Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 558
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Креми- съжалявам за дядо ти. Да си поживее още човека му желая. Моят е на 82, едва ходи, краката му са изсъхнали, но е много горд- не му харесва положението, яд го е, само се моля да не направи някоя глупост.
Ангелче- страхотен пръстен, отново честито!
За спането. Аз не бих поела нощувката. Дори да разполагам с пари. Не мога да се обоснова, такова ми е мнението.
 Hug

# 421
  • UK
тук съм момичета Hug

но много съм притеснена за мама ... откриха и увеличени лимфни възли, утре е на пореден консулт с хематолог ... Но искат да и вземат проба, свързано е с операции, под пълна упойка, рязане, химиотерапии просто незнам Cry откъде ни дойде всичко това ... мисля, че от този стрес и притеснеята покрай Теа ми спира и кърмата, да не говоря, че отслабнах с над 16 кг от раз, това обаче ми е най-малкия проблем Rolling Eyes
Теа днес е 1940 кг, храни се "уж" с биберон, но ние малко се съмняваме, че тези мерки са реални, т.к дотук всеки ден наддаваше едвам с 10 грама, та тя до вчера си беше 1860 грама #Crazy а изведнъж скочи с толкова много.
Говорят и за изписване за уикенда, притеснена съм, т.к там я хранят и със сондичка, а аз у дома само с биберон мога, сама ще съм, мама ще е  в болница и това допълнително ме плаши, как ще се оправя с 2 бебета, едното Теа е като мишле, да те  е страх да го пипнеш Crazy

Вио Hug не, не бях чувала за тази грижа,на мен ми хрумна като идея просто Laughing ноооо покрай тези проблеми само влизам за новини около вас и толкова, нито имам желание, нито друго за да чета Rolling Eyes

Ангелче страхотно бижу, със здраве да си го носиш!  bouquet

# 422
Момичета вече няколко дни само чета.
kokona20   Hug стискам палци за Тея всичко да е наред с нея.Целувки и за двете бонбонки, колкото до това дали ще се справиш сама с двете , не се тревожи всичко ще е наред  , не се настройвай че ти спира кърмата, първоначалното препълване на гърдите в първите дни в един момент изчезва , мислиш че няма , но  реално проблем няма Hug
Kremi Kremi  дано наистина не изпитва болки дядо ти .Знам как беше моя, и сега ми е пред очите ...накрая се молех само да не го боли.
Момичета нещо последните няколко дни ми е едно тъжно, може би това че нямаме никой тук, вече съм споделяла с вас просто освен мъжа ми в града си нямам никой, същото е и при него, за празника всички близки се обадиха да честитят , но нали е през седмицата нямаше как да дойдат, а приятели... просто такива се оказа че няма.

# 423
Kremi Съжалявам да чуя такава новина. Hug
Ангелче да ти е честит пръстена!Дано се разбирате постоянно.Е не е лош човека щом разсъждава така.Simple Smile
За гостите според възможностите си преценете.а за град най-близкия и удобен за всички гости.
Скачам ,че и моят шеф мърмори.До по-късно дами.

# 424
  • Fort Worth, TX
Коконче. не са чупливи GrinningДребните са жилави.Дори и да я изпишат ,ще се храни по-бавно и товае.Ще се справиш.Трябва да се справиш.Аз си изгледах близнаците почти без помощ.Като влезнеш в ритъм всиччко ще е ок.

# 425
  • при късмета
Коконче  Hug може от сондата да е наддала толкова бързо. Вкъщи освен с биберон, защо не опиташ да я кърмиш? Както ти е казала Джейми първоначално мислиш, че едва ли не тече непрекъснато, после не намалява, просто се нормализира според количеството което трябва. Ще се справиш. Пожелавам на майка ти всичко да мине по най-добрия начин  Praynig
Джеми  Hug
Ста ди интересно ми е какво е казала свекървата  Laughing
Аз имам брак. И халка нося, ама годежен  пръстен нямам. Обсъждахме си веднъж деца, сватби и такива работи и се изясни, че ще има и двете. И моя решил, че сме се разбрали  ooooh! Такива работи при него, като предложения няма. Веднъж си говорим нещо с приятели и моя изтърсва "Ми сега като се оженим, като се роди и детето ...." и още нещо каза, ама аз не чух защото бях ей така  newsm09 всички ме гледат, аз продължавам да недоумявам, чудят се да ни поздравяват ли, какво да правят. А моя най-спокойно си продължава "какво, нали така се разбрахме?"  ooooh! та това ми беше предложението - разбрали сме се били.  hahaha
Повече от 8 години сме заедно и повече от 5 откак сме женени. Църковен брак нямаме, мъжа ми е католик, пък и нашия църковен ритуал не ми харесва. На последния на който ходих попа не спря да повтяра на булката, че била ребро и трябвало да слуша мъжа си  ooooh!
Ако правя църковен брак, аз ще стана католичка и ще кача отчето на Витоша да ни венчае, защото и изнесен ритуал исках, а тук още не се правеше. Католическите свещеници поне отиват където кажеш, при нас не може извън църквата.
Мнението ми в това отношение, е че няма значение кой какво казва или иска, единствените на които трябва да се угоди са младоженците. Това е техния ден и ако искат и на луната да се оженят. И гости и длъжностни лица, които имат право да извършват ритуала и попове трябва изцяло да се съобразяват

# 426
Мама-коко, направо съм ви фен на цялото семейство - като се почне от Шефа, през теб, та до твоя мъж - големи сте скици всичките  Hug
Джей, spoko
Креми, съжалявам за тежката диагноза на дядо ти  Hug
Ванко тази вечер кашля повече от час след като легна. Какво беше това чудо, не знам. Накрая му намазах гърдичките с малко ракия и се успокои. Не знам дали е много правилно, дано да не съм му навредила кой знае колко. Чета сега из нета на какво може да се дължи и най - вече какво да правя в такива случаи, обаче май ще се откажа да чета - толкова страшни болести има, ужас  Tired

# 427
  • София
Здравейте!
Сега сядам и докато прочета всички ви...
Коконче, Тея не е от стъкло. Малка е,  но е здраво и жилаво детенце.   Не се притеснявай и не се самонавивай "сега какво ще стане, как ще я храня, как ще я държа, тя е толкова малка..."  ей така, какво всички ги гледат. Ти си смела майка, нали  Hug По обезпокоителното е за майка ти. Там нещата дано да се подобрят и изследванията да не покажат лоши работи. Стискам палци.
Креми и твоите новини не са добри. Много съжалявам за прочетеното. Дано ...не зная какво да кажа. Да, мога да кажа, но ако те виждам директно, но така през екрана няма да прозвучи добре.
Ангелче, честито!!Много е красив пръстена. Здраве и живот от мен и най-вече спокойна бъди. За сватбата какво да ти кажа...по протокол вие трябва да поемете разходите на всички които са на хотел или там на някаква къща. Била съм на сватба на такова далечно място и така процедираха сватбарите с всички гости от София. Но всеки сам си решава, мнението ми е само лично, как бих го направила аз.
Ма-ко, харесвам мъже като твоя М. С една дума и разрешава въпроса за пустата му сватба. Раз-фрас =готово. С две думи ще се женим. Хич, ама хич не съм по романтиката. Преди време, ами то сега беше миналата пролет гледам пред една църква има сватба. Мина ритуала, всичко точно, но тези младоженци като отидоха за правят снимки, той клечи на коляно в тревата и подава цвете, тя подава едни ръце за целувка и го гледа отгоре с умиление, той с розов брачен костюм, а тя с сватбена рокля тип бонбон и джуфки...аз , а и не само аз много се хилотихме на таз романтика.  Но всеки с избора си. И изобщо, който обича сватби да не ме чете. Аз булка никога не съм била и никога не съм харесвала. Първия път отидох с пола и блуза и едно лаленце си размахвах в ръката и  се качих на трамвая до гражданското и всички разбраха, че отивам да се омъжвам, а втория път отидох с един тъмносин костюм без букет даже. Хич не ми е важно, други работи са ми важни, а и аз съм си крайно нестандартна в много отношения.
Джеми, що така бе мила. Я споделяй, разказвай и по-бързо ще ти мине времето.
Контеска , обичам да те чета. Много позитивизъм има при теб или на мен така ми изглежда.  Hug
Вио, много миличко ми стана за твоя М.
И на всички други   love001
Имам въпрос към вас, към тези които са правили Panna  Cotta. Кога се слага заливката , след като се стегне крема в хладилника или още в началото и се слага  пак в хладилник.  newsm78  Ще има гости за вечеря в събота, 6 човека и това май ще е сладкиша. Моля да сподели.
Славунка я мисля, не се е обаждала.
Отивам да ви чета подробно.

# 428
  • Fort Worth, TX
Я не си пълни главата с глупости.Нали е болен.Нормално е да кашля.Заведете го пак за една слушалка.Да ти кажа не прекалявай с ракията.Това е сериозна работа.От лекар го знам.Най-добре не мажи с нея.Той не бе на аб, нали?Сега вируса е гаден и минава бавно.

# 429
  • Fort Worth, TX
Марче, мога да предположа какво би искала да ми кажеш.Аз съм реалист човек.Знам , че всички сме за малко ,но  все пак ми е дядо.Докъдето сърцето издържи.Това е.Няма как да не боли.Свалих един филм за сериен убиец.По действителен случай е.Прерових една тема , която следя от доста време.

# 430
  • София
Марче, мога да предположа какво би искала да ми кажеш.Аз съм реалист човек.Знам , че всички сме за малко ,но  все пак ми е дядо.Докъдето сърцето издържи.Това е.Няма как да не боли.Свалих един филм за сериен убиец.По действителен случай е.Прерових една тема , която следя от доста време.
Да, зная че си реална. От много време го зная и зная и това, че си наясно с нещата. Трезва си много и това е добре.
Кой филм, кой филм??? Тази тема и аз я следя.  Simple Smile

# 431
  • Fort Worth, TX
Texas Killing Fields -аз почвам да гледам.Спокойна вечер на всички . Hug

# 432
  • при късмета
Креми отивам да диря филма.Нали вече гледам като млада  hahaha
Вио, много е упорита кашлицата на този вирус, със седмици се влачи. Важното е да свали Т. Той нали вече няма?
Е предложение нямах, или поне не стандартно, но поне го обсъдихме, оставаше и да не сме  hahaha
Марче аз даже сладкиша не знам какво представлява

# 433
Добър вечер момичета,
Креми  Hug, дано да не го боли много дядо ти и да имате още време заедно. За пръв път ще споделя, преди години дядо си отиде от рак на стомаха. Доста време мина но аз никога с никого не говоря за това, дори с ММ не говорим. Говоря много за него но само хубавите спомени.
С Марчева да ми пуснете линк към тази тема, като чуя за серийни убийци и съм на първа линия  Mr. Green
Коконке не се вкарвай във такъв филм. Ти си силно момиче и ще се справиш и с двете дечица. Теичка ще наддава и ще расте и тя като Стефи здраво и щастливо дете щом е при мама и тати.
Стискам палчета за майка ти, дано да не е нещо сериозно.
Марчевааа  Joy, и аз не съм била булка, ама и не искам. Отидохме с ММ и 2 приятели за свидетели и подписахме. Аз бях по дънки и бяла риза, без букети без нищо. Толкова мразя сватби че последно съм ходила преди 20 години и то ме принудиха.
Вио, личи че не ти е боледувало детето до сега, не чети глупости в нета и не си втълпявай разни неща. Ще покашля и ще му мине. ТМ ми стана много мил, като прочетох, ама те мъжете много се шашкат, особено като му е за сефте. И аз като Креми ще ти кажа внимавай с мазането с ракия, даже по добре не го прави, малко е детето за такива процедури.
Още щях да пиша ама нещо не мога да си събера акъла тази вечер, по-късно може да намина пак.

# 434
Вио, ако искаш да го загрееш, по-добре с чиста мас. Знам, че някои не я одобряват, но аз говоря от позицията на човек, който не понася лекарства и се спасява с бабини илачи. Винаги кашлицата се засилва като легнат. Особено ако има секрет, който се стича към гърлото. Затова е много важно (за мен) да се овладее хремата, или поне секрета да не е "жилав". Последната кашлица я овладяхме с хомеопатия. Сега на Ема давам Назо-хил (от Люси го чух) и съм доволна.
Ще се преместя на компютъра, че тоя телефон...

Общи условия

Активация на акаунт