"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 169
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Давай Иве, разкажи ни го, мина 12 часа на обяд.
Значи затова бретона на Яман изглежда отвратително изгорял, а то заради пресата било, Rolling Eyes защо им е въобще да му опърлят бретона всеки път ooooh! вместо да го подстрижат!?!

В моя случай трябваше преди 12 да го разкажа....  Mr. Green  Joy Joy Joy

Зори, не го чети!  Naughty Laughing

Значи така - всички новинарски сайтове, вестници и списания са заляти от снимки.  #Crazy #Crazy  На тях са Ча и Сери, разхождат се по някаква главна улица, облечени със същите онези якета, каквито имат той и Гизем, но в сиво.  Laughing И двамата са с качулки на главите, но много ясно се виждат лицата и усмивките им.  Whistling Whistling Ча я е гушнал по възможно най-нежния и сладък начин.....  Heart Eyes  Crazy  Heart Eyes
Заглавията - "Те решиха да не се крият" "Не крият любовта"
  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy вярно ли го сънува това?  Joy Joy Joy сбъднала си кошмара на Зори и моя също, но по различни причини.  Joy Joy Joy Joy

# 91
С разрешението на Неси, слагам 2 нейни превода на статия на Arzu Bıçakçı.

Ани, фенка на Крачола няма да ставаш! newsm77 newsm44

# 92
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вай бе, за къде така се е нагласил  Shocked Shocked Shocked Да не отиват с Крачолчето на участия  Mr. Green
Ама каква прическа са му направили  hahaha hahaha hahaha То коса ли е, то чудо.

# 93
Вай бе, за къде така се е нагласил  Shocked Shocked Shocked Да не отиват с Крачолчето на участия  Mr. Green

Даааааа...  smile3521 smile3521
Много ме кефи.  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 94

Голям танцьор, бееее  newsm68 newsm68 newsm68 Много АРТ, много.  Crazy
Ивееее   love001  love001  love001

Чак сега видях как Крачолчето се озова зад Мира на влакчето  doh doh doh

не можах да разбера тук какво точно си подарявате?  newsm78

# 95
# 96
Една от вас беше постнала пак статийка на Абдуррахман Балджъ..Преведох само онази час,в която коментира епизода..Другото е сбит преразказ на случилото се в серията..Ей,ще взема да пиша аз на този Балджъ за българските фенове на сериала.. Peace Peace Peace

Скрит текст:
Любимият любовен и приключенски сериал-Меджезир,пак развълнува силно зрителите.Толкова положителни реакции и отзиви има,изказани за този сериал,че думите са недостатъчни,за да ги опишем.Вчера в туитър са били пуснати 120 хил. туита,свързани с Меджезир..Сериалът вече е на 4 място в света сред сериалите,за които се говори най-много..В продължение на години съм гледал стотици сериали.До сега никога не съм виждал такъв интерес към някой сериал..Вчера по време на излъчването му,Меджезир счупи рейтингови рекорди..И в двете категории-и в тотала ,и в АВ-  с разлика от 6 точки се нареди на първо място..Снощи беше вечерта на победа за стар тв.
Покрай похвалите си за сериала, бих искал да добавя и някои свои положителни критики за него.Лошите събития,които сполетяват Яман,идват едно след друго.Раздялата му с Мира..Без да се е сдобрил с нея,спирането на стипендията му..Взаимоотношениата му с Лейля,които непрекъснато са на дневен ред.Това,че отново си навлече беля на главата с полицята..Всичко едно върху друго се стоварва върху главата на зрителя и върху неговат психика.Става им много мъчно за Яман..Уважаема сценаристке-Едже Йоренч,трябва малко да намалите дозата на мъката и приключението..А и две думи за прическата на Яман.В общи линии тя се харесва на зрителя,но в тази серия никакви грижи не бяха полагани за нея.Трябва да се обръща малко повече внимание на  косите на Яман.. В този епизод бяха много разбъркани и неугледни..

В този епизод Чаатай Улусой надмина себе си и ни представи изключителна игра..Серенай Саръкайа също стана любимка на зрителя.Те плакаха заедно с нея,смяха се,вълнуваха се..

Мила, съвсем сериозно - пиши му за нас.  Praynig Praynig Hug

И тоз влезе в клуба на Надето - разбъркани и неугледни....  Joy Joy Joy Joy
Ама я той да изправи чуплива коса и да иде в мъглата, да го видя...
 Naughty Mr. Green Mr. Green

Давай Иве, разкажи ни го, мина 12 часа на обяд.
Значи затова бретона на Яман изглежда отвратително изгорял, а то заради пресата било, Rolling Eyes защо им е въобще да му опърлят бретона всеки път ooooh! вместо да го подстрижат!?!

В моя случай трябваше преди 12 да го разкажа....  Mr. Green  Joy Joy Joy

Зори, не го чети!  Naughty Laughing

Значи така - всички новинарски сайтове, вестници и списания са заляти от снимки.  #Crazy #Crazy  На тях са Ча и Сери, разхождат се по някаква главна улица, облечени със същите онези якета, каквито имат той и Гизем, но в сиво.  Laughing И двамата са с качулки на главите, но много ясно се виждат лицата и усмивките им.  Whistling Whistling Ча я е гушнал по възможно най-нежния и сладък начин.....  Heart Eyes  Crazy  Heart Eyes
Заглавията - "Те решиха да не се крият" "Не крият любовта"
 Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy вярно ли го сънува това?  Joy Joy Joy сбъднала си кошмара на Зори и моя също, но по различни причини.  Joy Joy Joy Joy

Да, сериозно.  Peace  Все още ти си разминава...  Mr. Green Mr. Green
Отваряй секцията, че ще вземем да ги забравяме.  Whistling Whistling

# 97
С разрешението на Неси, слагам 2 нейни превода на статия на Arzu Bıçakçı.

Скрит текст:

Ани, фенка на Крачола няма да ставаш! newsm77 newsm44

Зори, засега ме успокояваш! Joy Joy Joy
Не знам коя е тази Арзу и доколко може да и се вярва.  Peace Не мога да се ориентирам из турската преса на кого да вярвам и на кого не.  Peace Затова не смея да се радвам много!  Joy Joy Joy
Сериозно казвам: докато не се появят снимки и аз не вярвам да имат връзка, но пък да смятам, че няма нищо само защото го пише в няколко сайта също не мога!  Peace Така или иначче нещо такова не може да се крие вечно!!!  Naughty Naughty Naughty Ако има нещо рано или късно ще излезне наяве!  Peace

# 98

Даааааа...  smile3521 smile3521
Много ме кефи.  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

И той взе да става АРТ  newsm03 newsm08
Ех, че е хубав
Прилича ми малко на Брат Пит - ново, подобрено издание  smile3503

# 99

Голям танцьор, бееее  newsm68 newsm68 newsm68 Много АРТ, много.  Crazy
Ивееее   love001  love001  love001

Чак сега видях как Крачолчето се озова зад Мира на влакчето  doh doh doh

не можах да разбера тук какво точно си подарявате?  newsm78

Ей я, пак завъртя пръчката....  #Crazy #Crazy Sad
А ако толкова държиш да разбереш - това:
  Crazy Crazy

# 100
Една от вас беше постнала пак статийка на Абдуррахман Балджъ..Преведох само онази час,в която коментира епизода..Другото е сбит преразказ на случилото се в серията..Ей,ще взема да пиша аз на този Балджъ за българските фенове на сериала.. Peace Peace Peace

Скрит текст:
Любимият любовен и приключенски сериал-Меджезир,пак развълнува силно зрителите.Толкова положителни реакции и отзиви има,изказани за този сериал,че думите са недостатъчни,за да ги опишем.Вчера в туитър са били пуснати 120 хил. туита,свързани с Меджезир..Сериалът вече е на 4 място в света сред сериалите,за които се говори най-много..В продължение на години съм гледал стотици сериали.До сега никога не съм виждал такъв интерес към някой сериал..Вчера по време на излъчването му,Меджезир счупи рейтингови рекорди..И в двете категории-и в тотала ,и в АВ-  с разлика от 6 точки се нареди на първо място..Снощи беше вечерта на победа за стар тв.
Покрай похвалите си за сериала, бих искал да добавя и някои свои положителни критики за него.Лошите събития,които сполетяват Яман,идват едно след друго.Раздялата му с Мира..Без да се е сдобрил с нея,спирането на стипендията му..Взаимоотношениата му с Лейля,които непрекъснато са на дневен ред.Това,че отново си навлече беля на главата с полицята..Всичко едно върху друго се стоварва върху главата на зрителя и върху неговат психика.Става им много мъчно за Яман..Уважаема сценаристке-Едже Йоренч,трябва малко да намалите дозата на мъката и приключението..А и две думи за прическата на Яман.В общи линии тя се харесва на зрителя,но в тази серия никакви грижи не бяха полагани за нея.Трябва да се обръща малко повече внимание на  косите на Яман.. В този епизод бяха много разбъркани и неугледни..

В този епизод Чаатай Улусой надмина себе си и ни представи изключителна игра..Серенай Саръкайа също стана любимка на зрителя.Те плакаха заедно с нея,смяха се,вълнуваха се..

Мила, съвсем сериозно - пиши му за нас.  Praynig Praynig Hug

И тоз влезе в клуба на Надето - разбъркани и неугледни....  Joy Joy Joy Joy
Ама я той да изправи чуплива коса и да иде в мъглата, да го видя...
 Naughty Mr. Green Mr. Green

Лили пиши му!, моля те!!!  Hug Hug Hug И му пиши специално, че това за прическата на Яман е доста сериозен проблем!!! Mr. Green Дано Едже вземе предвид забележките му. Наистина много неприятности има Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Ани, Арзу вчера събираше въпроси от фенове в Т към Ча. Неси ги превеждаше на турски и ги пращахме. И аз пратих няколко, нали съм много любопитна с 1 не можах да се примиря. Mr. Green
Ще прави репортаж скоро с него и се надяваме да зададе нашите въпроси. Peace

# 102
Сега нека и аз да изкоментирам  серията,че трябва да бягам Peace Peace

Първо да си кажа мнението за Мира..Когато в края на предната серия,изрече онези жестоки думи:Не си в Тозлудере,осъзнай се,писах,че я разбирам,но не оправдавам постъпката й..Но в тази серия,нито я разбирам,нито пък оправдавам постъпките й..Аз очаквах този епизод да видя една Мира,която се разкайва за онова,което е направила,да съжалява за думите си и да я боли от това,че е наранила любимия си..Но къде ти #2gunfire #2gunfire #2gunfire Видях една разглезена Мира,която си мисли,че всички,в това число и Яман трябва да се въртят около нея.Вечното й мърморене в един момент ядоса дори и Ейлюл..Не признавам довода,че тя не знае какво е причинила на Яман,понеже не знае какво означава за него Тозлудере..Че тя не беше ли тази,с която Яман сподели страховете си,свързани с миналото му..Не беше ли тя,която го успокаяваше,че за нея няма значение миналото му.А и не разбирам защо Яман трябва да се срамува от своето минало..Това  е част от неговия живот,не може с лека ръка да го заличи..И когато хората от миналото му се обръщат към него за помощ,той естествено е готов да им помогне.Та той пораснал с тези хора..Играл е с тях като дете,заедно са правели бели и пакости сигурно..И в един момент трябва да забрави за тях ли?!Че тогава дали щях да си харесвам аз Яман толкова много.Едва ли..Той е състрадателен,винаги готов да помага..Не само на приятелите си от миналото,но и на тези от настоящето сега.Ако си спомняте,когато мъжът,на когото дължеше пари бащата на Мира,го преби по време на вечерята в клуба,как Яман се притече на помощ на ФАРУК..Излишно е да споменавам,че Оркунчо Крачолчев,тихомълком се изнесе.После след като Мира имаше нужда от Орукн,той пак избяга,но Яманчи беше там..винаги помага на мерт,помага на прислугата в къщата на Серез.Помогна на лелчето..Още много други..
Друг е въпросът,че някои злоупотребяват с това..Мен най ме е яд на Айшето..След всичко онова,което направи Яман за нея,как тя пак продължава с конспирациите..Ллейля,нея въобще няма да я коментирам..Няма нито гордост,нито достойнство..Вече да си върви,че не мога да я понасям..
Забравих да кажа,че на Мира съм й ядосана много и за това,че се връцна и си взе ластика за ръка, така демонстративно..Като малко момиче,което си взема куклата от другарчето си затова,че не играе по правилата й..В този епизод държанието й беше много детинско,незряло..Дойде ми в повече нацупената й физиономия..
Хайде и аз да стрелям малко по нея #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 103
Вени, честит Крачол за крачол. hahaha

Иве, ти що не си сложиш? Thinking

Ча на новата снимка е един път. hahaha И на батко Али ли е нова?

# 104
Ани, Арзу вчера събираше въпроси от фенове в Т към Ча. Неси ги превеждаше на турски и ги пращахме. И аз пратих няколко, нали съм много любопитна с 1 не можах да се примиря. Mr. Green
Ще прави репортаж скоро с него и се надяваме да зададе нашите въпроси. Peace

Това значи ли, че е журналист?  newsm78 Да не е близка и с Ча?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт