"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 146
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Радвам се за тях , че са гаджета.
Винаги е по-добре да живееш в двойка. Това обогатява много и те учи на търпение и уважение.

Кои са гаджета? newsm78

# 61
Ауу добре, че не си го разказала Иве съня ти преди 12 часа  Laughing
Дано не се окаже само, че е пророчески   Praynig
Хаха Зори не си само ти с такива сънища  Mr. Green

# 62
Здравейте на всичкиииииии  Hug Hug Hug Hug

Погледнах малко в старата тема и гледам Мирката си намерила адвокати,  ooooh! и то няколко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Аз казах вече, че никакви доводи няма да ме убедят,  Naughty Naughty Naughty Naughty но ще ги прочета защитните речи!!!!  Peace Да не си мислите, че ще ги пропусна!!!  hahaha hahaha hahaha

Тази тема още не съм я чела, но ще я прочета и нея след малко.  Peace

# 63
Привет Hug Hug Hug Hug
За много години,мили момичета!
Бъдете живи,здрави и щастливи през новата 2014 година! Желая ви незабравими моменти с Ямира Peace Peace

Тинче,благодаря за новата тема..Аз докато ти благодаря за предната,то дошло време за благодарности за тази..Бъди ни жива  и здрава! За теб Hug Hug Hug

Скрит текст:

Ани,миличка,благодарности и на теб за всеотдайността ти Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 64
Здравейте на всичкиииииии  Hug Hug Hug Hug

Погледнах малко в старата тема и гледам Мирката си намерила адвокати,  ooooh! и то няколко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Аз казах вече, че никакви доводи няма да ме убедят,  Naughty Naughty Naughty Naughty но ще ги прочета защитните речи!!!!  Peace Да не си мислите, че ще ги пропусна!!!  hahaha hahaha hahaha

Тази тема още не съм я чела, но ще я прочета и нея след малко.  Peace

smile3503

newsm43Въххх,Анита се завърна.  smile3555Чакай да си кажа докато се мота в старата тема да ни чете дълбокомислените философствания .Преди да е заредила оръдията . Joy Joy
 Crossing ArmsТъй ами ,адвокати има вече Мирето,не може направо на разстрел !Каква е тази несправедливост? newsm09 Само обвинители и никакъв защитник.Организирахме и защита на Мирка, Naughtyравновесие трябва да има в природата. Laughing Wink
Изчезвам преди да ме е усетила... newsm52

# 65
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте , момичета?

Иве, страшна си да знаеш. Такива стихове редиш , че ме оставяш без дъх от смях.  bouquet  bouquet  bouquet

ЕПИЗОД 14 С БГ ПРЕВОД ВЪВ ВИКИ

http://www.viki.com/videos/1026644v-ebb-and-tide-episode-14

п.п Разпределението за 15 след малко!

# 66
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте , момичета?

Иве, страшна си да знаеш. такива стихове редиш , че ме оставяш без дъх от смях.  bouquet  bouquet  bouquet

Здравей ! Ако преводът е от английски и аз ще кога да се включа Simple Smile Само че трябва да знам как се пишат субтитрите Simple Smile

# 67
Ще коментирам и аз 16 епизод,но нека първо ви постна превода на сцената в чайната градина със Селим и Яман..Две бяха сцените,които  ме развълнуваха до сълзи..Едната е тази,а другата е закуската у сем. Серез,когато Яман получи китара за подарък..

Яман и Селим в чайната градина след посещението в гробищата..

Селим:Това място тук е като нещо между живота и смъртта. В едната  страна най-хубавата гледка на света,а в другата  безизходност.А най-голямата безизходност е това един млад живот да се изплъзне измежду устните ти...И ти да се чувстваш отговорен за това..
Яман:Онова момче как умря,батко?
Селим:На едно място,където въобще не би трябвало да е,застрелял някого..Човекът умрял. Било самозащита. Изготвих много добра защита..Понеже беше непълнолетен,поисках освобождаването му. Страхуваше се,не искаше да го освобождават.И в деня,в който беше освободен и в който ден аз се радвах,че съм спечелил делото,го застреляха. В болницата няколко дена се бори за живота си и после през ноща на 31 декември...
Яман:Батко,моите съболезнования!
Селим:Когато беше в болницата ми каза:,,Батко,по-добре да бях останал в затвора!,, Промених съдбата на Юсуф. Разяждах се отвътре за това,че не можах да предвидя това и че не можах да попреча на онези мъже..Но ...Юсуф си отиде!
Яман:Батко,но и моята съдба ти я промени.Ако и Юсуф е допринесъл за това,нека Господ да го благослови!
Селим:Единият край на живота винаги е пропаст,Яман. Не забравяй това никога! Понякога дори и най-близките ни хора са пропаст за нас. Но понякога,точно когато вече си на дъното на пропастта,не можеш да видиш изцяло  картината пред теб.И точно тогава трябва да се довериш на други очи.. На такива очи,които могат да видят отдалеч. И ти не можеш да виждаш сега. Не крий нищо от мен!

Яман:Знаеш какво иска батко от мен,нали?
Селим:Чаках ти да ми кажеш..
Яман:Иска само да му крия парите до излизането му от затвора.След като излезе,ще ги изтегля от банката и  ще му ги дам.Нищо друго не знам.Това е. Кълна се!
Селим:Защо не ми каза?
Яман:За да не ми кажеш,че пак съм си навлякъл беля на главата. За да не намеся и вас в тази работа..Накрая ще ви омръзне от мен.
Селим:Ако криеш нещо от мен,тогава ще си навлечеш още по-големи неприятности на главата. Никога не забравяй това!

# 68
  • в очите на дъщеря си
Илина , намери , кой да ти обясни как се редят субтитри във Вики, и в следващият епизод ще ти дам една част да видя как ще се справиш и тогава ще се реши дали ще превеждаш за постоянно. Както всички знаят съм болна и нямам времето, а и възможността да те науча как става. Peace

# 69
Илина , намери , кой да ти обясни как се редят субтитри във Вики, и в следващият епизод ще ти дам една част да видя как ще се справиш и тогава ще се реши дали ще превеждаш за постоянно. Както всички знаят съм болна и нямам времето, а и възможността да те науча как става. Peace
Дано се оправиш бързо и искам само да те попитам от какъв език става ? Благодаря ти !

# 70
Здравейте на всичкиииииии  Hug Hug Hug Hug

Погледнах малко в старата тема и гледам Мирката си намерила адвокати,  ooooh! и то няколко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Аз казах вече, че никакви доводи няма да ме убедят,  Naughty Naughty Naughty Naughty но ще ги прочета защитните речи!!!!  Peace Да не си мислите, че ще ги пропусна!!!  hahaha hahaha hahaha

Тази тема още не съм я чела, но ще я прочета и нея след малко.  Peace

Аниии, добре си дошла  Hug Hug Hug
Да не грабнеш сега пак оръжието  Stop Виж специално за теб съм се преминила с празнични одежди

# 71
  • близо до брега на морето
Ани-добре си дошла,Лили smile3525 smile3525 smile3525благодаря за превода-и аз се разчуствах.И без да разбирам турски си личеше ,че разговорът им е трогателен-но сега като знаем,се убедихме в това.Тези хора играят с очи,жестове и мимики-добре се справят-щом ни задържат пред екраните всеки петък в очакване на новата серия.НЕВЕРОЯТНИ СА Hug Hug Hug

# 72
Здравейте на всичкиииииии  Hug Hug Hug Hug

Погледнах малко в старата тема и гледам Мирката си намерила адвокати,  ooooh! и то няколко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Аз казах вече, че никакви доводи няма да ме убедят,  Naughty Naughty Naughty Naughty но ще ги прочета защитните речи!!!!  Peace Да не си мислите, че ще ги пропусна!!!  hahaha hahaha hahaha

Тази тема още не съм я чела, но ще я прочета и нея след малко.  Peace

Аниии, добре си дошла  Hug Hug Hug
Да не грабнеш сега пак оръжието  Stop Виж специално за теб съм се преминила с празнични одежди

Аййййй, красота!!!   newsm03 newsm03 newsm03    Вени, изпълни ми душата!  Hug

Ани, виж, виж, загледай се!   Naughty Naughty

# 73
New // Yeni Çağatay Ulusoy at Kemerburgaz Üniversite #medcezir set

Много, ама мноооого хубаво това момче яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде и Вени и всички, които са говорили за визията на Мира на НГ - абсолютно съм съгласна!!! Голямо недоразумение! Ужасно изглеждаше!

Вики и да бягаш пак ще се върнеш!!!  Joy Joy Joy Joy
Вени, после ще се занимая с новите ти одежди!  hahaha hahaha hahaha
Лили, мила благодаря ти много за милите думи и за превода на диалога на Селим и Яман. Някои неща и аз не ги разбрах съвсем! Много трогателна беше сцената и тази с подаръците също!  Hug

Сега за ЯМИРА  Peace
Съгласна съм, че е неопитна Мира!  PeaceНо не е на 15-16, а поне на 19-20. Поне така мисля. Нали учи в университет?  newsm78 Както и да е. Тя просто за мен Мира е болезнено ревнива и се самонавива, което пък е направо ... не знам как да го определя! Ейлюл се опита да и влее малко здрав разум, но тя май не възприема много.  ooooh!
Има такива хора - и млади и стари. Аз познавам такива мъж и жена с брак над 25 години, които продължават да се ревнуват и вярвайте ми понякога като я слушам (жената) и направо се чудя аз ли нещо не съм наред или тя.  ooooh! Но съм убедена, че това състояние е болестно! Особено самонавиването. И то е докато си жив.  Peace
Та Мира явно е от този тип, защото направо цял филм направи като я слушах. И детинската и постъпка много ме ядоса. Тя е едно разглезено момиченце, което като не стане на нейното и имам чувството, че ще затропа с крак!  Naughty Naughty Naughty Naughty Да, но това не е ОркунЧа, а Яман. И той отдавна е пораснал и въпреки, че я нарича Пронцесо няма да и позволи да му се качи на главата!  Naughty Naughty Naughty  И така трябва, защото думите за Тозлудере бяха наистина ужасно грозни и не на място! Както видяхме и тя се държа като момиче от покрайнините, а не като изискана госпожица от снобарски квартал.  Peace

Някой, не помня кой писал, че Мира не влагала този смисъл в Тозлудере, който влагаме ние или Яман. Да, ма НЕ!!! Точно с това, което каза, Мирката показа, че е снобка - само в Тозлудере се бият, в нейното обкръжение няма такива работи. Има само удари под кръста!!!  Peace
Точно такъв смисъл влага тя - в Тозлудере живеят диваци, които скачат на бой. В нейния квартал няма такива работи - само ровят в чужди скайпове, вместо да попитат направо каквото искат да знаят!  Naughty

И още нещо засега - гледала била снимки и видяла колко са близки?  ooooh! Ами той Яман е имал живот и преди нея, тя какво си мисли?   Shocked Тя да не би да не е имала връзка с оня КРачол????  Thinking И веднага се самонавива, че били спали заедно. Ами тя какво очаква?  Thinking Те в Тозлудере са така - лягат си с гаджетата.  Joy Joy Joy Пък и още не се знае дали Яман и Лейля са имали такива отношения.  Naughty

И Яман прекара нощта сам и отказа на онази грозница, а тя Мирка какво направи?  ooooh! пак заради филмите в главата си се метна на влака и то пред Крачола?????????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Отивам да чета нататък  Joy Joy Joy Joy

# 74
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте , момичета?

Иве, страшна си да знаеш. Такива стихове редиш , че ме оставяш без дъх от смях.  bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug  love001

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Лили,   Hug  bouquet  bouquet  bouquet  И ти си с готин подпис.  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт