Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 390
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Добър ден,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на скъпата ни именничка, много любов и успехи   bouquet
Славче много ми стана мъчно за Криста  Sad Едно е да е болно детето, притесненията са си притеснения, но като има допълнителна физическа болка е ужасно. Дано да измислите начин да си пие лекарството и бързо да мине  Hug
Коконче, кураж и вярвам, че всичко ще е наред. Не се предавай отсега. Дано са добри резултатите на майка ти  Praynig
Вале за яйца щом те е страх ти препоръчвам "Джиев". Намират се на ъгъла с/у пощата и "Била". Представители на птицекомбината в Костинброд. Толкова са им пресни яйцата, че след 2 седмици в хладилника продължават да се белят трудно, като ги свариш.И са на размери. И колбасите и каймата са им много хубави. И цените са им по-ниски.
Вио как е Ванко? И Дея как е?
Шефа няма помен от цицина, само ужуленото на бузата стои. Ще го слагам да обядва и ще излезем малко.
На всички гушки  Hug до довечера

# 601
Честит Имен Ден на нашата мама именничка. Само хубави неща ти желая.

За яйцата на мен ми е останал навик винаги преди употреба да ги слагам в белинов разтвор. Това ми е навик от ресторантите. Така са длъжни да ги третират и в ресторанти и в детски градини. Но въпреки всичко избягвам да ядем сурови яйца заради малкия.

# 602
  • София

Честит имен ден, Контеса! Бъди здрава и щастлива и дано с лекота се сбъднат мечтите ти, за да дадеш воля на нови такива!  bouquet

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 13:53 от Валенцето

# 603
Валенце, благодаря!   bouquet Линкът не е активен, но аз нали съм от стара коза яре  Mr. Green, влязох във ФБ, намерих албума и видях снимката и рецептата.  Peace

# 604
  • София
Леле, верно не е активен, извинявам се! Нали като съм го скрила даже не погледнах вътре в скритото какво е излязло, съжалявам!

# 605
Моля, някой да ми обясни как се работи с хартиени формички за кексчета. Май направих голяма глупост.

# 606
  • София
Мушкатова, не ти разбрах съвсем въпроса....да не би да си сложила формичките в обикновенна тава? Използва се само такава тава за мъфини с дупки за формичките, иначе няма как да стане.

# 607
Стана, Вале, стана. Ама бяха наблъскани, подпряни едно до друго. Усетих, че нещо не както трябва. Винаги правя в метални форми, кръгли, мечета... Сега ще ядем квадрати, ромбове, триъгълници, но поне не се разляха.

# 608
Добро утро момиччета,
благодаря ви за пожеланията .Преди работа ви пускам малка почерпка ,а след това ще ви дочета :

# 609
  • UK
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН КОНТЕСКА   bouquet

Утре изписват нашата Теичка, няма да казвам, че не съм изплашена, как ще се справям сам-самичка и то с две малки бебенца Rolling Eyes ММ ще ползва болничен 1 седмица Crazy Crazy ама после, ето сега как ми е нужна мама Cry Sad

Сигурно няма да имам възможност така чЕСТО да влизам тук, но ще се опитвам вечер по някое време да ви чета и да се разписвам, няма да е всеки ден, но се надявам да мога да си говоря с вас
  Hug

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА, чЕ СТЕ С МЕН И МЕ МИСЛИТЕ!!!
Hug

# 610
Спах 3 часа, а само именичката се разписала?

# 611
А, Коконката дойде.
Мила, ЩЕ СЕ СПРАВИШ! Както се преодоля всички трудности, за да родиш двете хубавици, така ще се справиш и с отглеждането им!

# 612
  • София
Контеска, еха каква почерпка. Да си жива и здрава!

Коконче, утре само два реда като се приберете с Теичката, че всичко е на ред и че сте вкъщи!

# 613
  • UK
Контеска, еха каква почерпка. Да си жива и здрава!

Коконче, утре само два реда като се приберете с Теичката, че всичко е на ред и че сте вкъщи!
Hug Hug

# 614
Коконка  Hug дано се оправи майка ти.Да се радва дълги години на внучките ти пожелавам.
Радвам за Тея .
Ще се справиш!В началото ще ти е трудно докато влезеш в ритъм.После като свикнеш ще ти е лесно вече.
Вале благодаря за рецптата .Хляба стана идеален наду се до горе в тавичката.
Липсвах от нощна вчера ,че бяхме на ресторант.После ме водиха по-бг кръчми в Лондон.Мм се обръща и ми казва отивай с останалите.Без да съм го питала даже.Аз ще се оправиш ли.Той казва какво толкова ще приспя детето и сам.
емо не мърмори и отидох.
Честит имен ден на Контеса!

Общи условия

Активация на акаунт