Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 457
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Тите, честита сушилня! И пекарна.
Смърфи не се ли наспа?

# 151
Ихаааа! Честит Роджен ден на шефа! Да е жив, здрав, жизнерадостен и много щастлив!

Днес ми е много сънливо, досега спах, ама поне успяхме да напазаруваме.  Peace

Мушкатова, аз си свалих Rush, само суперлативи има за него, но виж дали тематиката ще ти допадне. Успех с изследванията, ама като прочетох, че имаш ендометриоза и се успокоих... от тази гад ще ти е проблемът, неприятно, ама ще се оправи.  Peace

Дарилче - ще уредим работата с картона!  Simple Smile

# 152
Мушкатова  споко не сме те отписали все още  Mr. Green (да не се засегнеш  Hug)
Аз филми не мога да ти препоръчам, Марчева и Морена са по филмите, аз само се каня да си изтегля някой ама все не ми остава време.
Тити и аз искам хлебопекарна ама не знам кога ще се вредя и за тоя уред. За сега си мечтая за цветница, иначе ще чакам чак до декември, нали чак тогава имам празници  Cry
Да се оплача - май останах без пералня. По всяка вероятност е заминал някой лагер, тропа като за световно, утре ще я местя да я отворя и да видя дали ще мога да си я отремонтирам сама  ooooh!

# 153
  • София
Не ме отписвайте още Grinning. Не ми казахте филм, а вие двете ги поназнайвате.
Отивам за фас.
Я па ти, такова зло може ли да се отпише. ША сЪ мъчиш още с нас, ти к`во си помисли... Heart Eyes
Филм...имам , ама не са такива каквито искаш. Романтични не гледам, хумористични също, все са ужасни и тежки. Сега изледах един, ама си беше гаден и не ти го препоръчвам. Той си е за мен.
.........
Да се оплача - май останах без пералня. По всяка вероятност е заминал някой лагер, тропа като за световно, утре ще я местя да я отворя и да видя дали ще мога да си я отремонтирам сама  ooooh!
Ти направо ме разби...как сама ще я ремонтираш. Та аз щях да ти дам техник, божке....какви сте сръчни.
Смърфи, почина ли си най-накрая. А спри се, де.
Тите, къде ще я завреш тази машина? Аз нямам място и ако купя трябва да се лиша от един шкаф. Не става. Но ти си я ползвай със здраве! И хлебопекарна нямам, къде да я сложа, пак отгоре - не! Имам си ръчички две.  Grinning

# 154
Марчевааа аз май бях споделяла че обичам всичко от компютъра до колата да си го ремонтирам сама. Понякога за някои неща ползвам ММ, ама само понякога. Но ако ми трябва техник ще те питам, може този път да не мога сама да се справя. По големия проблем ми е местенето. Пералнята ми е стара и тежка и е завряна в едно много тясно помещение, ваденето и е кошмар а ММ не може да помага щото не трябва да се напъва с тежки неща.
Може да ми дадеш на мен филма, аз рядко гледам комедии, обичам по-тежки филми, най-вече филми за серийни убийци, ама направени хубаво като Престъпни намерения.
Дано утре темата ни да не тръгне в посока тежки филми, много е интересно тук, един ден говорим за софри и празници, следващия за кърмене, после може и за серийни убийци  ooooh!

# 155
Баба яка в нас мрънкането работи.Мм знае ,че реша ли да купувам нещо или е с мен ,или света ще обърна ама става на моето.От една година се каня на това онова.Ама не се спрях.
Почнах с брита,че ми омръзна да нося бутилки вода.После си взех скара за сандвичи.
Днес казах,че като ми се смени стъклото на таблет, и мирясвам и млъквам.
Марче не ми се получава това местене .За това я поръчах.Искам да знам какво ям.Хляба тук не ми харесва особено.А сушилнята е в кухнята.Имам късмет ,че тук кухнята е голяма и има място.
За разлика от в бг.Там кухнята е 2 на 2.Аз съм спец както е малка така напъхах съдомиялна.Мм отказа да я свърже.Викам ок ,ти си отиди на Лондон аз ще се оправя.Викнах си майстор и ми я свърза. Joy
Баба яка как сама ще ремонтираш?
Мм се справя с такива ремонти.Харесва му да се занимава.

# 156
  • София
Марчевааа аз май бях споделяла че обичам всичко от компютъра до колата да си го ремонтирам сама...........
Дано утре темата ни да не тръгне в посока тежки филми, много е интересно тук, един ден говорим за софри и празници, следващия за кърмене, после може и за серийни убийци  ooooh!
Браво , какво друго да ти кажа. Аз не мога и викам техници. Да, скъпо ми излиза но друг начин нямам. Усещам, че плача за нова пералня, но при мен е за вграждане и са такива цените на този вид перални, че свят ми се зави. А ако искам и да ми е същата марка, както и останалите уреди...малиййййй... Проверих аз, не се оставих но и тези перални изключително рядко ги внасят.
Филм зловещ веднага ще ти извадя , още утре ще прегледам и ще прочетеш. Нали знаеш, че при мен всичко е по номер и списък. Лошото е, че не зная как се вади линк за да ти е по - лесно, ама...някой трябва да ме научи как става , мамка му. Трябва да ми се каже точка по точка, отиди У лЕво, натисни У дЕсно лявото квадратче и подчертай У зелено/синьо ... #Cussing out много съм..
Лека ви. Ядосах се.

