналото му се обръщат към него за помощ,той естествено е готов да им помогне.Та той пораснал с тези хора..Играл е с тях като дете,заедно са правели бели и пакости сигурно..И в един момент трябва да забрави за тях ли?!Че тогава дали щях да си харесвам аз Яман толкова много.Едва ли..Той е състрадателен,винаги готов да помага..Не само на приятелите си от миналото,но и на тези от настоящето сега.Ако си спомняте,когато мъжът,на когото дължеше пари бащата на Мира,го преби по време на вечерята в клуба,как Яман се притече на помощ на ФАРУК..Излишно е да споменавам,че Оркунчо Крачолчев,тихомълком се изнесе.После след като Мира имаше нужда от Орукн,той пак избяга,но Яманчи беше там..винаги помага на мерт,помага на прислугата в къщата на Серез.Помогна на лелчето..Още много други..
Друг е въпросът,че някои злоупотребяват с това..Мен най ме е яд на Айшето..След всичко онова,което направи Яман за нея,как тя пак продължава с конспирациите..Ллейля,нея въобще няма да я коментирам..Няма нито гордост,нито достойнство..Вече да си върви,че не мога да я понасям..
Забравих да кажа,че на Мира съм й ядосана много и за това,че се връцна и си взе ластика за ръка, така демонстративно..Като малко момиче,което си взема куклата от другарчето си затова,че не играе по правилата й..В този епизод държанието й беше много детинско,незряло..Дойде ми в повече нацупената й физиономия..
Хайде и аз да стрелям малко по нея #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лилииии   love001  love001  love001 подписвам се под всяка дума!!!  Hug Hug Hug И под стрелбата също!!!  Joy Joy Joy Joy

# 109
Ани, Арзу вчера събираше въпроси от фенове в Т към Ча. Неси ги превеждаше на турски и ги пращахме. И аз пратих няколко, нали съм много любопитна с 1 не можах да се примиря. Mr. Green

Това значи ли, че е журналист?  newsm78 Да не е близка и с Ча?  Mr. Green

Не знам колко е близка просто си върши работата. Интересен подход от нейна страна да използва феновете на Ча, така по - разчупено интервю ще се получи. Харесва ми тази идея. Но нека да видим първо какво ще му зададе де, пък после ще я хвалим. За списание elle и трябва съвсем скоро да се появи. Peace Чакаме! Peace

Благодаря за разясненията. Ще чакаме!  Hug Hug Hug

# 110

Скрит текст:
Първо да си кажа мнението за Мира..Когато в края на предната серия,изрече онези жестоки думи:Не си в Тозлудере,осъзнай се,писах,че я разбирам,но не оправдавам постъпката й..Но в тази серия,нито я разбирам,нито пък оправдавам постъпките й..Аз очаквах този епизод да видя една Мира,която се разкайва за онова,което е направила,да съжалява за думите си и да я боли от това,че е наранила любимия си..Но къде ти #2gunfire #2gunfire #2gunfire Видях една разглезена Мира,която си мисли,че всички,в това число и Яман трябва да се въртят около нея.Вечното й мърморене в един момент ядоса дори и Ейлюл..Не признавам довода,че тя не знае какво е причинила на Яман,понеже не знае какво означава за него Тозлудере..Че тя не беше ли тази,с която Яман сподели страховете си,свързани с миналото му..Не беше ли тя,която го успокаяваше,че за нея няма значение миналото му.А и не разбирам защо Яман трябва да се срамува от своето минало..Това  е част от неговия живот,не може с лека ръка да го заличи..И когато хората от миналото му се обръщат към него за помощ,той естествено е готов да им помогне.Та той пораснал с тези хора..Играл е с тях като дете,заедно са правели бели и пакости сигурно..И в един момент трябва да забрави за тях ли?!Че тогава дали щях да си харесвам аз Яман толкова много.Едва ли..Той е състрадателен,винаги готов да помага..Не само на приятелите си от миналото,но и на тези от настоящето сега.Ако си спомняте,когато мъжът,на когото дължеше пари бащата на Мира,го преби по време на вечерята в клуба,как Яман се притече на помощ на ФАРУК..Излишно е да споменавам,че Оркунчо Крачолчев,тихомълком се изнесе.После след като Мира имаше нужда от Орукн,той пак избяга,но Яманчи беше там..винаги помага на мерт,помага на прислугата в къщата на Серез.Помогна на лелчето..Още много други..
Друг е въпросът,че някои злоупотребяват с това..Мен най ме е яд на Айшето..След всичко онова,което направи Яман за нея,как тя пак продължава с конспирациите..Ллейля,нея въобще няма да я коментирам..Няма нито гордост,нито достойнство..Вече да си върви,че не мога да я понасям..
Забравих да кажа,че на Мира съм й ядосана много и за това,че се връцна и си взе ластика за ръка, така демонстративно..Като малко момиче,което си взема куклата от другарчето си затова,че не играе по правилата й..В този епизод държанието й беше много детинско,незряло..Дойде ми в повече нацупената й физиономия..
Хайде и аз да стрелям малко по нея #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лилииии   love001  love001  love001 подписвам се под всяка дума!!!  Hug Hug Hug И под стрелбата също!!!  Joy Joy Joy Joy

И аз.  Peace   Laughing

Това значи ли, че е журналист?  newsm78 Да не е близка и с Ча?  Mr. Green

Щом искате й вярвайте на тая.  Naughty  Stop Ама излиза, че тя е супер пристрастна  Naughty

# 111
Чаатай е страшен на тази снимка, #Shocked прилича ми на чичка с начален стадий на оплешивяване на челото и като, че ли още, се е стопил и ми мяза на анорексик.
Моля Виии, newsm17всички Вие от екипа, подстрижете го това момче и стига го правихте на клоун. ooooh!
Лили, за много години и на теб.
Ани, привет, bye добре, че се появи, че много се бяха разбеснели Крачолките. Joy
Връщам се да Ви доизчета, че като видях Ча на снимката загубих говор и картина. smile3555

# 112
Скрит текст:
Една от вас беше постнала пак статийка на Абдуррахман Балджъ..Преведох само онази час,в която коментира епизода..Другото е сбит преразказ на случилото се в серията..Ей,ще взема да пиша аз на този Балджъ за българските фенове на сериала.. Peace Peace Peace

Любимият любовен и приключенски сериал-Меджезир,пак развълнува силно зрителите.Толкова положителни реакции и отзиви има,изказани за този сериал,че думите са недостатъчни,за да ги опишем.Вчера в туитър са били пуснати 120 хил. туита,свързани с Меджезир..Сериалът вече е на 4 място в света сред сериалите,за които се говори най-много..В продължение на години съм гледал стотици сериали.До сега никога не съм виждал такъв интерес към някой сериал..Вчера по време на излъчването му,Меджезир счупи рейтингови рекорди..И в двете категории-и в тотала ,и в АВ-  с разлика от 6 точки се нареди на първо място..Снощи беше вечерта на победа за стар тв.
Покрай похвалите си за сериала, бих искал да добавя и някои свои положителни критики за него.Лошите събития,които сполетяват Яман,идват едно след друго.Раздялата му с Мира..Без да се е сдобрил с нея,спирането на стипендията му..Взаимоотношениата му с Лейля,които непрекъснато са на дневен ред.Това,че отново си навлече беля на главата с полицята..Всичко едно върху друго се стоварва върху главата на зрителя и върху неговат психика.Става им много мъчно за Яман..Уважаема сценаристке-Едже Йоренч,трябва малко да намалите дозата на мъката и приключението..А и две думи за прическата на Яман.В общи линии тя се харесва на зрителя,но в тази серия никакви грижи не бяха полагани за нея.Трябва да се обръща малко повече внимание на  косите на Яман.. В този епизод бяха много разбъркани и неугледни..

В този епизод Чаатай Улусой надмина себе си и ни представи изключителна игра..Серенай Саръкайа също стана любимка на зрителя.Те плакаха заедно с нея,смяха се,вълнуваха се..

Съглсна съм с този г-н и за критиките(особено за косата му и няма да ми омръзне да го поентвам), Crossing Arms и за положителните отзиви.
Лили, благодаря ти  bouquet за преводите, които си направила за нас.
Честито на всички преоблекли се, че да не Ви изброявам поименно.
Изписали сте света, продължавам да Ви чета.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 20:12 от Neidjal

# 113
Надее   Hug Hug Hug видяха ми гърба и направо се оляха яяяяяяяяяяя!!!  Naughty Naughty Naughty аз другия път няма да предупреждавам, че изчезвам!!!  hahaha hahaha hahaha да си мислят, че всеки момент ще изскоча!!!  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Вай бе, за къде така се е нагласил  Shocked Shocked Shocked Да не отиват с Крачолчето на участия  Mr. Green

Ех, че е хубав

Ейй сладурчето той !  Heart Eyes
Не можах да го позная !  Laughing

Вярно изглежда странно  hahaha hahaha hahaha но не разбрах от сериала ли е снимката?  newsm78

Със сигурност няма да падне толкова ниско Яман да прави дует с проклетия Крачол!!!  Naughty Naughty Naughty По-добре хич да не става АРТ, а за някакъв измислен дует да не си и помисля!!! Да си пее само с Мира и то чак, когато тя му се помоли много искрено да и прости!  Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе и с нея - НЕ!  Naughty Да си пее соло!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Ани какво стана на новогодишното парти в Толзудере ?  Laughing
Аз мъничко закъснях, Вие двете със Зори събрахте ли погледите с тези тоалети ?  Wink

# 115

Първо да си кажа мнението за Мира..Когато в края на предната серия,изрече онези жестоки думи:Не си в Тозлудере,осъзнай се,писах,че я разбирам,но не оправдавам постъпката й..Но в тази серия,нито я разбирам,нито пък оправдавам постъпките й..Аз очаквах този епизод да видя една Мира,която се разкайва за онова,което е направила,да съжалява за думите си и да я боли от това,че е наранила любимия си..Но къде ти #2gunfire #2gunfire #2gunfire Видях една разглезена Мира,която си мисли,че всички,в това число и Яман трябва да се въртят около нея.Вечното й мърморене в един момент ядоса дори и Ейлюл..
Скрит текст:
Не признавам довода,че тя не знае какво е причинила на Яман,понеже не знае какво означава за него Тозлудере..Че тя не беше ли тази,с която Яман сподели страховете си,свързани с миналото му..Не беше ли тя,която го успокаяваше,че за нея няма значение миналото му.А и не разбирам защо Яман трябва да се срамува от своето минало..Това  е част от неговия живот,не може с лека ръка да го заличи..И когато хората от миналото му се обръщат към него за помощ,той естествено е готов да им помогне.Та той пораснал с тези хора..Играл е с тях като дете,заедно са правели бели и пакости сигурно..И в един момент трябва да забрави за тях ли?!Че тогава дали щях да си харесвам аз Яман толкова много.Едва ли..Той е състрадателен,винаги готов да помага..Не само на приятелите си от миналото,но и на тези от настоящето сега.Ако си спомняте,когато мъжът,на когото дължеше пари бащата на Мира,го преби по време на вечерята в клуба,как Яман се притече на помощ на ФАРУК..Излишно е да споменавам,че Оркунчо Крачолчев,тихомълком се изнесе.После след като Мира имаше нужда от Орукн,той пак избяга,но Яманчи беше там..винаги помага на мерт,помага на прислугата в къщата на Серез.Помогна на лелчето..Още много други..
И аз мисля по същия начин за нея както в края на 15 епизод, така и по време на изминалия.
Ани,  newsm10 за постовете ти на стр.5 №73 и стр.7 №97, както и за батко Али който заслужава много повече отколкото един подмолен Крачол.
Благодаря на  всички Ви newsm51..... newsm51 за 14 епизод във Вики.
Продължавам да Ви чета.

# 116
  • близо до брега на морето
Още няма качен 16еп.във вики-този път се забавиха (друг път най-късно до неделя-по обяд го качваха) а сега йок newsm78.-лека вечер джанъмки-аз ще гледам да не слънчасам със слънцето Joy

# 117
Надее   Hug Hug Hug видяха ми гърба и направо се оляха яяяяяяяяяяя!!!  Naughty Naughty Naughty аз другия път няма да предупреждавам, че изчезвам!!!  hahaha hahaha hahaha да си мислят, че всеки момент ще изскоча!!!  hahaha hahaha hahaha

Ех, че е хубав
Вярно изглежда странно  hahaha hahaha hahaha но не разбрах от сериала ли е снимката?  newsm78

Със сигурност няма да падне толкова ниско Яман да прави дует с проклетия Крачол!!!  Naughty Naughty Naughty По-добре хич да не става АРТ, а за някакъв измислен дует да не си и помисля!!! Да си пее само с Мира и то чак, когато тя му се помоли много искрено да и прости!  Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе и с нея - НЕ!  Naughty Да си пее соло!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кой го скри, бе?   Angry  Ани, ти си била!  Naughty
Вени,   newsm10 newsm10 newsm10

Ани, ЯмОр си е факт, колкото и да не ти харесва.  Naughty Mr. Green Ще си пеят, ще си джъткат, пък ти като искаш не ги гледай.
  Whistling

# 118
# 119
Кой го скри, бе?   Angry  Ани, ти си била!  Naughty
Вени,   newsm10 newsm10 newsm10

Ани, ЯмОр си е факт, колкото и да не ти харесва.  Naughty Mr. Green Ще си пеят, ще си джъткат, пък ти като искаш не ги гледай.
  Whistling

Сега направо го изтрих  hahaha hahaha hahaha

Не ми се вярва Яманчи да направи дует с Крачола!!!  Naughty Naughty Naughty Може да е от Тозлудере, но вече им знае номерата на онези от новия си квартал!!!  Peace Никкави дуети с долни и подмолни хора!!!!  Naughty Naughty Naughty  Joy Joy Joy

Само на мен ли ми се струва гушата на Чачко някаква странна на тази снимка?  #Crazy Като на пеликан?   Joy Joy :35:newsm78

Ани какво стана на новогодишното парти в Толзудере ?  Laughing
Аз мъничко закъснях, Вие двете със Зори събрахте ли погледите с тези тоалети ?  Wink

Партито беше супер. Ние изчакахме братята да видят що за стока са Лейля и Айше и със Зори се появихме на сцената!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Прекарахме си много добре и новите ни тоалети пожънаха голям успех!!!  newsm44 newsm68 Затова сега за благодарност Зори иска от Ивето да резне моментите с батко Кенан и да му ги туитне! На Чачко като е асоциален няма да му туитва нищо!  Peace  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт