И запис да не ви загубя
, времето и там май не е от най-хубавите.
добре се завърнала, чакаме снимков материал
Викам другия път ще и кажа ,че отиде на война 
и аз я видях тази тема...

Тази жена е уникална!!! Огромен колет, с подаръци за всички, красиво опаковани...Нямам думи! Марче, страхотна си, наистина съм безмълвна, само едно "БЛАГОДАРЯ" мога да кажа!!! Дано има повече хора като теб...спирам, защото ми текат сълзите...Благодаря!

Днес даже облякох Ванко изцяло с новите дрешки, да знаеш как се радва само! И много му отиват, абе супер са! И на Дея гащеризончето ще и свърши работа, разбира се. С Легото си играхме сума ти време...Няма нищо излишно, всичко влезе в употреба. Още веднъж - огромно благодаря за жеста, ако някога мога да се реванширам, ще бъда щастлива 
Не знам, отдавна не съм живяла по квартири, но и аз бих се дразнила на подобно отношение от хазайка - да ми се рови в личния живот, да ми гледа през прозореца и да ми дава акъл как да си гледам детето...Айде без такива, всяка жаба да си знае гьолчето 

Мари, ако нещо съм объркала или незапомнила извинявай! От предишната тема с това заглавие си спомням, че често имаше коментари "наистина е късметлийски". Иначе винаги може нещо да се скапе, съгласна съм. Искаш ли да сменя заглавието? Веднага, само кажи 

До 6г. беше пила само 2-3 прахчета Ентерол по миналото лято и Панадол при някои от ваксините - общо половин щишенце. Те това е.