# 157
Малеее, фурии сте, бре! На вас мъже не ви трябват!
Смърфи, не е проблема в ендометриозата, нея няма да я пипат сега. Не знаят какво има, на място ще разберат.
Урааа! Тук имам ѝ. Марѝ, Hug Heart Eyes Още съм като индианец с тая нова техника.

# 158
Ей сега на лични  ще ти драсна едни инструкции, ще се справиш без проблем, само кажи в темата или на лични ще ги пускаш че има малко разлика в иконите

Мушкатова   Laughing не така де, аз моя мъж за други работи си го ползвам  hahaha Joy
ММ е много сръчен, повече от мен ама като почне нещо да прави ме изкарва извън релси, дай това, дай онова, ех как не се сети и това да дадеш, дръж тук, ама не така и направо ми иде с чука по кратуната. Затова което мога - сама.

# 159
  • София
Ей сега на лични  ще ти драсна едни инструкции, ще се справиш без проблем, само кажи в темата или на лични ще ги пускаш че има малко разлика в иконите

Мушкатова   Laughing не така де, аз моя мъж за други работи си го ползвам  hahaha Joy
ММ е много сръчен, повече от мен ама като почне нещо да прави ме изкарва извън релси, дай това, дай онова, ех как не се сети и това да дадеш, дръж тук, ама не така и направо ми иде с чука по кратуната. Затова което мога - сама.
Пиши на ЛС да не ставам за резил. Утре ще те чета на спокойствие, ама ще те питам ако не разбирам, да не се дразниш.  Mr. Green Изобщо вкъщи никой не ми обръща внимание, когато ги питам, ама са едни..

# 160
Марчева нямаш грижи, питай, аз съм бърза помощ за компютрите на всички познати. Редовно давам инструкции по телефона как да направят нещо, особено като направят някоя беля.
Сега по Коледа инструктирах една приятелка как да форматира компютъра и да инсталира всичко на ново. Беше чукни там, напиши това, какво виждаш сега, а сега това и т.н. Проблема беше че голяма част от разговора го водих в хранителния магазин в наше село. Той пълен с хора а аз си говоря сама, сега каква икона виждаш, чукни на нея - да не ти казвам как ме гледаха хората.
Свършиха ми цигарите, даже и скритите. Ще муфтя ММ, че за тая вечер ОК няма да пуша ще лягам ама утре за кафето ако няма ще стана  Twisted Evil

# 161
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Hug Heart Eyes

Първо...Мушкатова...чакам добри новини и ти го знаеш. Heart Eyes Hug

Второ..Ма Ко..честит ти рожден ден на детенцето. Да е жив и здрав и много щастлив!

Скрит текст:

И трето.. да пием по кафенце?

Скрит текст:

# 162
  • София
Добро утро и от мен!

Мари, благодарско за кафенцето!

Ма Ко, Честит Роджен ден на шефа! Да е жив, здрав, жизнерадостен и много щастлив!

Мушкатова, чакаме добри новини!

Нощната смяна добре се поразвихри... Hug

Купона ми свърши чак до пролетната ваканция... Ставам 6:15...

# 163
Добро утро! Ранобудници такива!
Слушам и изпълнявам.
Лус, Назо-Хила как го даваш, по каква схема? Взех за малката.

# 164
Тя нощната смяна май и сутрешната ще подхване .Тук е още 11 часа вечерта и ще се ляга след малко, нищо чудно,че като стана след 8 часа вече ще ви няма .
Голям студ днес, утре мм няма да е на работа ,защото са навън и никаква работа няма да могат да свършат.
Детето кашля от два дни  ,давам й един хомеоптаичен 'Стодал' сироп с мед, правя чайове лайка с мед, давам и последните 3 ампули витамин Ц ,витамини с пробиотик и чистя носа с морска вода спрей.
 Няма температура, но покашля .Тъкмо се зарадвах,че тази година я започнахме без проблеми ,дано се размине само с това.
На нашата работа днес се оказа,че са напуснали двете момичета и ще съм с по длъжки смени тези седмици докато наемат още персонал , но и аз активно си търся работа ,защото плащат стотинки, но поне ще имам пустия канадски опит вече.
 От едно от предишните ми интервюта ми се обадиха на 31 и ми казаха ,че ме чакат ( 6 седмици след интервюто) да си оправя документите и ми предложиха на пълен работен ден работа в детска градина като социален възпитател на дете с аутизъм . Дано станат акредитациите на дипломите ми и визата ми да стане в срок,защото те с готови да ме чакат,но аз искам да започна в края на месеца или началото на другия .
Мари, благодаря за кафенцето, ще си го пийна като стана  Hug

Ма ко, честит ти рожденик !  bouquet

Хортензия, пожелавам ти късмет на тестовете и дано е от съществуващото ти състояниие  Praynig

Лусс, все тебе чакам да се появиш и тогава пък аз си лягам . Hug

Лека нощ от мен ,днес пак ме налегнала логореята Wink

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 07:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт