"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 242
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Едва стигнах до тук днес  ooooh! ooooh! ooooh! Толкова тръстика, че се почувствах като Изаура  Joy Joy Joy Joy

Нямам време да чета, но ще го направя после!  Peace И всеки ще си получи заслуженото  Peace Най-вече Крачола!!!  smile3534

Добър ден, Изаура!
 Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Кой днес е най-актуалният...  Whistling Whistling Whistling

Къде са му къдриците  smile3511 smile3511
Ама пак е хубав  Mr. Green Mr. Green

Thinking Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Whistling

# 616

smile3503 Откраднах нещичко за нас. Знам , че ще ме бият ама дано да е малко newsm43 ама пък ме обичат и се надявам да не боли Joy

Я да се порадвам малко на рейтинга  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
И какво като го няма Карагюл, това само показва какво би било положението, ако Карагюл не го даваха в петък. Нито Карадайъ, нито ВВ, нито Кючюг гелен, нито Куртрал вадиси са в пряка конкуренция с друг равностоен по гледаемост сериал. Ако примерно Карагюл го даваха в понеделник, как ли щяха да се разпределят процентите между него и Карадайъ и дали тогава ПО нямаше да изпревари и двата  newsm78 Но каквото такова. Важното е, че ПО си има своята публика  newsm68 newsm68 newsm68

Peace Peace Peace

Я и аз   newsm44 newsm44 newsm68 newsm44

# 617

Тази снимка да не би да е намек за мъжествеността му?! hahaha Зализал се е като близалка. hahaha

# 618
Май тези неща ги е писал батко Али? newsm78

https://flipboard.com/section/the-cool--bbYlq5

# 619
Тоя другия на снимката до Крачола ,кой е  newsm78

# 620
О, със сигурност Оркун! Люк не се скубеше, то така целият чар заминава!!!  Joy

Shocked Shocked Shocked Shocked

.......................
От Люк и Оркун, определено Оркун е номер едно. То не е перчем, то не е крачол, то не е танц - със всичко превъзхожда Люкчето. Mr. Green
...............

От Люк и Оркун, определено Оркун е номер едно. То не е перчем, то не е крачол, то не е танц - със всичко превъзхожда Люкчето. Mr. Green
Подкрепям с две ръце. Относно другите:
.................

Сега като се зачетох и се чудя къде съм попаднала??????????  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Толкова мили и добри  момичета, а с толкова лош вкус!!!!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Това да го сложа най-отгоре, като лозунг....  Naughty hahaha hahaha hahaha
Ани, мило,  Hug недей си криви душата, признай си!
Whistling Whistling

Като гледам Крачола на снимките с които сте напълнили темата и не мога да повярвам, че ме караш да казвам такива неща!!!  ooooh! ooooh! ooooh! Ти да не си махмурлия като Яман (след НГ парти с нас в Тозлудере  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes), че говориш за признания и кривене на душата? ooooh! ooooh! ooooh!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 621
Ама по-добре да дава храна на пресата с облеклото си, отколкото с рибните истории.  Peace

+100000  Hug Hug Hug

......
 smile3503 Откраднах нещичко за нас. Знам , че ще ме бият ама дано да е малко newsm43 ама пък ме обичат и се надявам да не боли Joy
Скрит текст:

Бризче   Hug Hug Hug

Скрит текст:
Аз искам да благодаря на екипа,който всяка седмица отделя от времето си,за да ни превежда сериите! Благодаря на всички ви,не знам какво щяхме да правим без вас!  newsm51 smile3525
Аз този път не издържах и изгледах 15еп. на 92% превод и искам да кажа,че друго си е да разбираш какво говорят.
При гледането на турски подкрепях Мира,но сега след като изгледах серията с превод,твърдо подкрепям Яман,
Скрит текст:
с малко изключение,че като се засякоха,трябваше да е малко по-настоятелен! Мира действа прибързано и много го нарани и то пред всички! Сега и аз мога да стрелям по нея
#Sniper #Sniper  341uu #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Peace Hug Peace Hug

......................
Как само гледа кривия панкейк  Wink hahaha hahaha и се чуди: тва става ли за ядене.... Mr. Green Mr. Green
...............

smile3521 smile3521 Вика си: какво е това?  hahaha hahaha hahaha hahaha

дори и с чувал да е облечен ТОЙ е №1  love001  love001  love001

+ 100000  Hug Hug Hug Hug

# 622

Сега като се зачетох и се чудя къде съм попаднала??????????  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Толкова мили и добри  момичета, а с толкова лош вкус!!!!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

На правилното място.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоя другия на снимката до Крачола ,кой е  newsm78
Не е ясно  newsm78 Някой не толкова известен като него.  Mr. Green

Но този е ясен  Heart Eyes

# 623
Вени, започнах да се замислям дали е правилното.  newsm78 newsm78 newsm78 ама вече съм попаднала, какво да правя?  ooooh! ще си стоя тук и ще трия Крачола.  hahaha hahaha hahaha

Едва стигнах до тук днес  ooooh! ooooh! ooooh! Толкова тръстика, че се почувствах като Изаура  Joy Joy Joy Joy

Нямам време да чета, но ще го направя после!  Peace И всеки ще си получи заслуженото  Peace Най-вече Крачола!!!  smile3534

Добър ден, Изаура!
  Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Кой днес е най-актуалният...  Whistling Whistling Whistling

И кво се хилиш?  newsm78 newsm78 newsm78 ooooh! Аз казвам, че съм като робиня, а тя се търкаля от смях???? Да не мислиш, че и е лесно на Изаура?  Naughty Naughty Naughty Чооок зор!!!  smile3511 smile3511  Joy Joy Joy Joy Joy

# 624

Зориии добре, че харесваш батко Али, че като гледам и ти си се запътила към Крачолките.  newsm78 От вчера те наблюдавам  Stop - размножаваш му снимките, после му се кефиш на танците.  ooooh! Да знаеш, че се притесних за теб!  Crossing Arms

# 625
Как сте момичета, пак сте се вихрили. Оркунчо ви взел акъла hahaha hahaha hahaha
За него само:  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 626
Как сте момичета, пак сте се вихрили. Оркунчо ви взел акъла hahaha hahaha hahaha
За него само:  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Скрит текст:

Бравоооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire един човек с вкус да има  Hug Hug Hug

# 627
Здравейте  Hug

С тези празници ми е доста трудно да ви настигна, но ще успея  Peace
Най-вероятно пак се повтарям, но все пак ...

Цитат
''En İyi Drama Dizisi'' kategorisinde oylar Medcezir 'e
''En İyi Gençlik Dizisi'' kategorisinde oylar #medcezir'e

''En iyi drama dizisi erkek oyuncusu'' kategorisinde oylar Çağatay Ulusoy'a

http://www.ayakligazete.com/

# 628

Като гледам Крачола на снимките с които сте напълнили темата и не мога да повярвам, че ме караш да казвам такива неща!!!  ooooh! ooooh! ooooh! Ти да не си махмурлия като Яман (след НГ парти с нас в Тозлудере  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes), че говориш за признания и кривене на душата? ooooh! ooooh! ooooh!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Тц!   Crossing Arms Не съм!  Mr. Green Mr. Green

На правилното място.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3521 Joy Joy Joy Joy Joy

# 629
Здравейте  Hug

С тези празници ми е доста трудно да ви настигна, но ще успея  Peace
Най-вероятно пак се повтарям, но все пак ...

Цитат
''En İyi Drama Dizisi'' kategorisinde oylar Medcezir 'e
''En İyi Gençlik Dizisi'' kategorisinde oylar #medcezir'e

''En iyi drama dizisi erkek oyuncusu'' kategorisinde oylar Çağatay Ulusoy'a

http://www.ayakligazete.com/

Това временни реултати ли са или окончателни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт