"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 154
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Лили, хиляди благодарности за този и за всички други преводи, които правиш.  newsm51 newsm51 newsm51
Трогателен момент наистина и много тъжна история. Съдба.  Sad

# 76
Аниии, добре си дошла  Hug Hug Hug
Да не грабнеш сега пак оръжието  Stop Виж специално за теб съм се преминила с празнични одежди

Вени  Hug Hug Hug Hug Този Крачол на подписа ти ми изглежда като друсан!  Joy Joy Joy Joy И никак не изглежда АРТ този път  Naughty Naughty Naughty, освен ако не са го изпуснали от някой АРТ зоопарк!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Иначе Яманчи е СУПЕЕР!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
  • в очите на дъщеря си
Илина , намери , кой да ти обясни как се редят субтитри във Вики, и в следващият епизод ще ти дам една част да видя как ще се справиш и тогава ще се реши дали ще превеждаш за постоянно. Както всички знаят съм болна и нямам времето, а и възможността да те науча как става. Peace
Дано се оправиш бързо и искам само да те попитам от какъв език става ? Благодаря ти !

От английски.

# 78
Аниии, добре си дошла  Hug Hug Hug
Да не грабнеш сега пак оръжието  Stop Виж специално за теб съм се преминила с празнични одежди

Вени  Hug Hug Hug Hug Този Крачол на подписа ти ми изглежда като друсан!  Joy Joy Joy Joy И никак не изглежда АРТ този път  Naughty Naughty Naughty, освен ако не са го изпуснали от някой АРТ зоопарк!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Още не си е дошла и почна с обидите...   Shocked smile3555 smile3555
Друсан, зоопарк...  Shocked Shocked Ама АРТ ...  Naughty Naughty Mr. Green
Видя ли, че стрелях и заради теб?
  Mr. Green

Ето ти батко Али за успокоение,   Hug  че има още нерви да хабиш:  Mr. Green Mr. Green

# 79
  • в очите на дъщеря си
ПРЕВОДАЧИТЕ НА 15 ЕПИЗОД

Kiara - 0:00:00 - 0:12:00

Veneta- 0:12:00- 0:24:00

Proji- 0:24:00- 0:36:00

LiLisy- 0:36:00 - 0:48:00

Megi - 0:48:00 - 1:00:00

rnazarova - 1:00:00 - 1:12:00

pepittto - 1:12:00 - 1:24:00

Tarlio - 1:24:00 - 1:36:00

caner_742 - 1:36:00 - 1:48:00

arji- 1:48:00 до края

# 80

Очила ти трябват, очилаааа

Пък Ивето каква е добричка, цял батко Кенан ти доведе.  Party

# 81
По скайпа:

Лейля:Пардон,но ти сигурен ли си,че си Яман? Той не би ми казал такива неща.
Мира:Стига  вече,да не продължаваме с това.И повече недей да ме търсиш и да ме безпокоиш.

По телефона:Моля?
Ейлюл:Мира,Яман дойде,Яман дойде!
Мира:Какво?!
Яман:Какво става? На Лейля ли й пишеш?
Мира:Аз съм най-голямата глупачка на света,я!
Яман:Защо направи това?
Мира:Срещате се,нали? Тя ти се обади,тя ти каза,нали? Ето,че се срещате..
Яман:Мира,правиш неща,които не ти прилягат. Неща,които не прилягат на момиче,живеещо в този квартал.Тук не е Тозлудере!

Ивче,миличка,много ми харесва Яман,когато казва Сиктир гит!  smile3521 smile3521 И затова съм пременена така..
А ти и гифчета ли почна да правиш? В стиховете си ненадмината,направо нямаш равна..Сега и с гифчетата Peace Peace PeaceАбе,с каквото се захванеш,го умееш да правиш по най-добрия начин..Ейвалла на теб!
Тинче,пожелавам ти бързо оздравяване! Hug Hug Hug

# 82
Скрит текст:
Брейййй, отмина луда нощ,   bigdance2
с щуро парти до среднощ.
Някой във Тузлудуре, направо голи,  Joy
други денсиха със АрТ Крачоли...  dancing dancing
Някой зъзнеха на някви си площадки,  ooooh!
други бяха баш като аристократки.... 

При нас нещата бяха малко "тежки",  Whistling
всеки барнал се във скъпи дрешки.  Crazy
Обстановката шикозна,
даже прекалена и сериозна...  Crazy
Докат Тейзито с оркестър не се появи
и "начало" обяви....  Tada
Ала веселбата се подгря,  Naughty
чак кога Крачолчето на дансинга изгря...  dance

Всичко почна с веселбата стара,
и на отминалия празник чара...  Wink
Песни, танци, светлини,
някой в лукс, а друг - в развалини...  Sad
Но лицата са щастливи,  Smile
даже се промъкват мисли похотливи...  fiuuuuuu

После пак е празник и последни часове,  Tada  ura
някой са сърдити, увесили са носове.  Mr. Green
Има сълзи, музика и бира,  cheers
в чуждий комп нахалница сърфира....  #Cussing out #Cussing out

Тук, сега ще се оплача,
болката си ще изплача...  Naughty
Цяла вечер форумът ужасен,
нещо с мен не бе съгласен!  Laughing
Често "цветни думички" употребявах,  #Cussing out
ейййй, направо  полудявах....  smile3511

Ето.... пак ядосвам се на Мамма
и изстрелвам: "Ваш`та ма..."  Mr. Green
но след малко се съвземам
зарад Мира пак наемам...  smile3512

Грабвам пушка и патрони,  #2gunfire #2gunfire
щот избиват моите неврони... Mr. Green
Що, ма, що назад се върна?  #Cussing out
Що не го целуна и прегърна?
Що на тоз красавец не се извини?  newsm78
Що поднасяш още горчивини?  #Crazy

Бъркаш от любов, добре, 
но едва ли всеки ще те разбере.  no
Знам, ревнуваш и боли,
знам, душата ти гори....
Но защо?  newsm78
             Защо не му се извини???  Rage

Ала не е лесно да си проста!  Mr. Green
И изцепки тук се искат - доста!  Naughty
Нечие сърце да нараниш,
и като сърдит да се държиш!  smile3555
Да си вземеш гривната умряла   Joy Joy
е постъпка на незряла...  Whistling

Миро, Миро, ще те разкатая,  #2gunfire
само с Маммата да се опраЯ,  #2gunfire
че изплю ме пак, ще луднаааааааа  smile3511
публикуването - мисия чОк трудна!  Mr. Green

Вайййй бе, колко аз изписах,  Shocked
а за Крачолчето почти не писах!  smile3555 Mr. Green
Той с муцунката си сладка,  Crazy Crazy
на Яманко спретна изненадка.

В спиците му пръта тури,   Naughty
щот му писна от фрактури....   Joy
После му подаде той ръката мъжки,  Peace
ама НащУ го избута, рече - дръжки!   hahaha hahaha

"Тук пред тия ще се правим,  Wink
после в бара ний ще се оправим.  Whistling
Те да мислят, че се мразим,
ний приятелството ще си спазим"  hug

Че онази нощ те заедно си бяха,  Peace
хитовете свои те изпяха....  yes
Мернаха се във предвидените сценки  Naughty
и изчезнаха във нощен Истанбул със фенки...  travel motor

Ивееееее  newsm20 newsm20 newsm20  newsm51 newsm51 newsm51 Сериозно трябва да се замислиш за стихосбирка!!!  Hug Наистина!!! Имаш талант бе къз!!!!   love001  love001 Направо не знам как ги редиш, но са страхотни!!!!   love001

Видях, че си гърмала заради мен и си ги заплашвала, но като гледам не са стреснали много!  ooooh! То от девет кладенеца вода ми носят!  ooooh! Ами нищо не я оправдава за думите, а за последващото и поведение на самовлюбена егоистка пък съвсем не могат да я оправдаят!!! Ама хиииич!!!  Naughty Naughty Naughty Колкото и да си наранен не може да си толкова заслепен от ревност, та чак да не разбереш, че другият е наранен също и то много, и с цялата си наглост да очкаваш да се появи на парти и едва ли не да ти иска прошка???  ooooh! И то за нещо, което съществува само в твоята глава!   Naughty

За батко Кенан - благодаря!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето този човек заслужава огромен фен-клуб!!!! А не вашия Крачол!   Naughty Naughty Naughty

# 83
И аз да украся  Joy Joy Joy Joy

С кофти к-во са, но като сваля епизода с по-добро, пак ще ги направя.  Mr. Green

Иве, много добре се е получило! Толкова са смешни и двамата,но Крачола надделява с неговия АРТ танц  Joy Joy Joy

Благодаря на Саси за темата и на всички,които преведоха 14 епизод!  newsm51

# 84
Много се уплаши горкият от тия нахални жени  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама от снощи ме мъчи въпросът, не можа ли да се сънува без потник  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Praynig

Ти и на това бъди доволна,  Mr. Green  че някой път спи и с горнището....
  Shocked

Ех, ама стееее  ooooh! ooooh! ooooh! голо ли да спи момчето посред зима???  ooooh! Беше с хубава шапка на НГ 2013, нали?  Party Никой не я забеляза!  ooooh!

# 85

Очила ти трябват, очилаааа

Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Вени, сакън, несакън, ядосана съм и на Мира за това, че избра лесния начин, и избяга от стаята му вместо да поговорят, че и обидена го раздава, bash а като си взе ластака, и ми идваше да я фрасна, box че да се освести и да спре с детинското си поведение. Crossing Arms
Като му има доверие, защо се хвана за ревността си вместо за доверието, което се предполага, че му има, че се и навиваше сама като пружина, даже и в стаята му продължи да е настъпателна!?! Crossing Arms
Докато не видя Мирка, че наистина е осъзнала тежестта на думите си, които му каза и, че се разкайва, не искам да се сдобряват.
Тази Лейля няма ли да си ходи вече, бая време се застоя в сериала а и Яман и каза, че не иска нито да се чуват нито да се виждат повече?!
Мен ми е на ума, че Селим, ще се намеси навреме и, ще измъкне Яман преди да го опандизят.
Може само нощта да прекара зад решетките но не и след това.

Скрит текст:

+ 1000000

Точно си го казала! Докато не покаже, че съжалява за думите си - никкаво сдобряване.  Naughty Да си тропа с крака и да се прави на нацупена госпожица на някой друг!!!!  Peace

# 87
Една от вас беше постнала пак статийка на Абдуррахман Балджъ..Преведох само онази час,в която коментира епизода..Другото е сбит преразказ на случилото се в серията..Ей,ще взема да пиша аз на този Балджъ за българските фенове на сериала.. Peace Peace Peace

Любимият любовен и приключенски сериал-Меджезир,пак развълнува силно зрителите.Толкова положителни реакции и отзиви има,изказани за този сериал,че думите са недостатъчни,за да ги опишем.Вчера в туитър са били пуснати 120 хил. туита,свързани с Меджезир..Сериалът вече е на 4 място в света сред сериалите,за които се говори най-много..В продължение на години съм гледал стотици сериали.До сега никога не съм виждал такъв интерес към някой сериал..Вчера по време на излъчването му,Меджезир счупи рейтингови рекорди..И в двете категории-и в тотала ,и в АВ-  с разлика от 6 точки се нареди на първо място..Снощи беше вечерта на победа за стар тв.
Покрай похвалите си за сериала, бих искал да добавя и някои свои положителни критики за него.Лошите събития,които сполетяват Яман,идват едно след друго.Раздялата му с Мира..Без да се е сдобрил с нея,спирането на стипендията му..Взаимоотношениата му с Лейля,които непрекъснато са на дневен ред.Това,че отново си навлече беля на главата с полицята..Всичко едно върху друго се стоварва върху главата на зрителя и върху неговат психика.Става им много мъчно за Яман..Уважаема сценаристке-Едже Йоренч,трябва малко да намалите дозата на мъката и приключението..А и две думи за прическата на Яман.В общи линии тя се харесва на зрителя,но в тази серия никакви грижи не бяха полагани за нея.Трябва да се обръща малко повече внимание на  косите на Яман.. В този епизод бяха много разбъркани и неугледни..

В този епизод Чаатай Улусой надмина себе си и ни представи изключителна игра..Серенай Саръкайа също стана любимка на зрителя.Те плакаха заедно с нея,смяха се,вълнуваха се..

# 88
Ивче,миличка,много ми харесва Яман,когато казва Сиктир гит!  smile3521 smile3521 И затова съм пременена така..
А ти и гифчета ли почна да правиш? В стиховете си ненадмината,направо нямаш равна..Сега и с гифчетата Peace Peace PeaceАбе,с каквото се захванеш,го умееш да правиш по най-добрия начин..Ейвалла на теб!

Мила, понеже на Яман правят по 100-ина на серия, Heart Eyes Heart Eyes а никой не отразява Крачолчето....  Mr. Green
Но нали са ЯмОрHeart Eyes Heart Eyes колкото за единия,  Naughty толкова и за другия...  Peace

За батко Кенан - благодаря!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето този човек заслужава огромен фен-клуб!!!! А не вашия Крачол!   Naughty Naughty Naughty

Че той Крачолчо не иска огромен,  Naughty  дори не иска голям....
  Whistling Whistling

Много се уплаши горкият от тия нахални жени  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама от снощи ме мъчи въпросът, не можа ли да се сънува без потник  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Praynig

Ти и на това бъди доволна,  Mr. Green  че някой път спи и с горнището....
  Shocked

Ех, ама стееее  ooooh! ooooh! ooooh! голо ли да спи момчето посред зима???  ooooh! Беше с хубава шапка на НГ 2013, нали?  Party Никой не я забеляза!  ooooh!

Ти ли я плете?  Grinning
Хубава беше,   Peace  ама пак няма пискюл  Mr. Green

# 89

Тони, теб хванаха ли те, Joy че Яманчо го приклещиха до оградата?!

Хванаха ме и ме заключиха в една стая  Laughing
аз след снощната серия веднага си легнах и си мислих за жалничкия Яман , а и като не си пожелахме Чаатайски сънища и аз за това сънувах глупости  Joy Joy Joy
между другото някой имал ли е Чаатайски сънища ?  Laughing
Тони, ти от цялата серия, това ли намери да сънуваш  Joy Joy Joy Joy Joy Ама то вярно, че в тоя епизод, нямаше кой знае какви неща за сънуване.  Sad
Не знам дали това се брои, ама аз веднъж сънувах как Чачко ми разказва биографията си и аз записвам.  hahaha hahaha hahaha Чакам Ани да почне да пише в блога, че да й дам малко информация от извора  Mr. Green

Така, така .. копвайте си някъде сънищата, пък в блога ще направим една секция - фенски сънища!  Joy Joy Joy Joy

Ивенце, аз може ли да си поръчам нещичко - искам с батко Али и Яман в новогодишната нощ, където се прегръщат. Peace Искам го спешъл, за да го пратя на батко Али. Party Ако имаш възможност, разбира се! Hug

Ама разбира се.  Hug
Ако искаш по-добро к-во, ще изчакаш до утре, че свалянето на такъв торент ми отнема 6 часа.  #Crazy #Crazy Mr. Green
Ако става и с такова, по-късно ще ти го резна. 
Hug

Зори, тя Ивето е длъжна да ги резне, след като залива темата с танцуващия Крачол.  Peace Трябва да се отдаде заслуженото на батко Кенан!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Който превъзхожда Крачола във всяко едно отношение!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт