Ангелче- страхотен пръстен, отново честито!
За спането. Аз не бих поела нощувката. Дори да разполагам с пари. Не мога да се обоснова, такова ми е мнението.

откъде ни дойде всичко това ... мисля, че от този стрес и притеснеята покрай Теа ми спира и кърмата, да не говоря, че отслабнах с над 16 кг от раз, това обаче ми е най-малкия проблем
а изведнъж скочи с толкова много. 
не, не бях чувала за тази грижа,на мен ми хрумна като идея просто
стискам палци за Тея всичко да е наред с нея.Целувки и за двете бонбонки, колкото до това дали ще се справиш сама с двете , не се тревожи всичко ще е наред , не се настройвай че ти спира кърмата, първоначалното препълване на гърдите в първите дни в един момент изчезва , мислиш че няма , но реално проблем няма 
може от сондата да е наддала толкова бързо. Вкъщи освен с биберон, защо не опиташ да я кърмиш? Както ти е казала Джейми първоначално мислиш, че едва ли не тече непрекъснато, после не намалява, просто се нормализира според количеството което трябва. Ще се справиш. Пожелавам на майка ти всичко да мине по най-добрия начин 

Такива работи при него, като предложения няма. Веднъж си говорим нещо с приятели и моя изтърсва "Ми сега като се оженим, като се роди и детето ...." и още нещо каза, ама аз не чух защото бях ей така
всички ме гледат, аз продължавам да недоумявам, чудят се да ни поздравяват ли, какво да правят. А моя най-спокойно си продължава "какво, нали така се разбрахме?"
та това ми беше предложението - разбрали сме се били. 

По обезпокоителното е за майка ти. Там нещата дано да се подобрят и изследванията да не покажат лоши работи. Стискам палци.

Ще има гости за вечеря в събота, 6 човека и това май ще е сладкиша. Моля да сподели.

, дано да не го боли много дядо ти и да имате още време заедно. За пръв път ще споделя, преди години дядо си отиде от рак на стомаха. Доста време мина но аз никога с никого не говоря за това, дори с ММ не говорим. Говоря много за него но само хубавите спомени.
, и аз не съм била булка, ама и не искам. Отидохме с ММ и 2 приятели за свидетели и подписахме. Аз бях по дънки и бяла риза, без букети без нищо. Толкова мразя сватби че последно съм ходила преди 20 години и то ме принудиха.